- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.421
mahzen merhaba,
inşallah hamilesindir. senin sonucunu merakla bekliyorum. bende test yaptım 4 tane. 2 sinde hiç bir şey çıkmadı ikisinde çok çok silik gölge gibi belirdi. batıma daha iki gün var. bekleme kararı aldım. azcık hamilelik belirtim olsa gidip kan verecem ama hiç bir belirti yok. sende belirti var mı?
mahzencim benim batım 3 gün geçse davuz zurna ile doktora bile gitmeden hamile olduğumu ilan ederim zaten. bugüne kadar bir gün bile geçtiğini bilmem. arada erken olurum öne gelir ama geçikmişliği hiç olmamıştır. sonucunu alınca yazarsın. senin için dua ediyorum.
lütfen kızma baykuşluk yapmak değil niyetim ama hormonlarım yüksekmiş
iyiymiş diye kontrollerini ihmal etme Allah karnındakini kollarına lamayı nasip etsin inşallah
kizlarr hastaneyi aradım adam yoğun dedi sonucumu söylemedi yaa ne yapıcam ben 3 te misafirlerim gelcek çok panik oldum eşim çok yoğunmuş çıkıp bakamazmış bend de tek başıma bu stresle araba kullanmak istemyiorum yaaa imtihannnn....:)))))
sapık gıbı ara bence ben oyle yapardım benım ıcın cok onemlı de mutlaka ogrenmelıyım dee
eşim gitmiş hasteneye bana süpriz yaptı hamileyimmmmm anammmmm:) kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 22.25 miş ama çok düşük bilmem ki ...)
mahzen çok tebrik ederim. sağlıkcakla kucağına alırsın inşallah.
çok sevindim. darısı bebek isteyen herkesin başına.
canım ben biliyorum zaten olsa da geç döllenme olmuştur bilmiyoru ki ne yapacağımı şaşırdım kaldım senin ilk değerin kaçtı? hepinize çokk teşekkür ederim bu arada...sıkma canını yukselır ıkı gune bır 2 kat artması gerekıyor artıs olursa problem olmaz dıye bılıyorum hayırlı ugurlu olsun dedık sana o kadar testte sılık olsada vardır bırseyler bosa cıkmazdusun ben adetımden bı hafta sonra da oylesıne test yapayım dedım bakayım net cıkıyormu dıye yaptım yıne sılık cıktı sıkmadım canımı o gun de zaten dr gıttım alttan baktı doktor keseyıde gordum bugunde kısmet ınsallah kalp atısını da duyarım Allahım sen buyuksun kımsenın elını bos cevırmesın ınsallah
canım ben biliyorum zaten olsa da geç döllenme olmuştur bilmiyoru ki ne yapacağımı şaşırdım kaldım senin ilk değerin kaçtı? hepinize çokk teşekkür ederim bu arada...
batım da kan verdım normal de 14 unde hastalanmam gerekırdı o gun tahlıl yaptım 247,43 cıktı canım
ayy sacmalama yaaa sen elıfın yazılarını hıc okumadın mı onun kı 6.70 tı kat kat arttı hatta bu gun kalp atısını da duydu mınıgınınben hiç ümitlenmeyeyim o zaman belki de kimyasal gebeliktir ne bileyim yaakeşke bi ellinin üzerinde çıksaydı...
eşim 8 ay önce varikosel ameliyatı oldu :26:.....%50 ihtimalimiz vardı 1 ay önceki tahlilinde...doktor 6 ay bekleyin değilse alternatifleri değerlendirelim demişti....
hep derlerdi düşünme stres yapma...tabi bu demekle olmuyor....tayin mayin işleriyle uğraşırken sanırım farketmedim... neyse 15de adet olmam gerekiyormuş meğer olmayınca ayın 20de ilk tahlilimi hemde şu erkenden gösteren testlerden alarak yaptım...negatif çıktı....üzerinden 2 gün geçti ki adetim düzenlidir hala ne gelen var ne giden bi daha test yaptım pozitif kan tahlili yaptırdım beta hcg 205 çıktı...doktor 3 gün sonra tekrar istedi 1048 çıktı
ama hala inanamıyorum ne bileyim rüya gibi daha kese mese de yok ortalıkta işin garibi ne bi bulantı ne başdönmesi sadece bir miktar gaz
hala da korkuyorum.....eşim iş gezisinde 2 hafta sonra gelecek ilk olarak onunla doktora gidip,görmek istiyorum....
siz ne dersiniz? YORUMLARINIZA MUHTACIM:26:
eşim 8 ay önce varikosel ameliyatı oldu :26:.....%50 ihtimalimiz vardı 1 ay önceki tahlilinde...doktor 6 ay bekleyin değilse alternatifleri değerlendirelim demişti....
hep derlerdi düşünme stres yapma...tabi bu demekle olmuyor....tayin mayin işleriyle uğraşırken sanırım farketmedim... neyse 15de adet olmam gerekiyormuş meğer olmayınca ayın 20de ilk tahlilimi hemde şu erkenden gösteren testlerden alarak yaptım...negatif çıktı....üzerinden 2 gün geçti ki adetim düzenlidir hala ne gelen var ne giden bi daha test yaptım pozitif kan tahlili yaptırdım beta hcg 205 çıktı...doktor 3 gün sonra tekrar istedi 1048 çıktı
ama hala inanamıyorum ne bileyim rüya gibi daha kese mese de yok ortalıkta işin garibi ne bi bulantı ne başdönmesi sadece bir miktar gaz
hala da korkuyorum.....eşim iş gezisinde 2 hafta sonra gelecek ilk olarak onunla doktora gidip,görmek istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?