HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Umutlanmak cok kotu oluyor sen uzulmeden temmuza kaldim diye dusunmeye devam et ama cok coook erken yapmissin testi...
Bebis gelirse super bir surpriz olur gelmezsede zaten sen uzulmeden temmuzu bekliyodun :)

uzulme sakın bende senın gıbı acelecı davranıp test yaptım tek cızgıyı gordum ve belırtım falan da yoktu tek cızgıyı gorunce cok uzuldum ama tam batımda tekrar test aldım yaptım hafıf bı cızgı vardı hemen kan verdım kanda da cıkınca degmeyın keyfıme

Senin duzenlimiydi canim adetin?

evet ya umutlanmak çok kötü bişi.ben 1 yıldan beri istiyodum ama ramazan sonrası diye düşünüyoduk.bu ay adet olmadım kanda da idrarda da çıkmadı.pazartesi gel dedi doktor..dış gebelik olabilir ama normal hamilelik te olabilir bi bakalım dedi.çok kötü oldum.sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim.

Kızlarr yardım lütfennn....benim batım eçen aya kadar 20 siydi geçen ay 22 sinde oldu bu ay de 22 sini baz aldım batım 22 haziran dedim..ama benim kendimi bildim bileli batımdan 2 gün önce falan kahvereni lekelenmelerim gelir ama bu ayy hiççç olmadı nu gün bat günüm zerre kadar belirtim yokk..sadece göğüs ağrısı var kasık ve bel ağrısı bile yok ne olcek böyle ya sabah test yaptım dayanamayıp kesin bi tek çizgi hamiş değil miyim aslında hiç üöitli değildim bu aydan ama ne bilim yaa....bi akıl verin..

insallah normal gebeliktir....

Evvveeeetttt hanimlar merhaba ;-) sonucum birazdusukte olsa dikkat et dedi hemsiremiz.33 cikti .batim 20.06 idi.21 de baktirdim.zaten iliski tarihimde 7 si idi anca diye kendi kendi mi tesellie diyorum ama mutluyum ins yarida kalmaz diye umit ediyorum.hemsiremiz haftaya tekrar bakalim kan dedi ama sende cok dikkat et dedi.

Hamisleeerrr cok tebrik ederim sizleride ;-) telden girdigim icin bira zor yaziyorun okuyorum o yuzde tek tek ismen tebrik edemiyorum kusuruma bakmayin lutfen ;-) sizleri cok seviyorum.ins sizlerde bende hayirlisi ile kucagimiza aliriz kuzucuklarimizi ;-) dualarini esirgemeyen arkadaslarim allah razi olsun rabbim gonlunuze gore hayirlar versin ins. ;-)

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Belki gec dollenmedir canim o yuzden idrarda cikmamistir [/TD]
[TD]:26:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tebrik ederim canım Allah sağlıkla kavuştursun darısı başımıza

Aaamin amiiinnn ins gonlunuzdekileri rabbim hayirli kilsin kuzucuklarimizi saglikla alalim kucagimiza bahtlari guzel olsun evlwrimize bereket mutluluk olsun ;-)

ayy yanlis yere yazdim cevabim mahzencim sanaydi...

çok teşekkür ederim kuzum zaten bu ay çok geç ilişkiye girebildim banyo yaptıktan sonra 10. gün ilişkiye girebildim umutlu değilim dememein sebebi de bu fitil kullandım o arada yani ilişki günlerim 30unda banyo yaptım 8-10-12-14. gün ilişliye girebildim sence umut var mı??? :) ilgileiğin için çokkkk teşekkür ederim bu arada...

QUOTE=gelbebekgel;25205224]Aaamin amiiinnn ins gonlunuzdekileri rabbim hayirli kilsin kuzucuklarimizi saglikla alalim kucagimiza bahtlari guzel olsun evlwrimize bereket mutluluk olsun ;-)[/QUOTE]
ohh yapmissin takvimi ​

ohh yapmissin takvimi ​
bunun serefine bize belirtilerini yazarzin artik :) bende meraktan oluyorumda[/QUOTE]

Uyku uyku uyku ;-) cok uykum var.bir haftadir uykuya doyamiyorum.bu bende hic olmazdi.yerlesme diye tahmin ettigim yaklasik 5-6 gun once lekelenmem oldu.ordan suphelendm zaten.
Adet olacakmisim gibi ama ara ara kasik agrilarim oluyor.goguslerim asiri sis degil daha onceleri adet uzeri daha cok sistigide olmustu ama cok sertler sanki icindetas saklanmis ;-)
Birde istahsizligim var bata 5-6 gun kala baslayan.simdilik aklima bunlar geliyor.daha cok bir gecikmem olmadi belki ondandir.ama cok uykum vaarr ;-) isyerinde firsat buldukca uyukluyorum ;-)

Umarim tum hamislee saglikla bebislerini kucagina alirlar

ben tam dört yıllık evliyim. eşimin eğitimi bir taraftan devam ediyordu. hazırlandığı zorlu sınavları vardı. tabi bir taraftan işe gidiyordu. benim işle ilgili bir takım sıkıntılarım oldu. terfi bekliyordum. olmazsa işten ayrılacaktım falan. tabi bir taraftan borçlar almış başını gidiyordu. eşim bebeğin B'sini bile duymak istemiyordu. O zamanlar korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalırım zannediyordum. eşim korunuyordu vur kaç taktiğiyle. acayipde dikkatliydi. ne kadar salakmışım neden daha önce korunmayı bırakmamışız. bütün arkadaşlarımın kuzenlerimin hepsinin benden sonra evlendikleri halde çoçukları var. düşündükçe parasızlığa lanet eder gözlerim dolardı. aslında ben iki aydır deniyorum ama bebek özlemim 4 senedir var anlayacağınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…