HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

merhaba kızlar bilen bilgisi olan varmı sizlerden acaba 2-3 gündür benden yogun bi şekilde sarı akıntı geliyor kokusu filan yok kaşıntım da yok bi keresinde iltihap olmuştum o zaman yeşilimsi bi renkti ve acaip kaşınıyordu ve kokuyordu bu ne olabilir acaba

çok teşekkür ederim bugün umarım o müthiş sesi duyarsın...ilgin için çok teşekkür ederim....

ben de de beyaz akıntı var hala :26:

işte 4,5 haftalıkken doktora gittim ama yani alttan ultrasonla baktı bi yuvarlagımsı bi yeri işaretlemiş ama tam değil dedi...1048 çoktığında gitmek istemedim eşimle gitmek istiyorum....
peki sizin kanamanız mı oldu....düşük nasıl anlaşıldı?:26:

ama sen hamilesin hamilelerde olurmuş genelde ben henüz hamile değilim inşallah olurum canım yaaa bu da onun bi işaretidirr
ben de de beyaz akıntı var hala :26:

hıımmm o zaman oluşmuştur inşallah senin kesecik
evet benim kanama ile başladı sabah erken saatlerde böyle hafif leke gibi akşama biraz daha çoğaldı ertesi gün iice başladı kürtaja filan gerek kalmadı yani gididverdi o gün bugün hala umutla bekliyoruz nasip kısmet

7-8 haftalıkken duyuluyor diye biliyorum..

benım 7+0 oluyor duymaya da bılırım yanı ama duyarsam super olur

ayy sacmalama yaaa sen elıfın yazılarını hıc okumadın mı onun kı 6.70 tı kat kat arttı hatta bu gun kalp atısını da duydu mınıgının

anammm gercekten mi Allah senden razı olsun içime umut serptinnn:))) ayy çokk teşekkür ettim kocamn öptüm seni çok mutlu oldum yok yok iyice sapıttım ben:) hiç bilmşyodum unuttum ya elifin yazdıklarını...

Arkadaşlar meraba bugün 5 gün oldu adetim gecikelii normalde 22sinde olmam gerekiyordu ama olmadı.
6 hazirandan itibaren ilk kez korunmayı bıraktık ve bebiş düşünmeye başladık.
adet tarihime yakın herzamanki belirtilerim var gibiydi göğüs uçlarımda sertleşme ve hassasiyet
hala hasta ollmadım herzaman düzenli olurdum ama ilk kez bukadar gecikti.
acaba ilk kez korunmayı bıraktıgımz içinde olabilirmi dün test yaptım negatif çıktı adet olmadan 3 4 gün öncede negatifti. sizce kesin sonuç alabilmem için kan testini adetim kaç gün geciktikten sonra yaptırmalıyım ?

eliffffffff buralardaysan bana vevap ver olur mu kaçtı değerlerin kaç gün geçmişt de o değerler çıkmıştıı yardım et kuzummm....

delııı sen ıcını ferah tut sıkma canın degerlerın o kadar da dusuk degıl fazla yorma kendını dr dedıgı gıbı 2 gune bır test yaptırısın yukseldıkce nasılda rahatlarsın ben bebısıme gıdıyorumm sans dıleyın opuyorum kızlar ıyı aksamlar yarın gorusuruzzz

mahzenn bak buldum elıfın yazısını sıkma canını olur mu

son adet tarihiniz hangi tarih? ve kaç günde bir oluyordunuz?

mahzen bebişin hayırlı uğurlu olsun
allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşallah

dupdurucan çokk teşekkür ederim bakalım ya değerim düşük ama güzel şeyler düşünüyorum inşş güzel olacak kendimi sıkmayacağım inşş c.tesi doktora gideceğim bakalım ne çıkacak değerim...

Fıstığım.Çok yüksekmiş değerin.Çok büyük bir ihtimalle Adetin biter bitmez hamile kalmışsın.Ya da ikiz
Ama ikizse 4.hafta itibariyle gözükür diye biliyorum.
Ailede ikiz varsa ihtimal yüksek.
Umarım en hayırlısı nasılsa öyledir ama bana sanki adet sonrası hemen hamile kalmışsın gibi geliyor

eliffffffff buralardaysan bana vevap ver olur mu kaçtı değerlerin kaç gün geçmişt de o değerler çıkmıştıı yardım et kuzummm....

Tatlım Öncelikle HAYIRLI OLSUN
Çok sevindim.Değerin düşük değil asla. Bu aralıkta düşük olması çok muhtemel.
Ben BAT'ıma 2 gün kala yaptırdığım kan testinde BhcG'm 6.70 çıkmıştı.Dr. tıbben hamilesin ama değerin yükselmesi durumunda kesin diyebilirim dedi. Tam 2 gün sonra BAT günümde yaptırdığım Testte ise BhcG'm 97 çıktı.
Tam 1 hafta sonraki testte ise 1300'ü bulmuştu. Bu değerin hergün katlanarak yükselicek.
Değerin 3 bile çıkmış olsa bu gebeliktir.Bu hormon hamilelik dışında yükselmiyor çünkü. Ama doktorlar kesin olması için değerin hızla yükselmesini bekliyorlar hayal kırıklığı olmasın diye.
İçini ferah tutu Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…