HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Ekledim canım,hayırlısı olsun inş

BAT BEKLEYEN SEVGİ KELEBEKLERİ

Pisipamuk------------------------> 26 Haziran
smllttle---------------------------> 26 Haziran
canobebek------------------------> 27 Haziran
Eliff54------------------------------> 28 Haziran
dilem_----------------------------> 28 Haziran
mavimakas-----------------------> 28 Haziran
GamzeTupper------------------> 29 Haziran
northstar-------------------------> 30 Haziran

Ama ben de hamileyim listede kendimi göremedim ???

arkadaşlar bhcg degerleriniz ilk ay % kaç artıyor? benim daha sat tarihim gelmedi ama 3-4 haftalık hamileyim bhcg degerlirim 48 saatte % 30 artıyor
bu durumda olan var mı aranızda?

Nasi? en son adetim 29 mayisti.kacini bekleyim simdi? bu arada hala adet olmadim
felicita 29 mayısa adet oluyosan ve adet ünlerin düzensizde bence 29 mayısı bat almalısın...22 sini bat aldığını düşünürsek 29 mayısta adet olsan 5 haziranda banyo yapsan sen tekrar 22 haziranda adt olmayı bekliyosun ohooo sen ne zaman yumurtlayacan hani ara...:) bekle kuzum bekle ben de adet olmadım batım 2 ün geçti bir hafta geçmessini beklemeyi düşünüyorum...

güanyadın kızlarrrr benim bat dündü fakat gelmedi, çok ümitlenmiştim sabahı zor ettim bugün test yaparım hemen dedim ki o ne sabah kalkar kalkmaz kırmızılar geldi malesef bu ayda şeytanın bacağını kıramadım valla bi yerde yalnışlık var biz yapamıyoruz bu işi, anladım artık ben neyse napalım inşallah temmuzda şeytanın bacağını kırarız... ay insanın ümidide kırılıyor böyle ya bu arada tüm hamişlerimizi tüm içten duygularımla kutlarım çok güzel mi güzel 9 ay geçirirsiniz inşallah, sağlıkla kucağınıza alırsınız doya doya koklarsınız bebişlerinizi ben bundan sonra temmuz topiğinde olurum sanırsam, hepinizi kocaman öpüyorum kuzularım

hepsını bende dusunmustum acaba yalnısmı yapıyoruz hatta arkadaslara soruyordum nasıl yapıyorsunuz dıye bız beceremıyoruz neysekı bu ay tutturduk kısmet canım ya bızde 14 15 ay calıstık kısmet hazıranmıs senınde temmuzda olur ınsallah

günaydın kızlar,

dün burda da yazdım. dün öğleden sonra iki tane test yaptım. ikisindede çok silik ikinci çizgi belirdi. gece eşim bir iş için dışarı çıkmıştı. bende test istedim nöbetçi eczaneden. bir tane idrara batırılandan bir tanede önceki yaptıklarıma benzer farklı marka test almış. ikisinde de çizginin ç si bile çıkmadı. aslında bugün kan verecektim ama o testler moralimi bozdu. neydi şimdi bu.

ya ne kadar zordur 14- 15 ay bebek beklemek ümitsizliğe kapılmadınız mı?

Kızlarrr günaydınnnn bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimii yaa hafta sonuu sürekli yattım bişey yiyemiyoum karnım çok aç ama canım bi lokma bile istemiyor.Dün ilk defa midem bulandı boş mide tabi allak bullak oldu iş yerinde biraz açılıyorum ama eve gittim nefessiz kalıyorum halim kalmıyor yemek bile yapmaya kalkacak gücüm kalmıyor ya inşallahh geçecek bugünler öyle umut ediyorm bakalım şu progestan hapını da bi bıraksam hayırlısıyla o da beni çok sarsıyor sanırım

inşallah en yakın zmanda geçer ilknrcum ya ne kadar daha kullanacaksın bu hapı

inşallah en yakın zmanda geçer ilknrcum ya ne kadar daha kullanacaksın bu hapı

Perşembe kontrol gideceğim inaşlah dr bırak der düşük tehlikesi var diye vermişti ama normal hayatına devam edebilirsin dedi ufak bi tehlike dedi etrafımdakilerde dr sana tedbir amaçlı vermiştr o hapı diyolar düşük tehliken olsa yat derdi diyolar ama bilmiyorum inş içme der yoksa bn kendm bırakıcam nerdeyse ya

bencede tedbir amaçlıdır o yakınların doğru söylüyor düşük tehlikesinde yatırıyorlar muhakkak.

ya ne kadar zordur 14- 15 ay bebek beklemek ümitsizliğe kapılmadınız mı?

tabıkı umıtsızlıge kapıldım ama hala umıdım vardı az da olsa esımde morfolojı bozuklugu var proxeed kullanıyordu tedavısı bıttıgınde tekrar dr gıdecektık olmadı dıye kı Allahtan ılk ay da tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…