- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.721
cok sevındım canım benım darısı bana ınsallah sımdı lavaboya gıttım bembeyaz ıp gıbı bı akıntı vardı umutlansam mı acaba
ınsallah efsunum yaa bakayım gelmısmı kırmızılar dıye gıttım beyaz bı akıntı aklıma elıf geldı onunda oyleydı bugunu bı atlatayım baskada bısey ıstemıyorum
inşallah bu ay olmuştur canım benim bu ay hüsran oldu..sabah kalkınca erken gebelik testi yaptım sonuç tek çizgi
moralim okadar bozukki sabahtan beri ağlıyorum..
yumurtalığa giden tüpler tıkalı olabiliyomuş bu konuyla ilgi bilgisi olan varmı kızlar
devlet hastanalerı yapar testlerı ozeller evet pahalı devlete gıt bence ılk dusugumde zaten mınnacık bıse para ıcın benı kurtaj edeceklerdı korktugum ıcın kurtaj olmam dedım devlete gıttım zaten kucucuk bısey kan parcası neyını kurtaj edeceklermıs dedı zaten o kanamada gıtmıstı yanı acıkcası ozellere pek guvenmıyorumKızlar günaydın,
Biz henüz bebek düşünmüyoruz, belki Kasım gibi başlarız çalışmalara
Ben şimdiden tahlillerimi vs yaptırmak, kilo vermek istiyorum. Biliyorum planlar tutmayabiliyor, kısmet ne zamansa o zaman geliyor minişler ama bakalım inşallah bekletmez.
Başka bir hastanenin istediği tahlilleri sağlık ocağı ya da başka bir hastanede yaptırabilir miyim sizce? Gideceğim hastane biraz pahalı, tahlilleri dışarda yaptırmak istiyorum.
Herkes hayırlısıyla beklediği bebiklerine sağlıkla kavuşur inşallah en kısa zamanda. Topiğiniz çok uğurlu maşallah
evet yarın yaparım buyuk ıhtımal benım normalde yarım saat once hastalanmam gerekırdı
inşallah bu ay olmuştur canım benim bu ay hüsran oldu..sabah kalkınca erken gebelik testi yaptım sonuç tek çizgi
moralim okadar bozukki sabahtan beri ağlıyorum..
yumurtalığa giden tüpler tıkalı olabiliyomuş bu konuyla ilgi bilgisi olan varmı kızlar
Kızlar günaydın,
Biz henüz bebek düşünmüyoruz, belki Kasım gibi başlarız çalışmalara
Ben şimdiden tahlillerimi vs yaptırmak, kilo vermek istiyorum. Biliyorum planlar tutmayabiliyor, kısmet ne zamansa o zaman geliyor minişler ama bakalım inşallah bekletmez.
Başka bir hastanenin istediği tahlilleri sağlık ocağı ya da başka bir hastanede yaptırabilir miyim sizce? Gideceğim hastane biraz pahalı, tahlilleri dışarda yaptırmak istiyorum.
Herkes hayırlısıyla beklediği bebiklerine sağlıkla kavuşur inşallah en kısa zamanda. Topiğiniz çok uğurlu maşallah
evet yarın yaparım buyuk ıhtımal benım normalde yarım saat once hastalanmam gerekırdı
gunaydınnlarrr sanırım hastalanacam sancım var
Gunaydin arkadaslar
Ben araniza yeni katildim.4 senelk ewlyim,ewlndgm gunden beri
Bebis istiorum ama bi turlu nasip olmadi...doktora gttim hc bi sorunum cikmadi.
Birtek rahim filmi cektrmedim...Esim daha test vermdi
korkuyor sorun onda cikacak die,hp br bahane uyduruyor gtmemek icin.
Ne yapicagmi sasirdim,onu nasil doktora gtmeye ikna edebilirim?
sımdı de baktım bısey yok mıdem eksımıs gıbı yanıyor :44:
sanki bana hamileymişsin gibi geliyor inş.ya Allah ım buyuk yardımcın olsun.
mutlaka ıkna et cunku benım esımde de ılerı derece de morfoljı bozuklugu var ılac kullanıyor en azından sorunu neyse ona gore tedavı uygulanır bende de sorun yok hersey normak ne yap et gotur bence
ınsallah canım yaa cok ıstıyorum cunku
bende akşam başladım çörek otu bal tarçına sabah zor yedim midemi yaktı[/QUO
bende denedım bal tarcın corek otunu corek otu cok acı yaa cıgneyınce agzım zehır gıbı oluyor
Ya ben bu konularda tecrubesizim kusuruma bkma arkadasim morfoloji bozuklugu nedir? Off acaba esimde bole seler cikar mi :$ pzartsi gunune ikna edicem ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?