HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

canım valla, benim adet günü 214 çıktı betahcg, valla ben sağır sultana bile duyurdum:)

bence söyle, çok güzel bi haber sonuçta, onlar da dualarını eksik etmez hem..

evet 14 arasıra adet sancısı gelıyo belım agrıyor 2 gun kaldı ak mı kara mı gorecez artık

canım benimde adet günümün 2-3 gün öncesine kadar adet sancılarım vardı, 1 gün kala evde idrardan yaptım silik çıktı.
adet günü yaptırdım kanı 214 çıktı.

bi kan testi yaptırsana?

Som kızlar ben geldiiim yarın hasteneye gidicektik dayanamadım bugün gittim test için yarın gidicem bugün gittim doktor bana folik asit verdi saglık Ocağına gittim test yaptı ikinci çizgi silik çıktı haftaya tam çıkar dedi

arkadaşlar adetime 4 gün var akıntımda hafif kırmızılık vardı...30 güne bir adet oluyorum neredeyse yumurtlama günümden bu yana göğüslerimde hassasiyet var..daha önceden bu kadar ağrım olmazdı...şimdi de hafif hafif adet sancım var...bi yorum yapın lütfen...sizce ümitlenmeli mym hala...

slm batıma 3 gün var.bugün kan testi yaptırdım.sonuç yarın çıkacak.
eğer hamileysem adet günüm gecikmeden kanda çıkar dimi............

test yapsana 4 gün kala ben yaptım çıkmadı idrarda.kan yaptırdım bugün.
yarın çıkacak.

bebek yerleşiyordur yerleşme kanamasıdır o.

benide ekleyin ya bat 15 haziran

arkadaşlar adetime 4 gün var akıntımda hafif kırmızılık vardı...30 güne bir adet oluyorum neredeyse yumurtlama günümden bu yana göğüslerimde hassasiyet var..daha önceden bu kadar ağrım olmazdı...şimdi de hafif hafif adet sancım var...bi yorum yapın lütfen...sizce ümitlenmeli mym hala...

kızçelerim benimmm,canlarım benim hamişler var yeni yeni çok sevindirik oldumişlerim çok yoğun bu aralar bir türlü giremiyorum ama kalbim,aklım hep sizinle sizleri çok seviyorum.... BENİ UNUTMAYIN DOĞURGANLARIM:26: İYİ GECELER bir sürü maç var televizyonda beni bekler,,,

canım valla, benim adet günü 214 çıktı betahcg, valla ben sağır sultana bile duyurdum:)

bence söyle, çok güzel bi haber sonuçta, onlar da dualarını eksik etmez hem..

ayyyyy ne güzel haberler kızlar böyle göbüşleriniz doluyor maşallah kıyamam size canlarım benimm.Tebrik ederim kuzularımAllah'ım sağlıklı,huzurlu,mutlu bir hamilelik geçirmeyi nasip etsinnnnn (amim)

Ne kadar güzel kalp atışları mercimek kadar bebişlerin kalbi bu bile beni heyecalandırıyor hatta çıldırtıyor..Canım benim çok iyi dinlen hemen hemen hiç iş yapma,arkadaşıma da hafif bir düşük tehlikesi demişti inan ki evde yemek bile yapmadı ve şu an bebeğini kucağına almasına 2 ay var sen de dinlen kuzum,çok yorma kendini yerim sizin mercimeklerinizi

slm kızlar benım de bat 16 ama daha fazla bekleyemıcem artık yarın kan testı yaptırmaya gıtcem saglık oacagına ... belırtıler yuzde 80 hamıle oldugumu gosterıyor ama beklemekten sıkıldım ... adet donemım de hıc sancım olmaz ve goguslerım sısmezdı yanı normal hayatım nasılsa adet donemımde aynıydı ama 3 haftadır hem goguslerım sıstı ılk haftalarda kasık ta batmalar vardı bu hafta gectı gogus agrılarımda gectı sımdıde adet sancısı gıbı sancım var ... offff ne zormus ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…