HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

günaydın canım.. çok güzel geçicek randevun inşallah, dualarım seninle.. müsait olunca yaz tamam mı merak ederiz Allah'a emanet ol...

tebrikler cnm allah kucagına almayı nasip etsin saglıkla :)

Kızlarrrrrrrrrrrr allahaaa şükürlerrr olsunn kesemide içindeki bebeğimi de gördükkk.Annemmmmm kalbii bilee atıyorduuuu rabbimee sonsuzzz şükürlerrr olsunnnn.Sadece hafif bi düşük tehliken var dedi progestan verdi sabah akşam içicem 2 hafta sonra tekrar muayene varr ama rabbimm bana buraya kadar da yaşattıı yaa sonsuzz şükürlerr olsunnn allahım miniğimi korusunn.Tüm isteyen arkadaşlarım rabbim en kısa zamanda dualırmızı duyar inşallahh size de bu mucizeyi yaşatırr.

ayy cok sevindim inş bende o günleri görürüm ne kadarlıksın cnm yada adetin kaç gün gecti ayy cok sevindim yaaa :)))

kızlar kanı verdim:)))maşşallah bendede ne kan varmış durmadııı:)) hadı bakalımm eğer çıkmazsa kolileri sırtımda taşıyacammmm:))))

ole bişi yapma kızz belkı geç döllenme olacak aaaa dıkkat et :)

valla kız ben onu düşünmemiştim hiççççç .. benım ya aççlık şekerim de sorun var yada gerçekten gebeyımm geçen ay boyle bı derdim yoktuuuu çok sık acıkıyorum yedıkten sonrada mıdem bulanıyooo hamile değilsem eğer kesinlikle iç hastalıkları uzamnına görünecemmm şekerim mi düşüyoda acaba ben boyle açlık hissediırummmm anlamadım artıkk bugun analayacammmm butun evı yemeden bu testi yapmam ıyı oldu kızlar yoksa dolapta bişey kalmayacak

tarıfsız bı duygu olsa gerek bende ıstıyorummm yaa ama benım adet sancısı basladı 2 gun sonra buyuk ıhtımal hastalanırım. 9 ay boyunca sorunsuz bır gebelık gecırırsın ınsallah

valla ümitlendirsemmi bilemedim :))) ben adetten 1 hafta once bole idim makınem var hergün seker ölçtümm sınırda cıktım ama bak sonucaa :)

ayy cok sevindim inş bende o günleri görürüm ne kadarlıksın cnm yada adetin kaç gün gecti ayy cok sevindim yaaa :)))

Çok sağoll canım benim en son adetim 2 mayıstı ve mayısın 29unda adet olmam gerekiyordu olmadımm tabisii :)) adetim geçtikten 2 gün sonra kanda 930 çıktı değerim 4 hfatalıktı.şimdi dr 6 haftalık dedi keseyi gördük bebeciğimde içindee ama çok minik daha 3mm dedi dr bende gördüm ultrasonda kalbi atıyor beyaz bi çizgi gibi gözüküyor hızlı hızlı hareket ediyor kalbii :))Allahımaa çok şükürrrr

hadı bakalım guzel haberler ver bıze

ayy valla cok sevindim yaaa ne güzel yaa inş bende görürümm benimkı gec dollenme 6 hazıranda olacaktım olmadım ertesi gün idrar testi yaptım sılık cıktı 8 inde kan testi yaptırdım 17,kusur cıktı bugun gene yaptırdım yarın alacam inş bende görürüm yaaa 20 sinde muayenem ayy cok güzel yaaa :))))

tarıfsız bı duygu olsa gerek bende ıstıyorummm yaa ama benım adet sancısı basladı 2 gun sonra buyuk ıhtımal hastalanırım. 9 ay boyunca sorunsuz bır gebelık gecırırsın ınsallah

Amin canımmm benimm.İnşallahh allahın izniyle hayırlı zamanlarda sizlerinde gelecek bebişleriniz.Bu topiğin uğuruna kesinlikle inanıyorummm ben artık.Hiç çağırma adetinii unut o tarihi at kafandan bi bakmışşınn gelmemişş geçmiş bile inşallahhh :)))

ne zaman alacan sonucunu :) merak ettim

3 buçukta gidecemmmmm :))) dua edin ama hayırlısı neyse o olsunnn die dua edinnn allah korusun eğer açlık hastalığına yakalanmışsam önce kendimi tedavi edeyim sonra zaten her turlu yaparım bebişiii :))))

ayy yaa allahım sen bekleyenlerin yüzünü kara cıkartma gebe olanlara kolaylık ver nazarlardan koru allahım benım gibi aradakilerinde yüzünü kara cıkartma allahım ( daha kimseye müjde vermedim kayınvalidemlere halamlara felan bı annem babm biliyo o kadar eşimde sabırsızlanıyooo söylemek i,çin söylesemmi sizce :)

ben olsam dayaamaz hemen sölerdimmm hemennnnnn:))))

merhaba arkadaşlar. benim kırmızılar gelmedi daha. cuma gününü bekliyorum. testi tekrarlıyacağım. bişiy yoksa da cumartesi doktor yolu görünecek. stresten çok etkilendiği için gecikir. umutlu değilim bu aydan zaten.

bu arada yeni hamiş arkadaşlar varmış. Allah bebişlerinizi kucağınıza sağlıklıca almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…