HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

ınsallah efsunum yaa bakayım gelmısmı kırmızılar dıye gıttım beyaz bı akıntı aklıma elıf geldı onunda oyleydı bugunu bı atlatayım baskada bısey ıstemıyorum

ınsallah efsunum yaa bakayım gelmısmı kırmızılar dıye gıttım beyaz bı akıntı aklıma elıf geldı onunda oyleydı bugunu bı atlatayım baskada bısey ıstemıyorum

hadi bakalım gönlüne göre olsun kuzum . bi kaç kişi daha söylemişti bu belirtiyi zatan hadi bakalım olmazsa yarınmı test yaptıracaksın

inşallah bu ay olmuştur canım benim bu ay hüsran oldu..sabah kalkınca erken gebelik testi yaptım sonuç tek çizgi
moralim okadar bozukki sabahtan beri ağlıyorum..
yumurtalığa giden tüpler tıkalı olabiliyomuş bu konuyla ilgi bilgisi olan varmı kızlar

batın gectımı kı ?

Kızlar günaydın,

Biz henüz bebek düşünmüyoruz, belki Kasım gibi başlarız çalışmalara

Ben şimdiden tahlillerimi vs yaptırmak, kilo vermek istiyorum. Biliyorum planlar tutmayabiliyor, kısmet ne zamansa o zaman geliyor minişler ama bakalım inşallah bekletmez.

Başka bir hastanenin istediği tahlilleri sağlık ocağı ya da başka bir hastanede yaptırabilir miyim sizce? Gideceğim hastane biraz pahalı, tahlilleri dışarda yaptırmak istiyorum.

Herkes hayırlısıyla beklediği bebiklerine sağlıkla kavuşur inşallah en kısa zamanda. Topiğiniz çok uğurlu maşallah

devlet hastanalerı yapar testlerı ozeller evet pahalı devlete gıt bence ılk dusugumde zaten mınnacık bıse para ıcın benı kurtaj edeceklerdı korktugum ıcın kurtaj olmam dedım devlete gıttım zaten kucucuk bısey kan parcası neyını kurtaj edeceklermıs dedı zaten o kanamada gıtmıstı yanı acıkcası ozellere pek guvenmıyorum

evet yarın yaparım buyuk ıhtımal benım normalde yarım saat once hastalanmam gerekırdı

vay arkadaş düzene bak

ne kadar süredir istiyorsunuz canım neden hemen kötüyü düşünme

tabi yaptırabilirsin ben öyle yaptırmıştım hastane çok pahalıydı kızılayda yaptırmıştım

Gunaydin arkadaslar
Ben araniza yeni katildim.4 senelk ewlyim,ewlndgm gunden beri
Bebis istiorum ama bi turlu nasip olmadi...doktora gttim hc bi sorunum cikmadi.
Birtek rahim filmi cektrmedim...Esim daha test vermdi
korkuyor sorun onda cikacak die,hp br bahane uyduruyor gtmemek icin.
Ne yapicagmi sasirdim,onu nasil doktora gtmeye ikna edebilirim?

mutlaka ıkna et cunku benım esımde de ılerı derece de morfoljı bozuklugu var ılac kullanıyor en azından sorunu neyse ona gore tedavı uygulanır bende de sorun yok hersey normak ne yap et gotur bence

mutlaka ıkna et cunku benım esımde de ılerı derece de morfoljı bozuklugu var ılac kullanıyor en azından sorunu neyse ona gore tedavı uygulanır bende de sorun yok hersey normak ne yap et gotur bence

Ya ben bu konularda tecrubesizim kusuruma bkma arkadasim morfoloji bozuklugu nedir? Off acaba esimde bole seler cikar mi :$ pzartsi gunune ikna edicem ins...

Ya ben bu konularda tecrubesizim kusuruma bkma arkadasim morfoloji bozuklugu nedir? Off acaba esimde bole seler cikar mi :$ pzartsi gunune ikna edicem ins...

benım esımde sperm sayıları normal ama kalıtesı ve hızı cok dusuk tutunamıyor 2 kez dusuk oldu bende tutunamadıgı ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…