HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Corekotu kuru o kc gn yenicek? Nekadar coj soru ssordum deil mi:))

yok sekerım ıstedıgın kadar sorabılırsın ben baya sey kullandım esım de aynı sekılde hangısı sebep bılmıyorum acıkcası sogan kuru ıncır havuc bı ara bogurtlen koku bal tarcın corek otu yanı ortaya karısık

acıkcası bende gecen adete yakın kesın hamıleyım dıyordum butun belırtıler vardı ama gunum geldıgınde kırmızılarımda geldı aksıne bu ay hıc bırsey yok belırtı adına ama sımdı cok sukur

Ayy çok umutlandim şimdi eğer bebis varsa haber veririm inşallah :)

sağol cnm deniycem :) 1,5 senedir inaki hep 10 gunden sonra başlardım

inşallah bu ay tutar tatlım hatta biz güya korunuyorduk hani ilk 10 güne kadar gebelik olmaz derler ya o hesap işte. sonra hamile kalınca doktora sordum bu her zaman her kadında doğru değildir dedi.nitekim çok yakın bir arkadaşımda 8 . günden hamile kaldığını söylüyor.doğurmak üzere kendisi şuan :)

maşallah :)inş.cnm olur olur yani ben 26-27 gunde bir adet görüyorum hem rahim açık o yüzden tutmuş olabilir

arkadaşlar eşimle düzenli 5 aydır korunmuyoruz...ondan önce iş gereği ayrıydık ve 2 kez de korunmadan denedik ama tam yumurtlama gününe denk gelmedi...yani 7 aydır korunmuyorum mu demem lazım bilmiyorum...3 kez dr genel muayensine gittim alttan baktı..gayet normal dedi...eşimin sperm tahlili de iyi cıktı coksükür...ama ben cok stres yapıyorum acaba ben de bir sorun var mı diye..rahim filmi ve hormon testi yaptırmam lazım mı..dr takibine baslayayım mı.. asılama düşünsem mi...
yoksa erken mi daha beklemek mi gerek adım sultan 28 yasındayım...3 yıllık evliyim...adetlerim düzenlidir...

Kızlar
Hiç liste düzenlemesi yaptınız mı? Son durumu kaydetmiş olanınız var mı? Yoksa düzenlemem biraz vakit alacak, baştan sona okumam kayıt almam lazım.
Eğer kayıt tutmuş olan varsa bir zahmet yazıversin yoksa bu akşama ancak yaparım ben listeyi

stresten olabılır bence eger problem yoksa ben bu ay umudu kesmıstım acıkcası fazla takmadım olursa olur olmassa olmaz dıye ama bak Allahıma sukurler olsun kı kanda cıktı rabbım 9 ay boyunca yardımcımız olur ınsallah sorunsuz bebegımızı kucagımıza alırız ınsallah

ben bı ara yapmıstım sılınmıs maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…