- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.281
Umutlanmak cok kotu oluyor sen uzulmeden temmuza kaldim diye dusunmeye devam et ama cok coook erken yapmissin testi...günaydın kızlar,
hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. sağlıkcakla kucaklarına alırlar inşallah.
ben dün akşam batıma 6 gün kala aceleci davranıp evde test yaptım. tek çizgiydi.
zaten hiç bir belirtim falanda yok. içemede bu ay hiç doğmuyor zaten.
temmuzza kaldım heralde.
günaydın kızlar,
hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. sağlıkcakla kucaklarına alırlar inşallah.
ben dün akşam batıma 6 gün kala aceleci davranıp evde test yaptım. tek çizgiydi.
zaten hiç bir belirtim falanda yok. içemede bu ay hiç doğmuyor zaten.
temmuzza kaldım heralde.
Senin duzenlimiydi canim adetin?uzulme sakın bende senın gıbı acelecı davranıp test yaptım tek cızgıyı gordum ve belırtım falan da yoktu tek cızgıyı gorunce cok uzuldum ama tam batımda tekrar test aldım yaptım hafıf bı cızgı vardı hemen kan verdım kanda da cıkınca degmeyın keyfıme
insallah normal gebeliktir....evet ya umutlanmak çok kötü bişi.ben 1 yıldan beri istiyodum ama ramazan sonrası diye düşünüyoduk.bu ay adet olmadım kanda da idrarda da çıkmadı.pazartesi gel dedi doktor..dış gebelik olabilir ama normal hamilelik te olabilir bi bakalım dedi.çok kötü oldum.sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim.
Senin duzenlimiydi canim adetin?
evet ya umutlanmak çok kötü bişi.ben 1 yıldan beri istiyodum ama ramazan sonrası diye düşünüyoduk.bu ay adet olmadım kanda da idrarda da çıkmadı.pazartesi gel dedi doktor..dış gebelik olabilir ama normal hamilelik te olabilir bi bakalım dedi.çok kötü oldum.sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim.
evet canım saatı saatıne hemde
ayy yanlis yere yazdim cevabim mahzencim sanaydi...[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Belki gec dollenmedir canim o yuzden idrarda cikmamistir[/TD]
[TD]ni:26:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
tebrik ederim canikom darisi bize :124:hamis olan birinden bulup uzerine tiklayinca olur sanirsam...Ne guzel duzenin varmis masaallah ya ;-) gerci evlenmeden once bende oyleydi.
Bu arada bende hamislik tablosu yapsam nasil olur ;-) nasil yapabilirim¿
Evvveeeetttt hanimlar merhaba ;-) sonucum birazdusukte olsa dikkat et dedi hemsiremiz.33 cikti .batim 20.06 idi.21 de baktirdim.zaten iliski tarihimde 7 si idi anca diye kendi kendi mi tesellie diyorum ama mutluyum ins yarida kalmaz diye umit ediyorum.hemsiremiz haftaya tekrar bakalim kan dedi ama sende cok dikkat et dedi.
Hamisleeerrr cok tebrik ederim sizleride ;-) telden girdigim icin bira zor yaziyorun okuyorum o yuzde tek tek ismen tebrik edemiyorum kusuruma bakmayin lutfen ;-) sizleri cok seviyorum.ins sizlerde bende hayirlisi ile kucagimiza aliriz kuzucuklarimizi ;-) dualarini esirgemeyen arkadaslarim allah razi olsun rabbim gonlunuze gore hayirlar versin ins. ;-)
ayy yanlis yere yazdim cevabim mahzencim sanaydi...
ohh yapmissin takvimiQUOTE=gelbebekgel;25205224]Aaamin amiiinnn ins gonlunuzdekileri rabbim hayirli kilsin kuzucuklarimizi saglikla alalim kucagimiza bahtlari guzel olsun evlwrimize bereket mutluluk olsun ;-)
bunun serefine bize belirtilerini yazarzin artik :) bende meraktan oluyorumdaohh yapmissin takvimi​
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?