HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Yaaa kızlar bişey sorucam...
Smear testi yapıldıktan sonra şiddetli bel ağrısı yaşayan oldumu...Ayy fenayım ben
dün yapıldı bana eve geldiğimden beri çok fena belim ağrıyor normalmi acaba

bende yaptırmıştım ama ağrım olmadı cnm acaba çokmu kastın kendini

bende yaptırdım, ağrım olmadı. ebebebruli arkadaşın dediği gibi çok kasmışsındır.

Yaaa cnm gecmis olsun...ins bnm esimde de boyle bi sorun cikmaz.cnku o bnm gbi gclu deil,yikilir walla.Allahim size ve hepimize yardim etsin...

merak etme ınsallah oyle bısey yoktur evet benım esımde cok kotu oldu agladı hatta ama sonra toparlandı tedavı ıcın ne gerekıyorsa yapıyor ılac kullanmaz sımdı baya bı ılac kullanıyor kecı boynuzu kuru verıyorum en son doktor proxeed dıye bı ılac verdı bunu da kullan 3 ay sonuc alamassak baska tedavı uygularız dedı bakalım hayırlısı benım batım da bugun ınsallah faydası olmustur

Güzelim bende 1 haziranda oldum hesaplamalara göre bat 29 haziran görünüyor...Amannnnn takıl kafana göreSonuçta bebişler gelsinde inşallahhhhh

Yok hayatım yaaa..Önce biraz korktum evet ama kasmadım..Zaten normal muayene gibi bişey anlamıyor insan.Bugunler benim yumurtlama dönemiydi ondan olabilirmi acaba..Bitek o geliyor aklıma..

olabilir cnm yoksa ağrılı birşey değil semear ben rahim fliminde bile ağrı hissetmedim yumurtlama gununse ondandır dinlen geçer cnm

olabilir cnm yoksa ağrılı birşey değil semear ben rahim fliminde bile ağrı hissetmedim yumurtlama gununse ondandır dinlen geçer cnm

sağol cnm inşllah gecer fena çünkü....Birde dr smear testinin sonucuna göre rahim filmi isticem dedi.Normalmi acaba...Diğer gittiğim hiçbi dr bunu dememişti.

Ahh valla neler dedim neler.ilk baslarda birlikte gtmeyi teklif ettim ama islerinin yognlugu yuznden onden bni gonderdi...bakalim az once konustum telden ins. Pazartesi sperm vercek ohhh ya icim rahatladi braz..

Güzelim bende 1 haziranda oldum hesaplamalara göre bat 29 haziran görünüyor...Amannnnn takıl kafana göreSonuçta bebişler gelsinde inşallahhhhh

öyle canım inşallah gelsinlerde sağlıcakla, bende 2 topiğede yazarım hamile olduğumu inşallah

Ahh valla neler dedim neler.ilk baslarda birlikte gtmeyi teklif ettim ama islerinin yognlugu yuznden onden bni gonderdi...bakalim az once konustum telden ins. Pazartesi sperm vercek ohhh ya icim rahatladi braz..

ah bu erkekler. inş. gider pazartesi. gene kaçabilir. busefer kaçmasına izin verme. azıcık duygu sömürüsü yap olmazsa...

Bu sorunu sadece bn yasamiorum yani..of bu erkekler nie bole.suan en fazla sperm vercekler.ee bz napalim boyna yat catala:$ ayyy snirlerim bozuldu

Sorma ahhhh bi olsa 7 düvele haber salıcam....Ha bu arada bi kızım olursa 2 isim var aklımda biri nevra

ne güzel canım, ben hem kız hemde erkek ismi belirlemiştim yıllar önce, yakın akrabalar koydu ikisinide aman yeterki olsun, ben başka güzel isimler bulurum

inş.temiz çıkar cnm temiz çıkarsa zaten rahim flimi ister 3 tahlil çok önemliymiş hormon,smear,rahim

kızlar ben sadece smear testi yaptırmıştım bide alttan ultrasonla bakmıştı doktor. bir sorun olmadığını söylemişti, hormon ve rahim filmi yaptırmadım. Hormon neysede rahim filminden korkuyorum. Bu testleri doktor gerekli gördüğündemi yaptırdınız yoksa ben gidip bunları yaptırmak istiyorum mu demem lazım.

Proxeed i sana verdi deil mi? Yumurta ctlatmk icin mi acaba? Umarim ise yaramistr.hayirlisi olsun cnm...

bende merak etdiyorum. bunu...

doktorun gerekli görürse yaptırıyor cnm hormon flimide çok önemliymiş gerek görürse yaptırır takılma sen bunlara inş.hiç gerek kalmaz rahim flimini 10 yıl saklayabiliyorsun korkulacak kadar değil benim gayet guzel çıktı hiç sorunum yok ama yumurtam çatlamıyor işte..1,5 yıldır hep bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…