- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.761
Yaaa kızlar bişey sorucam...
Smear testi yapıldıktan sonra şiddetli bel ağrısı yaşayan oldumu...Ayy fenayım ben
dün yapıldı bana eve geldiğimden beri çok fena belim ağrıyor normalmi acaba
bende yaptırmıştım ama ağrım olmadı cnm acaba çokmu kastın kendini
Yaaa cnm gecmis olsun...ins bnm esimde de boyle bi sorun cikmaz.cnku o bnm gbi gclu deil,yikilir walla.Allahim size ve hepimize yardim etsin...
kızlar günaydın herkese, benim batlar karışmış durumda en son 31 mayısta adet oldum malesef, 2 gün erken geldi yani. Şimdi ben temmuz topiğinde 2 temmuz olarak görünüyorum ama internette yapılan hesaplamaya göre bat tarihim 28 haziran, hangi topikte olcam ben şimdi
Yok hayatım yaaa..Önce biraz korktum evet ama kasmadım..Zaten normal muayene gibi bişey anlamıyor insan.Bugunler benim yumurtlama dönemiydi ondan olabilirmi acaba..Bitek o geliyor aklıma..
olabilir cnm yoksa ağrılı birşey değil semear ben rahim fliminde bile ağrı hissetmedim yumurtlama gununse ondandır dinlen geçer cnm
günaydınlar herkeze bu topiğe de uğrayayım bir neler var dedim.
merhaba. keşke eşinizle aynı anda gitseydiniz sorun var mı diye. şimdi sizde bir sorun çıkmadığı için kendisinden şüphe duymuştur. eşini ikna ederken "belki psikolojiktir bendende kaynaklanabili"r desen. "sende birşey çıkmas ama olsun gel gidelim" de ikna etsen olmas mı?
çörek otunun şifası kuranda bile geçiyormuş cnm bunun yanında duada et Allah ım şifamızı verir inş.
Güzelim bende 1 haziranda oldum hesaplamalara göre bat 29 haziran görünüyor...Amannnnn takıl kafana göre Sonuçta bebişler gelsinde inşallahhhhh
Ahh valla neler dedim neler.ilk baslarda birlikte gtmeyi teklif ettim ama islerinin yognlugu yuznden onden bni gonderdi...bakalim az once konustum telden ins. Pazartesi sperm vercek ohhh ya icim rahatladi braz..
öyle canım inşallah gelsinlerde sağlıcakla, bende 2 topiğede yazarım hamile olduğumu inşallah
Merhaba cnm hoşgeldin...
Bende de var aynı dert.1,5 senedir eşim dr.a.gitmemekte ısrar ediyor.Hep var bi bahanesi.Ben artık son çare k.valideme söyledim.Oda k.pedere anlatmış durumu.Kulağından tuttummu ben götürürüm demişŞimdi bekliyorum uygun bi günde mecburen gidecek.
Sorma ahhhh bi olsa 7 düvele haber salıcam....Ha bu arada bi kızım olursa 2 isim var aklımda biri nevra
sağol cnm inşllah gecer fena çünkü....Birde dr smear testinin sonucuna göre rahim filmi isticem dedi.Normalmi acaba...Diğer gittiğim hiçbi dr bunu dememişti.
inş.temiz çıkar cnm temiz çıkarsa zaten rahim flimi ister 3 tahlil çok önemliymiş hormon,smear,rahim
merak etme ınsallah oyle bısey yoktur evet benım esımde cok kotu oldu agladı hatta ama sonra toparlandı tedavı ıcın ne gerekıyorsa yapıyor ılac kullanmaz sımdı baya bı ılac kullanıyor kecı boynuzu kuru verıyorum en son doktor proxeed dıye bı ılac verdı bunu da kullan 3 ay sonuc alamassak baska tedavı uygularız dedı bakalım hayırlısı benım batım da bugun ınsallah faydası olmustur
kızlar ben sadece smear testi yaptırmıştım bide alttan ultrasonla bakmıştı doktor. bir sorun olmadığını söylemişti, hormon ve rahim filmi yaptırmadım. Hormon neysede rahim filminden korkuyorum. Bu testleri doktor gerekli gördüğündemi yaptırdınız yoksa ben gidip bunları yaptırmak istiyorum mu demem lazım.
Proxeed i sana verdi deil mi? Yumurta ctlatmk icin mi acaba? Umarim ise yaramistr.hayirlisi olsun cnm...
kızlar ben sadece smear testi yaptırmıştım bide alttan ultrasonla bakmıştı doktor. bir sorun olmadığını söylemişti, hormon ve rahim filmi yaptırmadım. Hormon neysede rahim filminden korkuyorum. Bu testleri doktor gerekli gördüğündemi yaptırdınız yoksa ben gidip bunları yaptırmak istiyorum mu demem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?