- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.621
ayy yaa allahım sen bekleyenlerin yüzünü kara cıkartma gebe olanlara kolaylık ver nazarlardan koru allahım benım gibi aradakilerinde yüzünü kara cıkartma allahım ( daha kimseye müjde vermedim kayınvalidemlere halamlara felan bı annem babm biliyo o kadar eşimde sabırsızlanıyooo söylemek i,çin söylesemmi sizce :)
evet 14 arasıra adet sancısı gelıyo belım agrıyor 2 gun kaldı ak mı kara mı gorecez artık
arkadaşlar adetime 4 gün var akıntımda hafif kırmızılık vardı...30 güne bir adet oluyorum neredeyse yumurtlama günümden bu yana göğüslerimde hassasiyet var..daha önceden bu kadar ağrım olmazdı...şimdi de hafif hafif adet sancım var...bi yorum yapın lütfen...sizce ümitlenmeli mym hala...
arkadaşlar adetime 4 gün var akıntımda hafif kırmızılık vardı...30 güne bir adet oluyorum neredeyse yumurtlama günümden bu yana göğüslerimde hassasiyet var..daha önceden bu kadar ağrım olmazdı...şimdi de hafif hafif adet sancım var...bi yorum yapın lütfen...sizce ümitlenmeli mym hala...
Tatlım hoşgeldin, hemen ekliyoruz senide Totem Listemizeİnşallah bu ay 10 Haziran da hiç kırmılık görmezsin önündeki 9 ay boyunca
Sevgiler...
mood-----------------------------> 16 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31Mayıs
lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
benide ekleyin ya bat 15 haziran
slm kızlar, bat:14 haziran ..görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler hayırlısı ....
slmmm cnm benim eşim Edirneli ve Tekirdağ da yaşıyoruz çok güzel bir yere gidiyorsun emin olabilirsin[/QUOT
ben de tekirdağlıyım,annem de edirneli ve bayılıyorum bizim oralara.Herksin memleketi güzeldir canım ama çok güzel bir yere gidiyorsun arkadaşıma katılıyorumm...
canım valla, benim adet günü 214 çıktı betahcg, valla ben sağır sultana bile duyurdum:)
bence söyle, çok güzel bi haber sonuçta, onlar da dualarını eksik etmez hem..
Kızlarrrrrrrrrrrr allahaaa şükürlerrr olsunn kesemide içindeki bebeğimi de gördükkk.Annemmmmm kalbii bilee atıyorduuuu rabbimee sonsuzzz şükürlerrr olsunnnn.Sadece hafif bi düşük tehliken var dedi progestan verdi sabah akşam içicem 2 hafta sonra tekrar muayene varr ama rabbimm bana buraya kadar da yaşattıı yaa sonsuzz şükürlerr olsunnn allahım miniğimi korusunn.Tüm isteyen arkadaşlarım rabbim en kısa zamanda dualırmızı duyar inşallahh size de bu mucizeyi yaşatırr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?