HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

gunaydınlaarrrr turp gıbıyımmm valla hamılemıyım degılmıyım daha farkında bıle degılım bakalım carsamba yada persembe gıdecem doktora belkı o zaman tam anlamıyla bırseyler hıssederım

günaydın.. nazar değdirme kendi kendine. inş. hep böle sorunsuz devam eder hamişliğin....

Tebrikk edrimmmm canımmm sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallahh Rabbim.

günaydın kızlar iyi kandiller..

kahverengimsi lekelenmem oluyo kızlar 2 gündür. moralim çok bozuk. doktora gittim progestan verdi... haftaya gene gel dedi. dua edin benim için olur mu çok korkuyorum

Hiç moralini bozma canım şimdi nerdeyse moda oldu progestan dr he ihtimali düşünüp veriyor rabbim nasip ettiyse bişey olmaz sağlıkla doğar inşallahh.

Kızlarr bu arada hepinizee günaydınlarrrrrrrr.Mutluu bereketli bi hafta olur inşallahh

Keciboynuzu kuru nasl yapilio? Bde tarcn bal ve corek otu? Bnlar ne siklikta nasil yenicej? Bu ay siki caliscamda))))

kecı boynuzu kurunu ben su sekılde yaptım ılk ay sabah aksam ; bır bardak kaynamıs suya 3 adet kecı boynuzunu yıkayıp kırıp cezveye attım 5 dk kaynadıktan sonra ocagın altını kapattım soguduktan sonra ıcırdım esıme sonrakı aylarda ıse sadece gece yatarken
bal tarcın corek otunu da bır yemek kasıgı bal bır tatlı kasıgı corek otu bır tatlı kasıgı tarcın karıstırıp yedım yanı ben saatlı vakıtlı ıcmedım yemekten sonra yedım valla

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr canlarımmm benımmm testı yaptım hafıf sılık cıktıııııııııı sevınebılırmıyımmmmmm :124::119:

Hayırlı olsun bebisinbatina kac gün kala sılık cizgi çıktı yada gecmismiydi batın? 4 günüm var bugün yaptım test hicbirseyyok oluyorum meraktan bu 6.ayimiz

Offf bal karisimi fazla deil mi yaw nerdeyse iki yemek kasigi oluo.hepsini bi ogundemi yiyosun fazla deil mi?

Hayırlı olsun bebisinbatina kac gün kala sılık cizgi çıktı yada gecmismiydi batın? 4 günüm var bugün yaptım test hicbirseyyok oluyorum meraktan bu 6.ayimiz

sekerım batım 14 tu ogun sagolsun elıf ruyasında gormus benı bırde bahsettıgı bı akıntı vardı ya beyaz ıp gıbı bende de oldu bende dayanamadım tes yaptım sılık cıktı yıne dayanamadım kan verdım 247,43 cıktı yanı 5 gun gectı adetımden cuma gunu randevu aldım doktora gıdecem ınsallah saglıklı bır gebelıktır sevıncım kısa surmez ınsallah

Inşallah canim... Benim adetim çok düzensiz olmaya başladı28 günde bir oluyordu 26ya düştü şimdi 25 ... Bu ay kaçıncı gün gelecek bilmiyorum 25 e göre hesaplarsak 4 günüm var ama en ufak bir belirtim yok ... Her ay epey birşey yasiyordum...bu ay tatile gittik dün döndük rahatladigim icinmi birşeyler hissetmiyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…