- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.041
Corekotu kuru o kc gn yenicek? Nekadar coj soru ssordum deil mi:))
Inşallah canim... Benim adetim çok düzensiz olmaya başladı28 günde bir oluyordu 26ya düştü şimdi 25 ... Bu ay kaçıncı gün gelecek bilmiyorum 25 e göre hesaplarsak 4 günüm var ama en ufak bir belirtim yok ... Her ay epey birşey yasiyordum...bu ay tatile gittik dün döndük rahatladigim icinmi birşeyler hissetmiyorum bilmiyorum
yok sekerım ıstedıgın kadar sorabılırsın ben baya sey kullandım esım de aynı sekılde hangısı sebep bılmıyorum acıkcası sogan kuru ıncır havuc bı ara bogurtlen koku bal tarcın corek otu yanı ortaya karısık
acıkcası bende gecen adete yakın kesın hamıleyım dıyordum butun belırtıler vardı ama gunum geldıgınde kırmızılarımda geldı aksıne bu ay hıc bırsey yok belırtı adına ama sımdı cok sukur
Ayy çok umutlandim şimdi eğer bebis varsa haber veririm inşallah :)
aklıma geldi de kızım 7. gün eseridir eğer bittiyse bugünleride boş geçmeyelim bence
ınsallah allah gonlundekını versın
hadi ya ben varya 10.gunumden sonra başlıyorum kesinlikle deniycem bugun belkide ondan tutturamıyoruz :)
denemeye değer bence
sağol cnm deniycem :) 1,5 senedir inaki hep 10 gunden sonra başlardım
inşallah bu ay tutar tatlım hatta biz güya korunuyorduk hani ilk 10 güne kadar gebelik olmaz derler ya o hesap işte. sonra hamile kalınca doktora sordum bu her zaman her kadında doğru değildir dedi.nitekim çok yakın bir arkadaşımda 8 . günden hamile kaldığını söylüyor.doğurmak üzere kendisi şuan :)
arkadaşlar eşimle düzenli 5 aydır korunmuyoruz...ondan önce iş gereği ayrıydık ve 2 kez de korunmadan denedik ama tam yumurtlama gününe denk gelmedi...yani 7 aydır korunmuyorum mu demem lazım bilmiyorum...3 kez dr genel muayensine gittim alttan baktı..gayet normal dedi...eşimin sperm tahlili de iyi cıktı coksükür...ama ben cok stres yapıyorum acaba ben de bir sorun var mı diye..rahim filmi ve hormon testi yaptırmam lazım mı..dr takibine baslayayım mı.. asılama düşünsem mi...
yoksa erken mi daha beklemek mi gerek adım sultan 28 yasındayım...3 yıllık evliyim...adetlerim düzenlidir...
Kızlar
Hiç liste düzenlemesi yaptınız mı? Son durumu kaydetmiş olanınız var mı? Yoksa düzenlemem biraz vakit alacak, baştan sona okumam kayıt almam lazım.
Eğer kayıt tutmuş olan varsa bir zahmet yazıversin yoksa bu akşama ancak yaparım ben listeyi
ben bı ara yapmıstım sılınmıs maalesef
yardım edeyım ıstersen gecmıs sayfalara bakıp kım hamıle kım k.kart yemıs onları yazıp soylımmTamam canım, o zaman ben mesaiye başlıyorumArada yazarım. Şimdi okuyup liste yapmam lazım Allah kolaylık versin bana
yardım edeyım ıstersen gecmıs sayfalara bakıp kım hamıle kım k.kart yemıs onları yazıp soylımm
Bakınız kimm gelldiiii :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?