- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.801
smear testinde olumsuz bişi çıkarsa onu tedavi etmeden rahim filmi çekmezler, çünkü film çekilirken verilen sıvıyla bütün mikroplar tüplere rahme fln gider..
Rahim filmi çektiren herkesin narkoz almasını öneriyorum, benim gibi travma yaşamayın sonra
iyi sabrediyorsun tatlım bizde topik olarak meraktan çatlamak üzereyiz yalnız
bende hıc belırtı yok elıf arkadasımızda da bu sekıl bı akıntı olmus ondan umutlandım az kaldı ama bugun hastalanmasam yarın test yapacammm
ben de yarını beklemesem test yapsammı dıye dusunuyorum ısyerımdekı arkadaslar yarını bekle dıyor ama test yapmayı cok ıstıyorum
ben de yarını beklemesem test yapsammı dıye dusunuyorum ısyerımdekı arkadaslar yarını bekle dıyor ama test yapmayı cok ıstıyorum
kan testi yaptır. diğeri için erken olabilir. bizde merak içindeyiz.
insallah canim hamilesindir bende hic olmadi akinti belki daha olabilir bu testler beni mahvetti valla belki bugune kadar 50 tane yaptim hamile olursam 10 tane birden alip yapicam derdim 2 gun daha gecsin alip yapicam valla kocis guluyo bana bu yuzden yine test aldin mi diyor :)))
Ayyy sahimi yaaaa...İnanki tek korkum şu rahim filmi zaten..:18:
her ay kan testı yaptırdıgım ıcın ve husrana ugradıgım ıcın yaptırmak ıstemıyorum kan testını bakalım bugun dayanamassam yaparım ıdrar testını
her ay kan testı yaptırdıgım ıcın ve husrana ugradıgım ıcın yaptırmak ıstemıyorum kan testını bakalım bugun dayanamassam yaparım ıdrar testını
bakalım yemekten sonra hala bısey yoksa test yapacammmmmm Allahım sevıncımı bosa cıkarma hayırlıysa ver degılse zamanı ne zamansa o zaman ver
arkadas gıttı test almayaaa
ben duymadım ne işe yarıyormuşkikızlar hurma poleni varmış hiç duydunuzmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?