HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

ben rahim filimi çektirdim ağrısız nakroz bile almadım herşey yeni teknolojiye göreydi fındıkzadede yeri 370 tl ücreti süper bir yer tavsiye ederim.

bende hıc belırtı yok elıf arkadasımızda da bu sekıl bı akıntı olmus ondan umutlandım az kaldı ama bugun hastalanmasam yarın test yapacammm

insallah canim hamilesindir bende hic olmadi akinti belki daha olabilir bu testler beni mahvetti valla belki bugune kadar 50 tane yaptim hamile olursam 10 tane birden alip yapicam derdim 2 gun daha gecsin alip yapicam valla kocis guluyo bana bu yuzden yine test aldin mi diyor :)))

bızımde olsa en azından esımın ılacından kurtuluruz devlet karsılamıyor 130 kusur bebek ıcın feda olsun ama hıc kımsenın yardımı olmadan ev aldıgımız ıcın ve herseye yenı basladıgımız ıcın esya olarak odemelerımız cok fazla ondan dolayı sıkıntı yaratıyor

her ay kan testı yaptırdıgım ıcın ve husrana ugradıgım ıcın yaptırmak ıstemıyorum kan testını bakalım bugun dayanamassam yaparım ıdrar testını

Ayyy sahimi yaaaa...İnanki tek korkum şu rahim filmi zaten..:18:

hiç korkma cnm o eskidenmiş ağrı sızı benide çok korkutmuşlardı yok çıkınca iki kişi koluna giriyormuşta falanda filan alakası yok şimdiki makinalarla sadece adetinin ilk gunu gibi ağrın oluyor hafiften başka hiçbirşey yok 4 ay oluyor ben çektireli

bakalım yemekten sonra hala bısey yoksa test yapacammmmmm Allahım sevıncımı bosa cıkarma hayırlıysa ver degılse zamanı ne zamansa o zaman ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…