HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

tamam peki söylemem güzel fikirmiş bebişimle cööö yaparız onlaraa
süpersin yaa bayıldım buna benimde bazen söyleyesim geliyo ama daha hiç öle damarıma basılmadı çok şükür o yüzden basarsa bir gün birisi söylerimm bende

bazen çekilmez oluyor insanlar.incitirmiyim diye hiç düşünmeden laf söylüyorlar.napalım işte hayat :)

ee bilgemadamcım senin güzel haberlerinine zaman alacağız allah nasip ederse?

Günaydın pötürcükler.
Giremedim yine bu hafta içi. Çok zor şeyler geldi başımıza. Rutin tahlilleirn birinde sorun çıktı. Toksoplazma ile ilgili detayları sayfları okuduktan sonra yazacağım.Şuan bebekte bende iyiyiz çok şükür ama son 3 gün kabus gibiydi...

Merhaba Canlar.
Biliyosunuz Salı Dr. kontrolüm vardı kalp atışları için gitmiştik.Onları yazmıştım. Kan verdim sonuçları Çarşamba alıcam demiştim.
Çarşamba günü gittim sonuçları aldım, Dr.un yanına çıktım,sıramı beklerken bir göz atayım dedim.Bir baktım Toxoplazma tahliline ait 2 sonuç var, Normal şartlarda ikiside Negatif olmalı ama bendeki değerlerden biri Pozitif ve değeri 442. (Normal aralığı ise 0-4)
Zaten orda bir panik oldum.çünkü Toxoplazma hastalığını biliyorum.
Anne karnındayken bebeğe de bulaşan ve çoğunlukla ölü doğum ya da norolojik sakatlıkla sonuçlanan bir virüs.
Genelde Kedilerden kapıldığınıda biliyorum, ki kediden nefret ederim!
Neyse Dr.un yanına girdim, Dr. "Herşey yolunda hiç bir problem yok" dedi sadece.Ben de "Hocam ama tahlil sonuçlarında toxoplazmanın biri pozitif gözüküyor" dedim.
Dr. "O daha önce geçirilmiş bir enfeksiyon" dedi sadece. Peki dedim çıktım yanından ama içim rahatta etmedi açıkçası.

Akşam oldu otururken kayınvalidemin bir komşusu geldi oturmaya.Oradan buradan konuşurken,kadının 20 yıl çocuğu olmamış onu anlatıyodu,kayınvalidemde neden olmadı falan dedi. Komşusuda dediki "Aslında ilk evlendiğimde çocuğum oldu, 3 defa hamile kaldım ama 2si doğup öldü 1 hafta yaşadılar,biride karnımda öldü sonrada 20 sene olmadı" dedi. Bizde neden öldüler falan derken, "Kanımda toxoplazma varmış bilemedilr" dedi.
"Aaa bugun bende de çıktı ama benimki daha önce geçirilmiş dedi doktorum" dedim.
Kadıncağızı aldı bir panik."Yok kızım hiç güvenme; hemen toplan git istanbula adanaya bir yere gidin profesöre muayene ol,ben nurtopu gibi 3 evlat gömdüm sırf bu iilletten nolur istersen ben götüreyim seni" diye kadın başladı ağlamaya.
Bizide aldı mı bir panik.
Hemen araştırmaya başladık. Tesadüfen Çukurova Üni. Kadın Doğum Bölümü Anabilim Dalı Başkanına ulaştık gece 11'de.
Arasak mı aramasak mı derken madem telefonu var arayalım en kötü tesrler kapatır dedik.
Adamcağız saatlerce bizimle uğraştı.
"Hemen değerleri bana mail olarak atın bekliyorum" dedi. Eşim hemen yazıp yolladı. Adam bizi saat 11 buçukta gece geri aradı ve "Korkacak hiç bir şey yok.Bu daha önce annenin geçirip vucudunda bağışıklık sistemine yerleşmiş bir hastalık,şuan bir risk yok.Aynı sarılık gibi yapılan tüm tetkiklerde hayatı boyunca gözükecek, bir nevi taşıyıcı ama bebeğe ya da kendisine bir zararı yok.Gördüğünüz gibi2 değer var.Sizde pozitif olan değer eğer ki negatif çıkıp, negatif olan değeriniz pozitif ve yüksek olsaydı şuan da enfeksiyon aktif halde ve acilen tedaviye başlanmalı demekti.Ama sizin durumunuzda rutin bir şey ve paniğe gerek yok.Yine de 13.haftada test tekrarlansın.Ben şuan seminerde İstanbuldayım,Adanaya döner dönmez arayacağım gelin bir de ben bakayım içiniz rahat etsin" dedi.
Milyon kere özür diledik; adam dediki: "Olur mu öyle şey; ben bu iş için okudum bu iş için varım,hastam olup olmamanız da hiç önemli değil.Ne zaman isterseniz kafanıza takılan herşeyde arayabilirsiniz.Siz bu gece rahat uyuyamazsınız benim okuduğum okulların ne anlamı kalır" dedi.
Şoka girdim.Adam koskoca profesör...Para verdiğin seni tanıyan doktorun bile bu kadar ilgilenmiyo.
Sonra İstanbulu aradık annemi, annem ileri yaşta (40 yaşında) kardeşimi doğurduğ için o da İstanbulun en iyi Prof.larından birinin hastasıydı. Hatta daha önce ismini vermiştim bir arkadaşa Ateş Karateke.
Ona ulaştık o da raporları faxla istedi,gönderdik değerlendirdi o da aynısını söyledi.
İçimiz rahatladı.
Oysa kendi doktorum en başından bu açıklamayı yapmış beni rahatlatmış olsa bunca sinir strese gerek olmayacaktı.Bizde sonuçları tekrar teyit ettirmek zorunda hissetmeyecektik.
Bu hareketınden ötürü Doktorumu değiştirdim.Pazartesiden itibaren farklı bir hastaneye farklı bir doktora devam edeceğim.

Doktorun görevi beni yönlendirmek,beni aydınlatmak.Üstelik özelse,karşılığını fazlasıyla alıyorsa...
Paramla rezalet çektim resmen.
Ben doktorun peşinde koşmayacağım, doktor beni yönlendiricek. Raporlara bakıp herşey normal demekle iş bitmiyo.
Düşün herşey normal dedi, ben hocam bu değer pozitif ama demesem onu bile açıklamayacaktı.
Bazı dr. istiyorki, kayıtsız şartsız ona güvenlsin ne derse doğru olsun.Böyle bir şey yok.
Beni aydınlatıcak,ben ohh diyene kadar anlatacak.Yok yapmıyorsa ben de farklı yollara saparım.Zor değil milyon tane doktor var!

İşte böyle arkadaşlar.Aman tahlillerinizi,tetkiklerinizi ihmal etmeyin, doktorunuzu iyi ölçün, sizi rahatlatmıyorsa ikna edemiyorsa kafanızada boşluklar kaıyorsa mtlaka düzeltme yoluna gidin ya da cevap alamıyorsanız değiştirin.Bu riske atılır bir konu değil....

eeee şöyle diyim canımm inşallah bu ay alırız temmzun 3 yada 4 ünde dün ve önceki gün bi leke geldi azcık bugün bişi yok şayet o yerleşme belirtimse çok az kaldı çookkk inşallah bu ay güler yüzlerimiz gerçi hep gülüyor ama bebişle ayrı bi gülerizz sanırımm
bazen çekilmez oluyor insanlar.incitirmiyim diye hiç düşünmeden laf söylüyorlar.napalım işte hayat :)

ee bilgemadamcım senin güzel haberlerinine zaman alacağız allah nasip ederse?

cok gecmıs olsun canım yaa Allahtan kotu bısey yokmus cok sukur cok zor bu zamanda ıyı doktor bulmak kımıne gore ıyı kımıne gore kotu ınsan ne yapacagını sasırıyor nasıl secım yapacagını sasırıyor acıkcası

“””DİKKAT!!! BU TOPICTEN HAMİŞ ÇIKABİLİR……”””[/I] [/B][/COLOR][/FONT]

HAMİŞLERİMİZ

ilknur_Defne---------------------> HAMİŞ
eylulgulu------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ----------------------> HAMİŞ
uzul29--------------------------> HAMİŞ
clemmm-------------------------> HAMİŞ
60gelsin-------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20---------------------> HAMİŞ
pembetilki-----------------------> HAMİŞ
mavusbebek---------------------> HAMİŞ
izmirlii35-------------------------> HAMİŞ
cikolta---------------------------> HAMİŞ
leydim_0-------------------------> HAMİŞ
gogom---------------------------> HAMİŞ
seelin----------------------------> HAMİŞ
pirayeebru-----------------------> HAMİŞ
dcl_xcl---------------------------> HAMİŞ
eva07---------------------------> HAMİŞ
siribron48------------------------> HAMİŞ
ankajet--------------------------> HAMİŞ
gumus19-------------------------> HAMİŞ
ssedaahakan---------------------> HAMİŞ
smy86------------------------------> HAMİŞ
dupdurucan-----------------------> HAMİŞ
gelbebekgel------------------------> HAMİŞ
beautyflake------------------------> HAMİŞ
mahzen------------------------------> HAMİŞ
istnbl----------------------------------> HAMİŞ

:26: BAT’I GEÇİP BİLGİ VERİLMEYEN BAL BÖCEKELERİMİZ :26:

mood-----------------------------> 16 Mayıs
mayaiolp--------------------------> 26 Mayis
karabiber89-----------------------> 28 Mayıs
buzkalpli--------------------------> 28 Mayıs
guldenleherdem-------------------> 29 Mayıs
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
ffakem---------------------------> 5 Haziran
ibozll-----------------------------> 6 Haziran
littlebirdie------------------------> 8 Haziran
vanillia---------------------------> 9 Haziran
41zeynep------------------------> 10 Haziran
edbe----------------------------> 11 Haziran
esenruh-------------------------> 13 Haziran
gocmenkuslar--------------------> 14 Haziran
roseyou--------------------------> 14 Haziran
SaGo_LeRa-----------------------> 14 Haziran
ruveyda-------------------------> 15 Haziran
HulyaKO-------------------------> 15 Haziran
hayat365------------------------> 15 Haziran
esrapo---------------------------> 15 Haziran
hazan04-------------------------> 15 Haziran
elkassam-------------------------> 16 Haziran
pampisim-------------------------> 16 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran
xaysexx---------------------------> 18 Haziran
pkmrt-----------------------------> 18 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
demet_eylul-----------------------> 20 Haziran
sevincmerden---------------------> 20 Haziran
felicita_e-------------------------> 22 Haziran
kader1982------------------------> 22 Haziran
smllttle-----------------------------> 26 Haziran
canobebek------------------------> 27 Haziran
Eliff54------------------------------> 28 Haziran
mavimakas-----------------------> 28 Haziran

ŞEYTANI TEMMUZ’A KAÇAN SEVGİ PÖTÜRCÜKLERİ

kelam---------------------------------> 26 Mayıs
asyahayat---------------------------> 3 Haziran
funda30------------------------------> 1 Haziran
islambol------------------------------> 1 Haziran
nevra000----------------------------> 2 Haziran
sila84---------------------------------> 4 Haziran
orkide2-------------------------------> 4 Haziran
18eylul-------------------------------> 5 Haziran
evasude-----------------------------> 5 Haziran
efsunn07----------------------------> 5 Haziran
kucukpisi----------------------------> 6 Haziran
papilloamour-----------------------> 6 Haziran
Tülay---------------------------------> 6 Haziran
UP_YG------------------------------> 7 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
kardelen44--------------------------> 10 Haziran
taliha----------------------------------> 12 Haziran
ekince-------------------------------->13 Haziran
derinsuskun----------------------> 14 Haziran
ebebebruli--------------------------> 14 Haziran
mavihayal---------------------------> 15 Haziran
tamdabu-----------------------------> 15 Haziran
lalearslan----------------------------> 16 Haziran
beyazkurdela-----------------------> 17 Haziran
bucuruk------------------------------> 17 Haziran
kelimeoyunu-----------------------> 21 Haziran
nrkny---------------------------------> 22 Haziran
mania---------------------------------> 24 Haziran
Pisipamuk--------------------------> 26 Haziran
dilem_--------------------------------> 28 Haziran

BAT BEKLEYEN SEVGİ KELEBEKLERİ

GamzeTupper------------------> 29 Haziran
northstar-------------------------> 30 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07---------------------------> BAT'ı belli değil
MariahCarey----------------------> BAT Belirtmemiş

Kızlar Bu Ay Şeytanın Bacağını TAAMM 27 yerinden kırdıkKKK/COLOR]

elifcim çok geçmiş olsun.allahım korusun korumuş zaten.daha kötüsünden saklasın rabbim.sende içini rahat tut inş.çok geçmiş olsun tekrar.

Elifçim çok zor şeyler yaşamışsın o stersleri sıkıntılarıı düşünebiliyorumm içini ferah tut sen herkes için elinden gelen yapıyorsun ben bir değerimin düşük çıktığını söyleyince bana o kadar açıklamalar yaptın...sen de en sıkıstığın zamanlarda Rabbim yardımın koşacak birilerini sana gönderiyor...Çok çok geçimş olsun bebişinle geçireceğin güzel günleri düşün musmutlu ol...:)

Gelbebekgel çok sevindimmmmmmmmmmmm:) 1.800 mü acaba çoğul mu nee:) kuzum ne zaman doktora gideceksin?Bir de gecikmenin kaçıncı günüydü bu gün senin?
Bir de benim ara ara hafif kasık ağrılarım oluyor beni korkutuyor sizde de oluyor mu?

selam kızlar..
hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin..
bayadır uğramıyordum hamilelik topiklerine moralim çok bozuktu.prolaktin hormonum fazla çıktı bu şeklde hamile kalmamın çok zor olduğunu söyledi doktorum.ilaç tedavisi görüyorum şuan.anca kendimi toparlayabldim.bu hormon stersle çıkıyormuş kızlar sters hormonu diye geçyormuş zaten hamile kalmak isteyenler aman diyim önce stresten uzak durun
ben temmuz ayına geçiş yapıyorum bu durumda kim bilir hormonum düşer müşer hamile kalırım belki :)

çok sevindim hayırlı ve sağlık dolu olsun inşallah canım bebeğiniz 1800 çok iyi bi rakam ilki kaçtı baya yükselmiş gibi bide bakıyosun hakkaten ikiz

çok sevindim hayırlı ve sağlık dolu olsun inşallah canım bebeğiniz 1800 çok iyi bi rakam ilki kaçtı baya yükselmiş gibi bide bakıyosun hakkaten ikiz

geçen hafta bat +1 de 33 çıkmış hatta ben onu 333 olarak anlayıp ay düşük diye üzülüyordum.meğer daha da düşükmüş bugün öğrendim

dün ise bat+8 idi.yani 5+1 idi.1800 çıkmış.dr randevum temmuz 16.drum ozaman musait şaka gibi değil mi :)

allah korusun gerçide acil bi durum olursa acilen druma gitmeyi düşünüyorum inş.

çoğul olsa ki bu değerle pek sanmıyorum ama bayılırım ya :) uçarım havalara haber olurum valla

mahzencim oluyor evet için rahat olsun.benimde hep olmuştu sanki adet olacakmışım gibi ama geçti 2-3- gündür ara ara oluyor sadece.

mahzencim oluyor evet için rahat olsun.benimde hep olmuştu sanki adet olacakmışım gibi ama geçti 2-3- gündür ara ara oluyor sadece.

teşekkürler kuzumm çok şükür bende de ara ara oluyo hep olmuyo:) bu gün izinden gideyim dedim en fazla 2 litre su içebildim o da lavoboya git gel 10 dk da bir üşütmeyeyim diye de ayağıma çorap da giyiyorum giy çıkar her 10 dkda ne işler açtın başıma...:)
bir de maşallah son değerlerine...:)

topiğimize maşaallah maşaallah

canım ya elif demişti ya çok su içince kese daha çabuk daha iyi görülür diye birazda ondan gayret ediyorum.ama benim için yanıyor sanırım ondan çok fazla içme ihtiyacım oluyor.yarım saat içmesem ağzım kupkuru oluyor.büyük bi ateş var sanki içimde birde terlemiyorum artık kavruluyorum sadece.gebelikte ateş basması diye araştırdım ve terbezleri çok yavaşlarmış gebelikte öyle eskisi gibi ıslak ıslak terlenmezmişvkimisinde diye okudum sanırım o kimileri ben oluyorum

tabi ya benimde bi ayağım lavaboda hatta bugun ne yaptım biliyor musun damacanayı masamın yanına aldım artık su bana daha yakın
hatta masamın arkasına sanırım lavabo yaptıriciiimmm artık

Anladım canım...bildiklerimizi, araştırdıklarımızı birbirmizle paylaşmamamız çok güzel oluyor...
Ben yine kan verdim takipteyim değerlerimi en son değerim 78.5 tu bakalım inşş 200 ü bulur Allahın izniyle...2 gibi alacağım sonucumu inş...
Hamileleik takvmi bile yapamıyorum biliyor musun...Hala tedriginim...

Son düzenleme:
oo dayanamadın bu kan verdin demek

hadi hayırlısı bakalım inş. güzel sonuçlar gelicek eminim buna.rabbim mahcup etmesin inş.
bende bugün forumdan öğrendim müsait olunca makas bıçak testi varmış cinsiyet için onu yapıcam

Bakalım şöyle gene katlanırsa diğerki gibi o zaman hamileleik takvimini yaparım...:)Ben de hiççç merak emtiyorum nedense cinsiyetini yaa zerre kadar eşime diyorum ki acaba 9 aya kadar öğrenmesek mi doktora sağlıklı mi diye soralım cinsiyetini söyleme diyelim diyorum eşim de seennnnn:) diyo dayanamzsın diyo bakalım:)
Gelbebek gel sana bişey soracağım sence benim bebeğim kaç haftalık bi fikir verebilir misin son adet tarihimi mi baz alayım ben adetimin ilk gününden başlayarak ilk 18. günü ilişkiye girdim 18-20-22-24. günler ilişki günlerim tahminen 20. günde olsa bu gün 38. günüm bebek 18 günlük mü yai 3. haftanın içindemyim? yoksa ilk adeti baz alıp 6. hafta eder 38. gün 6. haftada mıyım...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…