HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

benimde ağrım var normalde ağrılı olmazdı ama dr niye bi yorum yapmadı o anlayamıyor mu acaba bunu birde alttan kontrol etti

canım benim dikkat et kendine,üşütme :44:

resmını verdı alttan baktı maalesef odum koptu goremıycem dıye bak su gordugun nokta kesemız dedı sonra esımı cagırdı gel bak bebegıne dedı onun da ıcı rahatladı cunku hala ınanamıyordu cok sevındı kocıs tuhaf tuhaf guldu bak dedım bebsımız kıme benzıyor

günaydınlar..

canım çok sevindim .Rabbim sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı doğumlar nasip etsin

günaydın kızlar.

yarın için kadın doğumcudan randevu aldım. bu ay ikinci denememiz bizim. doktara gidip kan testi, hormon testi yaptırayım dedim. ultrasyonla baksın iltihap kis falan var mı diye. Hamile kalmama engel bir durum varsa bir an önce öğrenip çaresine bakmak istiyorum. Gerçi çok yeniyiz daha ama şimdiden psikolojim bozuldu. ne olacak ne zaman hamile kalacam ben diye kafayı yedim.

Hamisler akintiniz cok oluyomuydu bat'tan once yani bebisi ogrenmeden once? Benim fazlalastida herhalde adetim geliyor diyorum...

Benim vardı canım çok çok fazla değil ama ıslaklık oluyodu hep adet yaklaştıkça sonra adet günü normalde kuru olur yine ıslaklık vardı tam bir akıntı değildi benim ama şu sıralar daha fazla hatta var akıntım

Merhaba kızçelerrrr...
Nasılsınız bakalım bugün? Ben artık eskisi kadar sık oturamıyorum PC başında. Hem rahatsız oluyorum belimde ağrı oluyor,hem de ekrana çok bakınca bulantılarım tetikleniyor...
Yine de mümkün olduğunca sık girmeye çalışıyorum.
Dün biraz alışveriş yaptım üstüme başıma. Zira eski kotlarım olmuyor.Bel ve kasık kısımları çok sıkıyor bende tedirgin oluyorum.Görümcemle güzel bir alışveriş yaptık.Çok ahım şahım şeyler bulamadım.Gerçekten hamileyken kıyafet almak çok zormuş,ilerleyen zamanlarda ne yapacaz bakalım...

Bugün bulantım seyrek ama hiç yok değil malesef.Allahtan bir daha o geçen günkü gibi olmadı.

Salı Dr.randevumuz var.Kalp atışlarını duyucaz Mercimeğin...
Sonra sorucaz bakalım seyehat engelmiz var mı? Yoksa 1-2 haftalığına bir annemlerin yazlığa Ayvalığa geçeyim diyorum.Hem onları çok özledim,hem de biraz bunaldım.Bu hamilelik psikolojisinden.Biraz denize havuza girerim.İyi gelir...
Ne biliyim..Öyle işte...

Dün bir kitap aldım D&R'dan,indirme girmişti.
Bebek Bilgeliği diye bir kitap.Yazarı: Gary Ezzo & Robert Bucknam

Jinekolog bir doktorun çocuk yetiştirmekte zorlandığı için Pediyatri alanına geçiş yapmasıyla ilgili bir kitap.
İçinde hamilelik dönemi,bebeğin ilk ayları, uyku ve beslenme düzenleri, nasıl daha az ağlayan bir bebek haline gelebileceği gibi püf noktalarını anlatan bir kitap.Ben daha yeni başladım ama beni çok sardı.Hem çok akıcı hem de eğlenceli.
Bence güzel bir klavuz olabilir diye düşünüyorum

Hamisler akintiniz cok oluyomuydu bat'tan once yani bebisi ogrenmeden once? Benim fazlalastida herhalde adetim geliyor diyorum...

Benim ovulasyon dönemim bittikten sonra pek olmadı.BAT'ıma 4-5 gün kala başlamıştı akıntım ve en son ip şeklinde bembeyaz,upuzun bir akıntım gelmişti.Onun üzerine gidip kan tahlili vermiştim zaten.
İlk haftalarda yoktu şimdi yeniden başaldı akıntım.Dr normal dedi,rahim içi dengeler değişiyor dedi.
Ama üşütme de olabilir ayaklarını sıcak tut dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…