- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.341
insallah canimsilik cizgi icin defalarcabaktim yoktu bembeyazdi... belkide daha adet gunumgelmedi hep degistigi icin iste bilemiyorum ama bebis yok gibi hissediyorumcanım merhaba,bence üzülme.çünkü geç döllenme olupta çıkmayabilir yada çok silik çıkmıştas olabilir.iyisimi sabah idrarınla bir daha dene olur mu?
ve unutma bu topik çok uğurlu :) inş sende en kısa zamanda bize güzel haberler vereceksin :)
ben karından ultrasonla 4+5te gördüm keseyi
kasık aprım hala ara ara oluyor korkme
rüyaya gelince bende yok ama normalmiş canım
insallah canimsilik cizgi icin defalarcabaktim yoktu bembeyazdi... belkide daha adet gunumgelmedi hep degistigi icin iste bilemiyorum ama bebis yok gibi hissediyorum
ara ara adet olacakmışım gibi ağrıyor ve geçiyor.şükür normalmiş:)
ya ama rüyalar çok sinir bozucu oluyor :)
bende acaba o sıralar gitsem mi yada önce kan tahlili yaptırıp bir sonraki hafta mı gitsem diye düşünüyorum.ne dersin?
saol canim cok dogru seyler yazmissin...sende insallah saglikla keseyi gorursun endisesiz,saglikli,rahat bi hamilelik gecirirsinyani yoksa bile vardır bir sebebi.rabbim hayrını göstersin .bende çok ama çok bekledim.çok sıkıntılar geçirdm.hep hemen olsun istedim ama gerçekten hayırlı zamanda olsun.bilemeyiz olmayınca neyden koruyor rabbimiz bizi.çok acı gelsede beklemek yüzümüz eninde sonunda gülecek .Allahım bu halide vardır bi hsyır diyerek atlatmayı nasip etsin inş.
bende mesela kalp atışını görmediğim endişeleniyorum arada.ama hemen kovuyorum.bunamecburum yoksa zaman geçmiyor:)
hissediyorum inş herşey güzel olacak.seninkide en güzel zamanı bekliyordur :) ve o zaman inş en kısa zamandır :)
saol canim cok dogru seyler yazmissin...sende insallah saglikla keseyi gorursun endisesiz,saglikli,rahat bi hamilelik gecirirsin
hosgeldinbenimde batim 22siydi bugun test yaptim negatif umudum bitti.sen yaptin mi test?
Nasi? en son adetim 29 mayisti.kacini bekleyim simdi? bu arada hala adet olmadimfelicita inşş ikimiz de hamişizdir ama sen en son edet tarihine göre düşün bence yoksa şu kadar geçmiş bu kadar geçmiş diye kendini yorarsınn...
Nasi? en son adetim 29 mayisti.kacini bekleyim simdi? bu arada hala adet olmadim
kırmızı kartı görmüş bulunmaktayımmmm :::::::))))))))
kırmızı kartı görmüş bulunmaktayımmmm :::::::))))))))
benim bat kardeşim birlikte hamile kalıp birlikte doğuracaktık ama ikimiz de kırmızı kart yedik:)) demek hayırlısı böyleymiş. ben artık kafama takmak istemiyorum çünkü hayatımı tamamen buna endekslemek istemiyorum. çok şükür kocamla mutluyum sağlıklıyız, daha ne olsun. gerisi Allah'ın takdiri. O isterse zaten verir değil mi:) ben kafama taksam nolucak yumurtayı beyin gücüyle mi döllicem:)))
bende senı merak edıyordum bat kardeşim sen ne zaman gördün kırmızı kartı . hayırlısı aynenn ..kesinlikle bende kafaya takmıyorummm kesınlıkle başka ilgi alanlarına yonelmek lazım ben bu ay diyet rejim cilt bakımı gibi konulara yonelecemmmmD doğal cilt maskeleriii bakımlar vs...:)))oluruna bıraklarımmmm nasıl olsa bır allahım bizede nasip ederr......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?