HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

merhabalAR....cuma günü nihayet eşimin dönüşünü beklemekten vazgeçip merakımı dindirmek üzere doktora gittim. zat-ı alilerini gördüm 7mm teyzeleri
.....ama daha kalp atışını duyamadık...:18:

evet evet nerdeyse aynı batın 19.6 mıydı ?benim bazı hesaplayıcılar 27 bazıları 28 şubat gösteriyor.bakalım hayırlısı inş. insanın gelişimini takip edebileceği arkadaşlarının olması çok güzel .benim randevum 10 temmuzda.16 sına vermişlerdi.bende başka dr deneyeceğim ondada 10 temmuz randevum.hemde doğum günüm inş kalp atışlarınıda duymuş olurum :)
bulduğum ilk fırsatta uyuyorum yada uzanıyorum.kafam hala kalkmıyor maalesef yataktan yastıktan :)
sen nasılsın ? eğitimler vardı bitti mi?

hayırlı uğurlu olsun inş bebişin.ne güzel bak keseside görünmüş.darısı kalp atışına inş :)

Kızlarrr hepinizee günaydınlarrr mutlu bereketlii bir hafta olsun inşallahh.Sağlıklı huzurlu geçsin haftanız.Benim bu hafta taşınma telaşım var ama iş yerinden izin almadan altından kalkmaya çalışacağım annemm ve kayınvalidemmm den allah razı olsun bişey elletmedenn bana toplayıp yerleştireceklerrr :))))

günaydınlar efendim sizede mutlu haftalar sağlıklı sıhhatli bereketli geçsin inş.
allahım kolaylık versin canım.yaklaşık 4 ay önce bende taşındım çalışıyordum.posta posta akşamları haftasonları taşıdık evi.allahtan hamiş değildim :) allahım sana sağlık sıhhat versin de kolay geçsin inş canım .

yKızlarr bende sabah değill gece bulantıları var ya saat 9 oldu mu başlıyo 11 e kadar midem boş da olsa dolu da olsa kaynıyo midemm bide kokular geliyor burnuma hepp ayy herşeyin kokusunu duymaktann hiç beni mutlu eden bi koku yok ne yumuşatıcı kokusu ne parfüm hiçbirini sevmiyorum artık eyyyy gebelikkk hormonları sen nelere kadirsinnn :)))

Canım ben de taşınmayı düşünyorum evim 2+1 bebiş olunca sığmayız diye düşünüyorum ama benim annem ve kayınvalidem yok ki yapayalnızım burada Ben de Eylül gibi taşınmayı düşünüyorum....bebek böyle bi 3-4 aylık olsun öyle planladım...Sen bi taşında da bize deneyimlerini anlatırsın çok zorsa oturalım oturduğumuz yerde..:)

ooo sizde mii? bizde 1 -1,5 ay sonra hemde şehirler arası bi taşınma yaşıyacağız(istanbul-marmaris)....nasıl olacak hiç bilmiyorum...taşıma şirketi iyi olsada taşıyıcılar iyi olmadıktan sonra olmuyooo...bakalım hiçbişeye el sürmemeye çalışıcam ama...

size de kolaylıklar diliyorum

canlarım hurma tabi yiycez.bak iyiki aklıma getirdiniz.
evet hurma doğumu kolaylaştırır ama kür şeklinde ve günlük bi avuç yendiği zaman.bizim yiyeceğimiz şifa niyetine 1 veya 2 adet.onunda besleyici özelliği var.yine de siz bilirsiniz ama bebişimizi ve kendimizi bu şifadan mahrum etmesek iyi olur bence.çünkü gereken tüm vitamin ve mineraller mevcut .

mahzencim çok kilo almıyım diye yağsız kızartma benimki birde midemi kızdırmasın diye :)

rabbim her canlıya vazife vermiş.adaçayı hormonlara etki eden kuvvetli bir bitki o yüzden yasak mesela.maydanoz suyu ve çok tüketimi oda ne var ne yok içimizi tertemiz yapar.dezenfektan gibidir.minik yavruyuda temizlemesin diye yasaktır.allaha emanette yinede dikkat etmek lazım tabi.

Hepinizeee Günaydınnn kızlarrrrrr güzel bir gün olur inşallahhh :)))

Süpersinnn kızzzzzz vallaa bende yasak diye biliyorum ama neden olduğunu bilmiyordum adaçayı ve maydanozunn.Hurma da az lazzetli değil haa bir iki tane mademm yiyebiliriz yine her zaman Allaha emanetiz tabi bizde bebeciklerimizdee :)))

hele ki acve hurması nasıl şifalı :)
acve hurması efendimiz (sav)in diktiği minik siyah hurma.
inş rabbim yerine gidip ordan da yemeyi nasip etsin isteyen herkese .

herkese merhabalarrr
kızlarr benim bugün batım ama henüz bişi gelmedi inşallah gelmez dualrınız benimle olsun siz hamilelerin güzel annelerin bi kaç gün önce lekelenmelerim olmuştu ama dün ve bugün bişey gelmedi inşallah hamileyimdir kızlarrr
mahzen sen nasılsınn bi tek sen varsın nolmuş bu topikçiğe böyle

bilgemadamcım hayırlısıyla haberlerini alalım inş.şükr topiğimizde çok uğurlu :)
bol hamişimiz var.darısı başına arkadaşım.imkanın varsa kan tahlili yaptır rahatla sende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…