- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.261
selam kizlar hamisken acaba seyahat etmek niye sakincali bileninz varmi
Sanıyorum, rutin bir sarsıntı olduğu için olabilir...
Hanimlar merhabalaaarrr
nasilsiniz bakalim.dun giremedim nete.anca yazdiklarinii okudum simdi ;-) ya hamisler ins bende sizin gibi saglikla kavusurum.bugun cesaretimi toplayip khele sukur ;-)
Kan tahlili verdim .ama sonuclar yarin cikacak.
Testi banyoya birakacagim demistim ya biraktim o gun ve esim fark etmedi ;-) yok ya dedi ne cizgisi ;-) biz daha ne belirginlerini gordukte olmadi bu mu olacak dedi birde ;-) bakalim seytanin bacagini kirabilecek miyim bu ay .cok heyecanliyim ben ya.hep adet olacakmisim gibi agri giriyor kasiklarima.korkuyorum ben ciddi ciddi ya.umitlenmek te istemiyorum derken umitliyimde.lutfen dualarinizi esirgemeyin olur mu ;-)
Hanimlar merhabalaaarrr
nasilsiniz bakalim.dun giremedim nete.anca yazdiklarinii okudum simdi ;-) ya hamisler ins bende sizin gibi saglikla kavusurum.bugun cesaretimi toplayip khele sukur ;-)
Testi banyoya birakacagim demistim ya biraktim o gun ve esim fark etmedi ;-) yok ya dedi ne cizgisi ;-) biz daha ne belirginlerini gordukte olmadi bu mu olacak dedi birde ;-) bakalim seytanin bacagini kirabilecek miyim bu ay .cok heyecanliyim ben ya.hep adet olacakmisim gibi agri giriyor kasiklarima.korkuyorum ben ciddi ciddi ya.umitlenmek te istemiyorum derken umitliyimde.lutfen dualarinizi esirgemeyin olur mu ;-)
ya benım korkum tekrar dusuk olurmu tekrar kımyasal gebelık olurmu dıye bı de dıs gebelık var tum korkum bunlardan ıbaret belırtı olmayınca da ınsan ıster ıstemez sorguluyor kendını
Hanimlar merhabalaaarrr
merhaba, bayağı bir zamandır giremedim topiğe ööle bakınıyordum son sayfalardan başa doğru önce kalp atışlarını duyduk diye yazmışsın okudum ayy nasıl dualar ettim çok şükür Allah ım bizede ne olur nasip et diye sonra sayfaları gerilediğimde bu yazını gördüm dış gebelik ve düşüğün var sanırım benimde bir dış gebelik ve bir düşüğüm var.. Allah inşAllah bana tüm isteyenlere nasip eder, tüm bu yaşananlardan sonra Allah sana kısmet etmiş.. çok sevindim ya.. hayırlısıyla tüm hamileler inşAllah sağlıcakla kavuşun bebeklerinize.. inşAllah
Hanimlar merhabalaaarrr
Testi banyoya birakacagim demistim ya biraktim o gun ve esim fark etmedi ;-) yok ya dedi ne cizgisi ;-) biz daha ne belirginlerini gordukte olmadi bu mu olacak dedi birde ;-) bakalim seytanin bacagini kirabilecek miyim bu ay .cok heyecanliyim ben ya.hep adet olacakmisim gibi agri giriyor kasiklarima.korkuyorum ben ciddi ciddi ya.umitlenmek te istemiyorum derken umitliyimde.lutfen dualarinizi esirgemeyin olur mu ;-)[/
Amin inşallahh canım güzel haberler verirsin bize hayırlı zamanda hayırlı evlat versin rabbim.Tüm dualarımda varsınız benim de hepinize teker teker dua ediyorum.
canım ben de kaç gündür giremedim nete... ya çok sevindim inş yarın iyi haberlerini alırız sonuçları hemen paylaş :)
benim de kaç gündür karın ağrım var çok şiddetli değil ama adet tarihinden önce bu kadar olmazda normalde hemen adetim başlardı ağrım olunca. bakalım bişeyler var mı yok mu haftasonu görcez :)
hamişler size birşey sormak istiyorum bir de, bikaç gündür karnım çok şiş benim yaa, az yemek yesem bile sanki hemen tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum sizde de böyle şeyler oldu mu hiç? biraz bat'tan birkaç gün önceki haliniz ile ilgili bilgi verebilirseniz çok sevinirim...
teşekkürler şimdiden, ve tüm hamişlere maşallah diyorum :)
Canım battan önce benim nerdeyse hiç belirtim yoktu.Hafif bi kasık ağrım vardı hatta ağrım başladı mı adetimde başlardı ama tabi gelmedi adetim.Şu anda benim senin dediğin gibi karnım 2 lokma yesem şişiyor ama tuvalate sık gitmiyorum bişey yiyemediğim için bişey de çıkmıyoo :))))) Upuzun bi akıntım olmuştu benimde elif gibi ilk defa gördüğüm bişeydi o zaman da anlamıştım ben şüphe etmiştim.Ama bebek düşüncesi aklımda olmasaydı batın geldiğini ve geçtiğini inan ki farketmezdim bazıları çok yoğun yaşıyo erken gebelik belirtilerini ama ben yaşamadım.
günaydııııın kızlaaaaaaaaaarrrrr
bende hamileyiiiiiiimmmm hemde bu ay beklemezken daha ilk aydan hamile kaldım
çok mutluyum
çarşamba günü öğrendim fakat bi türlü gelip size yazamadım kusura bakmayın
çok güzel bir mutluluk allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
Tebrikkkkkkkkkkkkkkkkkkk ederimmmmmmmmmm seniii sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinn rabbim inşallahh bebeğinii
çok mutluyum
çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?