- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.561
Kızlarrr hepinizee günaydınnnnn.İş yerindeki yoğunluktan dolayı pek bakamadım sayfaya maşallahh yine bi berekett bi bereketttt maşallahhhh.Bu arada saat 11.30 da dr a gideceğim kızlar dua edin herşey yolunda olsun kesemi ilk defa göreceğim ilk dr. randevumm çook heyecanlı ve tedirginimmm...
Selam kızlar, yazıklarınızı okuyamadım heycandan.
geçen gün yazmıştım idrar testi silikte olsa çıktı diye.
bugün hastaneye gittim.
beta hcg 214 çıktı:)
doktor çıkmış soramadım. ama hamileyim sanıyorum artık kesinleşti
Kızlarrrrrrrrrrrr allahaaa şükürlerrr olsunn kesemide içindeki bebeğimi de gördükkk.Annemmmmm kalbii bilee atıyorduuuu rabbimee sonsuzzz şükürlerrr olsunnnn.Sadece hafif bi düşük tehliken var dedi progestan verdi sabah akşam içicem 2 hafta sonra tekrar muayene varr ama rabbimm bana buraya kadar da yaşattıı yaa sonsuzz şükürlerr olsunnn allahım miniğimi korusunn.Tüm isteyen arkadaşlarım rabbim en kısa zamanda dualırmızı duyar inşallahh size de bu mucizeyi yaşatırr.
kızlar kanı verdim:)))maşşallah bendede ne kan varmış durmadııı:)) hadı bakalımm eğer çıkmazsa kolileri sırtımda taşıyacammmm:))))
ole bişi yapma kızz belkı geç döllenme olacak aaaa dıkkat et :)
ole bişi yapma kızz belkı geç döllenme olacak aaaa dıkkat et :)
Kızlarrrrrrrrrrrr allahaaa şükürlerrr olsunn kesemide içindeki bebeğimi de gördükkk.Annemmmmm kalbii bilee atıyorduuuu rabbimee sonsuzzz şükürlerrr olsunnnn.Sadece hafif bi düşük tehliken var dedi progestan verdi sabah akşam içicem 2 hafta sonra tekrar muayene varr ama rabbimm bana buraya kadar da yaşattıı yaa sonsuzz şükürlerr olsunnn allahım miniğimi korusunn.Tüm isteyen arkadaşlarım rabbim en kısa zamanda dualırmızı duyar inşallahh size de bu mucizeyi yaşatırr.
valla kız ben onu düşünmemiştim hiççççç .. benım ya aççlık şekerim de sorun var yada gerçekten gebeyımm geçen ay boyle bı derdim yoktuuuu çok sık acıkıyorum yedıkten sonrada mıdem bulanıyooo hamile değilsem eğer kesinlikle iç hastalıkları uzamnına görünecemmm şekerim mi düşüyoda acaba ben boyle açlık hissediırummmm anlamadım artıkk bugun analayacammmm butun evı yemeden bu testi yapmam ıyı oldu kızlar yoksa dolapta bişey kalmayacak
ayy cok sevindim inş bende o günleri görürüm ne kadarlıksın cnm yada adetin kaç gün gecti ayy cok sevindim yaaa :)))
valla kız ben onu düşünmemiştim hiççççç .. benım ya aççlık şekerim de sorun var yada gerçekten gebeyımm geçen ay boyle bı derdim yoktuuuu çok sık acıkıyorum yedıkten sonrada mıdem bulanıyooo hamile değilsem eğer kesinlikle iç hastalıkları uzamnına görünecemmm şekerim mi düşüyoda acaba ben boyle açlık hissediırummmm anlamadım artıkk bugun analayacammmm butun evı yemeden bu testi yapmam ıyı oldu kızlar yoksa dolapta bişey kalmayacak
Çok sağoll canım benim en son adetim 2 mayıstı ve mayısın 29unda adet olmam gerekiyordu olmadımm tabisii :)) adetim geçtikten 2 gün sonra kanda 930 çıktı değerim 4 hfatalıktı.şimdi dr 6 haftalık dedi keseyi gördük bebeciğimde içindee ama çok minik daha 3mm dedi dr bende gördüm ultrasonda kalbi atıyor beyaz bi çizgi gibi gözüküyor hızlı hızlı hareket ediyor kalbii :))Allahımaa çok şükürrrr
tarıfsız bı duygu olsa gerek bende ıstıyorummm yaa ama benım adet sancısı basladı 2 gun sonra buyuk ıhtımal hastalanırım. 9 ay boyunca sorunsuz bır gebelık gecırırsın ınsallah
ne zaman alacan sonucunu :) merak ettim
3 buçukta gidecemmmmm :))) dua edin ama hayırlısı neyse o olsunnn die dua edinnn allah korusun eğer açlık hastalığına yakalanmışsam önce kendimi tedavi edeyim sonra zaten her turlu yaparım bebişiii :))))
ayy yaa allahım sen bekleyenlerin yüzünü kara cıkartma gebe olanlara kolaylık ver nazarlardan koru allahım benım gibi aradakilerinde yüzünü kara cıkartma allahım ( daha kimseye müjde vermedim kayınvalidemlere halamlara felan bı annem babm biliyo o kadar eşimde sabırsızlanıyooo söylemek i,çin söylesemmi sizce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?