- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.681
kırmızım gelecek demiştim ya geldi. bilgimi vereyim. içim rahatladı. ilaç kullandım ve röntgende çekilmek zorunda kalmıştım. korkuyordum bebek varsa etkilerse diye..
umudum temmuza... ramazandan önce gelirse bebiş çok mutlu olacağım. yaz ayında astım ataklarım azalıyor. kritik 3 aylık dönem inş. bu yaz aylarına denk gelir. dua edin banada olur mu... temmuz topiğine geçiş yapayım artık.
İnşallah bebişlerimiz Temmuzda gelir bizimdeeee
kırmızım gelecek demiştim ya geldi. bilgimi vereyim. içim rahatladı. ilaç kullandım ve röntgende çekilmek zorunda kalmıştım. korkuyordum bebek varsa etkilerse diye..
umudum temmuza... ramazandan önce gelirse bebiş çok mutlu olacağım. yaz ayında astım ataklarım azalıyor. kritik 3 aylık dönem inş. bu yaz aylarına denk gelir. dua edin banada olur mu... temmuz topiğine geçiş yapayım artık.
gecmıs olsun kucuk pısı senın bat ne zaman dı erken mı oldu
hayırlısı tatlım ya . madem öyle tranferini yapalım temmuz topiğineorayı da burayı da ihmal etmiyoruz.heyeceanla bekliyorum valla temmuzu ben yaz aylarında hepimiz hayırlısıyla güleceğiz inşallah
merhabalar. ovulasyon testi sayfasına da yazdım. yanlış hatırlamıyorsam bu topikte o testten alıpta hamile kalanlar da vardı. hangi marka testi aldınız. ve tükürükten test yapanlarda varmı. duyumlarınız varmı bu konuda. (nasılsa gelecek kırmızım)
Canım ben kullandım coretest netten aldım tükürük testi değil onuda duymuştu bu testin çubuğunu idrale batırıyorsun erken gebelik testinide aldım yanında ben memnun kaldım
hımm. teşekkürler canım. bi araştırayım. inş. düzgün test bulurum...
canım bende kullandım bu ay ama acemilik yaptım geç başladım. kaçırdım yani şansıama önümüzdeki ay için de almayı düşünüyorum gittigid... dan almıştım
selam arkadaslar,adetimi 1 gun gectiginde hcg beta kan testi yaptirdim sonucum 1613 cikti sizce normalmi? opuyorum ve yeni hamile arkadaslari kutluyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?