HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

aylardır yazmıyorum topiklere yenilerde başladım yıne dolaşıyorum topik topik,
15 ay oldu korunmasıs hamile kalamadım ama nerdeyse her ay tüm belirtileri yaşamıştım bende bu yuzden uzak durmaya karar verdim topıklerden.
tejkrar dönmemdeki neden kendime geldim bu arada 10 kilo verdim spora gidiyorum madem hamile kalamıyosam fazla olan kilolarla savaşmayı sectim ve kendıme geldim harıka görünümüm oldu:))):)))) ama daha var 8 kilom şimdi tekrar başladım KLOMEN hapına bu ikinci olucak aravermeden önce klomen ve catlama iğnesi olmuştum şimdi tekrar baştan başladım hem kilolarımla savaşıcam hemde bebek için uğraşıcam perşembe Dr. gidecem çatlama iğnesi olucam bu aydan umutluyum eee kilolardan kurtuldum tedavide de sorun yok Rabbım bu ay hepimizi güldürür inş.
bu arada hamile olan arkadaşlarıda tebrik Allah kucaklarınıza almayı nasıp etsin sağlıklı ve uzun uzun yaşayın bebişlerinizle inş.
bizlerede dua edin .

Çoookkk teşekkür ederim ama benim üzüldüğüm şey batımın 4 gün geçmiş olmasııı ama şöyle bir durum var gene ben sana bahsetmiştim iltihaptan sen de mutlka git bi semaer yaptır demiştin.ağır antibiyotikler kullandığından bahsetmiştin ben de doktora gittim fitil verdi ilaç verdi onları kullandım adetim bitti 10 gün daha ilaç kullandım ilişkiye hiç girmedik ondan sonra ilişkim oldu yani bi 5-6 gün geç yumurtladım ki hamile kaldım yani adetimin 18-20-22-ve 24. günlerinde ilişkim oldu bu gün adetimin 34. günü çıkmaması normal...dimi elifffff yardım et kuzummm çok öptümmmm....

HAMİŞLERİMİZ

ilknur_Defne---------------------> HAMİŞ
eylulgulu------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ----------------------> HAMİŞ
uzul29--------------------------> HAMİŞ
clemmm-------------------------> HAMİŞ
60gelsin-------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20---------------------> HAMİŞ
pembetilki-----------------------> HAMİŞ
mavusbebek---------------------> HAMİŞ
izmirlii35-------------------------> HAMİŞ
cikolta---------------------------> HAMİŞ
leydim_0-------------------------> HAMİŞ
gogom---------------------------> HAMİŞ
seelin----------------------------> HAMİŞ
pirayeebru-----------------------> HAMİŞ
dcl_xcl---------------------------> HAMİŞ
eva07---------------------------> HAMİŞ
mvlove--------------------------> HAMİŞ
siribron48------------------------> HAMİŞ
ankajet--------------------------> HAMİŞ
gumus19-------------------------> HAMİŞ
ssedaahakan---------------------> HAMİŞ
smy86---------------------------> HAMİŞ
dupdurucan----------------------> HAMİŞ
gelbebekgel----------------------> HAMİŞ
beautyflake----------------------> HAMİŞ
mahzen--------------------------> HAMİŞ

Hyatım çok normal hemde geç döllenme olmuşsun sen.
En son adet günün nedir? (SAT)

Zaten fitil sonrası hamilelik şansı çok yüksektir.
Birde biraz kayma olduysa günlerinde ki çok normal ben fitil kullandıktan sonra 10 gün geçmişti adetim. Biraz gecikme yapıyor.
O yüzden günlerin kaymış,dolayısıyla ovulasyon günlerinde değişmiş denk gelmiş ne de güzel olmuş annesi

Sen h,ç bunları düşünme ve kenine iyi bak.
Günde en az 2 litre su iç,
Süt ve Ayran da içmeye özen göster.Bol mevsim meyve sebzesi ye. Bol yeşillik (MAYDONOZ HARİÇ-Maydonozun düşük yapma etkisi var),Taze nane,marul,ıspanak,semizotu.
Ceviz,kuru meyveler (kuru kayısı,kuru incir), ve ÇİĞ BADEM, yani kavrulmamış yaş badem.
Bebeğin beyşin gelişimine çok ciddi etkisi var.Doğal demir ve Folikasit etkisi yapıyor.
Kuru Üzüm (kara üzüm) ise B12 ve Demir depolarını dolduruyor.

Bunları eksik etme.Dinlen,ani hareketlerden sinir ve stresten uzak dur.
Alışveriş merkezleri yada plazalardaki X-Ray cihazlarından geçme.
Çok sıcak suyla duş alma.

Aklıma gelenler bunlar şuanda. Yine merak ettiğin bişey olursa yazarsın Bende bilgim olduğu kadar yardım ederim.
Ama ilk ultrasona kadar çok çok çook bol miktarda su tüket,varsın 10 dk.da bir tuvalete git ama suyu bol iç, Su ultrasonda bebeğin görünmesini kolaylaştırıyomuş

Kızlarrr biliyosunuz bugün Dr.randevum vardı, kalp atışlarını duymak için.
Sabah 9da gittik hemen aldı doktorumuz. Önce tansıyon ve kilo kontrolü yaptı. 2 kilo vermişim, 48 kiloya düşmüşüm.Olacak o kadar dedi.
Sonra 4 boyutlu ultrason odasına geçtik.
Veee mercimek (ki artık kendisi nohut) gözüktüüüüü Hem de çok belirgin bir şekilde.Kesesi ayrı,kesesinin içinde kendisi ayrıca gözüktü.Çok minikti amaaaa.. Daha 1 Cm.miş sadece, kesesi ise 11 Cm.
7+1 haftalık dedi doktorumuz.

Sonra kalp atışlarını açtı,dışarıya verdi babası da duysun diye.
Allahımm o nasıl bir hızz,nasıl bir güçç 1Cm.lik şeyden nasıl bir ses geliyorrrr Mucize gibiiii.
Sanki onlarca at aynı anda koşuyorlar gibi, KÜttKüttküt Kütt de KÜttKüttKüttt diye İnanamadımm

Doktorumuz Bu dönemde almam gereken herşeyi alıyor ve görmek istediğim herşeyi görebiliyorum hiç merak edilecek bir durum yok dedi.
7-9 jafta içinde yapılması gereken rutin tahlilleri istedi, toksoplazma,Rubella,Tam kan sayımı ve ne olduğunu bilemdiğim bir kaç şey daha 6 Tüp kan verdik.Yarın saat 2'de alıcaz ve tekrar görüşücez doktorumuzla

Demir ilacını söyledim, peki bir süre arar verelim kendini toparla şuan folikasit daha önemli,ama kan sayımında çok düşük çıkarsa başka çözüm buluruz dedi.
Bugün sanırım ilacın etkisinden tamamen temizlendi ki vucudum,hemen hemen hiç bulantım olmadı.Çok az ve seyrek,hemen geçen şeyler.
Geçen hafta tiksindiğim bir çok şeyi bugün yiyebildim.
ÇOK ŞÜKÜR

Şimdilik durumlar bunlar.
Allah arzu eden,kalbinden geçiren herkese bu güzelliği yaşatsın. En hayırlı,eli ayağı sağlıklı,güzel evlatları nasip etsin.
Hepinizi öpüyorum

canım hoşgeldin sen nasılsın bakalım ilaçlarıını içiyo musun miden nasıl?

son adet tarihim 22 mayıs ilk ilişki tarihim ise 8 haziran öyle işte...aman da aman ne güzel şeyler söyledin sen bana hepsine dikkat edeceğim Allah razı olsunnn...:) beni de hamişler listesine eklemişsinnn canım benim inş dediin gibidir yaa bakalım ne yapayın sence 2 gün gün sonra kan tahlilimi yaptırayım mı yoksa c.tesiyi mi bekleyeyim ilçede oturuyorum 2 gün sonra yaptırırsam dev hastanesine gideceğim.c. tesi özelde kendi doktoruma gideceğim aradım bi kaçş güne gel dedi...bekleyyeim mi c.tesiyi yoksa perş de takip edeyim mi...çokk teşekkür ederimmm böyle güzel bilgiler verdiğin ve ilgilendiğin için bakalımm yaa inşş stes yapmayacağım güzel olacak her şey...

canım hoşgeldin sen nasılsın bakalım ilaçlarıını içiyo musun miden nasıl?

Balım geldim valla hoşbuldum sağolasın
İlacı bıraktık,doktorum ara verelim biraz kendini toparla bakalım dedi.Zaten kan tahlili istedi yeniden yarın belli olucak eğer aşırı düşüş varsa farklı bir yol deneyeceğiz ama o ilactan vazgeçtik.
Bugün herşeyi yiyebildim çok şükür,sağolasın yüreğine sağlık

Tabiki,bu işin en büyük payı iyi düşünmek...
İyi düşünmeyecek bir şey yok zaten çıkmış bebeğin meydanda sadece büyümesi ve güçlenmesi gerek bu dönemde de iş sana düşüyor sen ne kadar güçlü,kuvvetli olur,moralin yerinde olur onu güzel beslersen o daha çabuk sana bağlanacak
Rica ederim her zaman ne zaman istersen görüşür konuşuruz :16.
Bugün ne? Salı.
Sen cuma-Cumartesiyi bekle bence. Ne kadar uzun sürerse değerin o kadar yükselir sende daha çok sevinirsin
Ama bu arada iyi beslen,dediklerime de dikkat et.
Merak etme,bebeğin gayet iyi olacak

sevindim canım inşallah hamileliğin sorunsuz geçer bundan sonra

ilaç gibi geldiniz bana eşim bile diyor takıyosun ediyosun abartıyosun benii bi siz anlıyosunuzz bakalım dediğin gibi yapayım c.tesi doktoruma gideyim inş güzel şeyler söyleyecek bana tekrar teşekkür ederimm:)

MRB Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin inş.
nekadar güzel anlatmışsın hamilelerin duası kabul olurmuş bizlerede dua edin olurmu,
Hamile kalanları topikte okudukca çok mutlu oluyorum birgün bende burda kızlar hamileyım diyeceğim inş. diyorum zor günlerdeyiz sabır ve dua ile tekrar başlamış oldum klomen hapına bu hafta sonuna doğru çatlama iğnesi olucam inş. bu sefer yıllardır hasretle beklediğim bebeğim bana gelir, Rabbimin ol demesini bekliyorum sabırlı
bu topıkte bana hamilelik nasıp olur inş. ve isteyen tüm arkadaşlara

Aynen öyle,yaradan OL dediğinde olmayacak şey yokmuş.Yaprak bile onun izni olmadan düşmezmiş.
Herşeyin bir zamanı var.Veren de Allah; vermeyen de.. Ben hep bunu söyledim. Çoğumuz bir çok kez burada adet olduk diye üzüldük,kırmızı gördük diye haber ettik ama bir çoğumuzda bu ay çok sevindik.İnşallah önümüzdeki günlerde,aylarda sen ve diğer isteyen arkadaşlarda sevinenlerden olursun.İnsan böyle haberlerde bazen sevinemiyo bile.
Ben hamile kaldığımda kuzenim yeni düşük yapmıştı o kadar içerledim ki; söyleyemedim bile. Ama tabiki Allahın dediği oluyor oysa o benden 5 ay önce hamile kalabilmişti.Ben önce evlenmeme rağmen,işte Allahın dediği oluyor.
İnşallah her gece bebeğime dua ederken her ne kadar tanımasamda kalbimden geçiriyorum isimlerinizi bilmesemde aklımdan geçiyor,niyetimde oluyorsunuz.
İnşallah Sağlıkla sıhhatle anne olmak herkese nasip olur.
Yeterki sabredin,İtaat edin.

canımm çok mutllu oldumm duydulandım Rabbim bize de bu sesleri duymayı nasip eder inş canımm

heyecanla bekliyorum cumartesiyi

Kizlar kirmizilari gordum bugun tam bekledigim gunde geldi valla:) neyse zaten buay pek de beklemiyodum cunku cok calisma yapmamistik bilerek:) dusukten sonra vucut bi kendine gelsin diye onumuzdeki ayi beklemeyi dusunuyoduk tabi olsa guzel olurdu ama boylesi hayirlisiymis... Temmuz icin ayrica topic var mi? Benim yeni bat 26 temmuz oldu:)

var canım şeytanın bacağını temmuzda da kırıyoruztopik bu biz ordayızzz

kızlar selamlar tahmini bat 3 temmuz 4 e sarkabilir.. size sormak istediğim tamam bat a çok var ama kalbimde inanılmaz bir çarpıntı var.. ve midemde ağrı ve çok gazım var.. ben gebeliğe yoramıyorum bu ay çok fazla çalışma olmadı die fakat şimdi kayınvalidemle konuşuyordum o da dedi sen yinede hap falan içme bide gebelik varsa die olur mu sizce yaa.. gerçi sigara bırakmak için terapiye gidiyorum ki bıraktım neyse oradaki hemşirede dedi gebe olma ihtimalin olabilir mi onada dedim bata çok var diye.. gebeler :) oldu mu sizin böyle bir hafta kala kalp çarpıntılarınız? Ayrıca 3 ü batım ama benim umudum olmadığı için 8 ine tatile çıkıyorum otel uçak vs.. herşeyi aldık.. iptal de para iademizde yokmuş süre yakın olduğundan hayırlısı diyorum.. hayırlısıyl sağlığıyla inşAllah biz olmayanlarında bebekleri olur inşAllah tez vakitde.. gebe olanlarımıza Allah hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına almayı kısmet etsin.. çocukları olanlarada Allah sağlıklı huzurlu mutlu günler verisn.. Amin.

çok heyecanlanarak okudum yazdıklarını Allah sizi nazarlardan korusun sağlık versin huzur versin.. çok heyecanlı.. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasp etsin inşAllah

günaydın gnaydın günaydııınnn :)

nasılsınız bakalım bugün güzel anneler ve anne adayları? mesajlarınızı heyecanla okudum akşam.misafirim olduğu için ara ara bakabildim cevap yazamadım.

mahzenciiiimmm tebrik ederim canım.hayırlı uğurlu olsun bebişin.inş sizi üzmeden kucağınıza konar minik kelebeğiniz:)
sen canını sıkma benimde düşük çünkü betam.elifin durumunu ilk defa okudum.hayretle riçinde kaldım.ama bak kalp atışlarını duydular:)

ne kadar heyecan verici :) allahım bizlere ve tüm diğer isteyen forum ahalisinede nasip etsin inş.

ben de iyiyim işte şükür.kasık ağrılarım azaldı.şimdi çok nadir oluyor.bu seferde neden olmuyor acaba?diye düşünüyorum :) aman işte vesveseler boş bırakmıyor işte.silip atıyoruz ama hepsini dimi hanımlar :)

en büyük desteğim sizlersiniz zaten hepiniz sağolun iyiki varsınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…