HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Elifimmmmm gel tabi arada sensiz olur mu hiç.Benimde pantonlar olmuypr artık dün resmen düğmelerini kapatmadan siyah kumaş pantalonumu giydim işe gelirken allahtan üstündeki gömleğim uzundu :))) Resmen bi karış var düğmele ilik arasındaa kocama diyorum ki sence karnım büyümeye başladı mı gösteriyorum yoooo sein zaten öle koca göbeğin vardıı diyooo allahımm yaa dövecemmm adamıı :)))) sıkıntılı bi dönemdeyim ama bişey yiyemiyorum herşeye üşeniyorum ev taşıcaz diye ne bir iş yapıyorum ne bişey öylece evde işler birikiyorr bakalımm gece uyrkn flan sık sık uyanıyorum bazen karın ağrım bazen de kasık ağrım oluyor haftaya benimde kontrolüm zamann geçmiyorrr

Hanimlar merhabalaaarrr
nasilsiniz bakalim.dun giremedim nete.anca yazdiklarinii okudum simdi ;-) ya hamisler ins bende sizin gibi saglikla kavusurum.bugun cesaretimi toplayip khele sukur ;-)
Kan tahlili verdim .ama sonuclar yarin cikacak.
Testi banyoya birakacagim demistim ya biraktim o gun ve esim fark etmedi ;-) yok ya dedi ne cizgisi ;-) biz daha ne belirginlerini gordukte olmadi bu mu olacak dedi birde ;-) bakalim seytanin bacagini kirabilecek miyim bu ay .cok heyecanliyim ben ya.hep adet olacakmisim gibi agri giriyor kasiklarima.korkuyorum ben ciddi ciddi ya.umitlenmek te istemiyorum derken umitliyimde.lutfen dualarinizi esirgemeyin olur mu ;-)

ınsallah hadı hayırlı haberlerını beklıyoruz sabırsızlıkla

canım ben de kaç gündür giremedim nete... ya çok sevindim inş yarın iyi haberlerini alırız sonuçları hemen paylaş :)
benim de kaç gündür karın ağrım var çok şiddetli değil ama adet tarihinden önce bu kadar olmazda normalde hemen adetim başlardı ağrım olunca. bakalım bişeyler var mı yok mu haftasonu görcez :)
hamişler size birşey sormak istiyorum bir de, bikaç gündür karnım çok şiş benim yaa, az yemek yesem bile sanki hemen tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum sizde de böyle şeyler oldu mu hiç? biraz bat'tan birkaç gün önceki haliniz ile ilgili bilgi verebilirseniz çok sevinirim...
teşekkürler şimdiden, ve tüm hamişlere maşallah diyorum :)

ya benım korkum tekrar dusuk olurmu tekrar kımyasal gebelık olurmu dıye bı de dıs gebelık var tum korkum bunlardan ıbaret belırtı olmayınca da ınsan ıster ıstemez sorguluyor kendını

merhaba, bayağı bir zamandır giremedim topiğe ööle bakınıyordum son sayfalardan başa doğru önce kalp atışlarını duyduk diye yazmışsın okudum ayy nasıl dualar ettim çok şükür Allah ım bizede ne olur nasip et diye sonra sayfaları gerilediğimde bu yazını gördüm dış gebelik ve düşüğün var sanırım benimde bir dış gebelik ve bir düşüğüm var.. Allah inşAllah bana tüm isteyenlere nasip eder, tüm bu yaşananlardan sonra Allah sana kısmet etmiş.. çok sevindim ya.. hayırlısıyla tüm hamileler inşAllah sağlıcakla kavuşun bebeklerinize.. inşAllah

ayyyy şimdi senni için dua ettim Allah ım inşAllah yarabbim yüzünü tez vakitde güldürür yarın kan testin inşAllah sağlıklı bir bebeğin müjdecisi olsun.. Allah ım hepimizin gönlüne göre versin inşAllah.. hayırlısıyla..

gunaydınn canlarımmm bı dusuk bı de kımyasal gebelık esımden kaynaklandıgı ıcın morfolojı bozuklugu var ondan dolayı bebek tutunamıyor tedavıden sonra tutturduk gıbı bakalım 9 ay boyunca sorunsuz alırım ınsallah bebegımı kucagıma ve ınsallah ısteyen herkesın yuzu guler bu ay yada gelecek ay

Kızlarrr hepinizeeee Günaydınnn Hayılrıı Cumalarr olsun inşallahhh her bebiş isteyenin sesini duysun Rabbim inşallahh

günaydııııın kızlaaaaaaaaaarrrrr
bende hamileyiiiiiiimmmm hemde bu ay beklemezken daha ilk aydan hamile kaldım
çok mutluyum
çarşamba günü öğrendim fakat bi türlü gelip size yazamadım kusura bakmayın
çok güzel bir mutluluk allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah

Tebrikkkkkkkkkkkkkkkkkkk ederimmmmmmmmmm seniii sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinn rabbim inşallahh bebeğinii

günaydın kızlar.
herkese hayırlı cumalar.
Allah hamişlerimizi sağlıkla bebeklerine kavuştursun,hamiş olmayanlarımıza da tez zamanda sağlıkla hamiş olmayı nasip estsin inşallaahh...

tebrik ederim Allah sağlıkla kavuştursun

cok guzel bı haber buu tbrkk ederımmcanım cok mutlu oldumm 9 ay boyunca saglıkla sıhhatle bebıslerımızı alırız ınsallah kucagımıza

Gunaydiiin... Bebisi gelecek olan herkesi tebrik ediyorum... bugun batim insallah gelmez bakalim pazartesiye kadar beklicem cunku adetim duzensiz otomatik hesaplayicilar bugunu gosteriyor ama guvensemmi bilemedim :? Bebis denedigimizden beri ilk 3 ay 28 gun sonra 26 en son 25 bugunde 25.ci gunum.otomatiklerde son 3 ay giriliyor tabi ve adet dongum 25 cikiyor....

günaydın kızlar,

hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. sağlıkcakla kucaklarına alırlar inşallah.
ben dün akşam batıma 6 gün kala aceleci davranıp evde test yaptım. tek çizgiydi.
zaten hiç bir belirtim falanda yok. içemede bu ay hiç doğmuyor zaten.
temmuzza kaldım heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…