- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.241
benimde 4 gün gecikti idrarda çıktı kan testinde 36 çıktı.ama 5 inci gün adet oldum çok ağrılıydı .kimyasal gebelikmiş dedi bi doktor.diğer bir doktorda 36 oranı hamilelik belirtisi değildir dedi herkeste çıkabilir dedi ama saçma bence 5 in üstü olupta adet olunca kimyasal gebeliğe giriyor
Keseyı gorduk kızlarr ıcım bıraz daha rahat :119:
keseyı gorduk kızlarr ıcım bıraz daha rahat :119:
herkese merhaba , haziran ayı bana hiç uğurlu gelmedi ne yazık ki 12sinde 6 haftalık bebeğimi düşürdüm ve bu cumartesi kontrole gideceğim , temennim doktorun toparlanmışsın beklemene gerek yok demesin...
demese bile 3 ay ,çinde yeniden deneyebilirmişim ilk gün böyle demişti. umarım hepiniz dağlıklı hamilelikler geçirirsiniz ve ben de umarım sağlıklı bir şekilde hamile kalabilirim.[/QUOT
çok çok geçmiş olsun kuzum :26:Allah'ım yardımcı olsun sana
Selam kızlaar ben geldimm
Dün giremedim kusura bakmayın, yataktan hiç kalkamadım tüm gün toplasanız 5 saat uyanık kalmışımdır. Sürekli kustum.Sanırım biraz da midemi üşütmüşüm o da tuz biber oldu.Hiç yemek yiyemedim,yediğimde aynen geri çıktı.Bugün çok şükür daha iyiyim.2 tabak çorba içebildim.Yeni kendime geldim hemen size geldim
Sayfaları okuyorum yeni hamiş var mı bilmiyorum inş vardır.Öpüyorum kocaman!
keseyı gorduk kızlarr ıcım bıraz daha rahat :119:
resmını verdı alttan baktı maalesef odum koptu goremıycem dıye bak su gordugun nokta kesemız dedı sonra esımı cagırdı gel bak bebegıne dedı onun da ıcı rahatladı cunku hala ınanamıyordu cok sevındı kocıs tuhaf tuhaf guldu bak dedım bebsımız kıme benzıyor
Kizlar bu ikonlari nasil koyuyosunuz?
Hani bu gulen suratlar falan varyahangılerı sekerım
Hani bu gulen suratlar falan varya
hımm benım de ılk etapta olmuyordu sonra sanırsam yazdıgın ıletılerının fazlalıgıyla alakalı dıye dusunuyorum
Hamisler akintiniz cok oluyomuydu bat'tan once yani bebisi ogrenmeden once? Benim fazlalastida herhalde adetim geliyor diyorum...
Hamisler akintiniz cok oluyomuydu bat'tan once yani bebisi ogrenmeden once? Benim fazlalastida herhalde adetim geliyor diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?