HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

yok bu 6. hamileliğim :) dualarla inş sağlıklı sıhhatli bebişlerimize ulaşacağız...4 senelik evliyim 29 yaşındayım.allah vere ikiz ola :) tabi nasip herşeyde allahım hayırlısını versin.bi arkadaşımın eşinde varikosel vardı ameliyat olmadan olmaz dedi drlar.adamcağız haftada 1-2 tahlil verdi bayada ağrıları vardı.1 ayda sadece 1 defa ilişki sonucu ikizleri var şimdi :) mevlam dileyince herşey oluyor işte.
Ayy hadi inşallah diyelim o zaman hakkımızda hayırlısı neyse o olsun evet yaşım 29 şimdi iki tane olsa bide 33 -34 te olsa 1 tane sonra bi tanede 37 imde yaparım tabi inşallah allah versede olsa 4 çocukk oohhhhh

oooohhh maşaallah 4 tane ne güzel.bide 40lamak lazım derler 40 ında da bi tane

Bende de prolaktin yüksekliği sorunu vardı beni herkes çok korkuttu olmaz etmez diye 24 yaşındayım ben de 11 aylık evliyim geçen ay biz de dener gibi olduk sonra korktum falan bu ay ilk ayımızda Rabbim bize nasip etti...inşallah devamı da güzel gelir...benim de eşim çok istiyodu bana kalsa ben biraz daha bekleridim ama sonra düşündüm gez toz bi yere kadar hayyatta daha güzel mutluluklar varr...o yüzden duygularım çokk karmaşık hem çok mutluyum hem de çok korkuyorum hemen olmasını beklemiyordum açıkçası...prolaktin yüksekliği sorunu var ya biraz beklerim diye düşünüydum hala aklıma geliyor nasıl bakacağım diye bu bebeğe bu sorumluluğu kaldırabilecek miyim iyi bi anne olabilecek miyim diye...ailelerimizden hiçkimse burada değil ona kim bakacak ben çalışıyorum onu kime emanet edebilirim ki ne bilim çok şükür rabbim sağlıla kucağıma almayı nasip eylesin gerisi gelir herhalde...

ben adetimin son günü idi evlendim.sadece 1 -2 defa korunmadık ilk gün ardından biraz bebek için zaman olduğunu düşündüğümüz için korunduk.ama 5 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim gerçi dış gebelikti ama olsun.erken değildir merak etme sen.tam vaktidir.tam vakti olmasaydı şimdi olmazdı.eğer ki tam vakti değilse kaybedersin zaten nasip değildir.
çalışma işini de dert etmemek lazım evladından senden kıymetli mi?evet parasız olmuyor ama bi tanıdığın eşi fabrikada çalışandı yaklaşık 5 sene evvel ve askeri ücretten bi 100 lira felan fazla alıyordu.bebek olana kadar hiç birikim yapamadıklarını ama ebekten sonra heray birikim yaptıklarını söylüyorlardı.gelen bereketiyle geliyor ya.hiç üzülme.ailen yanında olmasada umarım iyi komşuların vardır yardımcı olabilecek sana.hangi şehirdesiniz bu arada?

bide randevuya ne oldu :)?

İnşallah yokk maddi açıdan hamd olsun bi sıkıntımız yok öğretmenim ben eşim de devlet memuru yani çalışmam gerekiyor 4 ay doğum iznimiz var 2 yıl da ücretsiz iznimiz var aslında bakalım o kısmı sıntı değil ne bilim işte saçma saan şeyler düşünüyorum en büyük sıkıntım kim bakar im yardım eder ..annemler en falza 1 ay gekir samsunda yaşıyoruz ama ilçesinde buarad devlet hastanesinde doğum yapmak istemiroum daha önce iki kere jinekolağa gittim merkezdeki bi hasteneye çok iyi ilgilendi doktorum numarasını verdi ara et dedi bi kaç tanıdık da ona gidio onu düşünüyorum ama ne zaman gideyim ki boşuna gidip usg lere girmek de istemiyorumm...buradaki doktor da çok iyi Allah razı olsun erkek ama..burada kan tahlili ile bhcg tahlili yaptırayım diyorum sonra da değerim 1000 lere ulaşıca kendi doktruma giderim diye düşüdüm biraz da canımı da sıkmadı değil doktorum aradım böyle böyle hamileyim değerim 22.5 çıktı ne yapayım diye ona henüz gebelik diymeyiz takip etmek gerekir dedi gerçi hem he rşeyi söylüyo hem çok tatlı dilli bi kadın ama ne bilimm işte...ona gideri ama ne zaman???

bende aynı şeyi düşünüyorum.acaba ne zaman gitsem diye usg ye.bakalım beta sonucuma göre karar vereceğim inş.zaten 2.000 lerin üstünde görünüyor diyorlar ve genelliklede 7.8.haftalarda kalp atışı duyuluyor en geç.
hani bi sıkıntım kanamam vs de olmadığı için hamdolsun içim rahat bu sefer.hemenusgye gireyim demiyo içimdeki ses :)

öğretmenlik ne kadar güzeeelll :) hangi bölüm ne öğretmenliği? gün doğmadan neler doğar hem.belki ailenin yanına gidersin izinler bitince kuzucuğuna annen bakar.nasip herşey.

edebiyat öğretmeniyim ben çiçeği burnunda meslekte ikinci yılım:) bilmyiorum ki dün akşam ben de dış gebelik belirtlierini okudum kuzum eşim kızdı bana şimdi de bu mu çıktı diye :) olur inşllah bakan olur yaa bendeki belki de sadce şaşkınlıktır 9 ayda kabullanirirm herhalde dimi:) Onı yaradan rabbim ona bakacak gücü de veriri inşallah...tabi canım sen de bekle ikibinleri sen keseyi gördün mü? ben pazartesi tekrar kan tahlili yaptırmyı düşünyorum.sonra çarşamba eğer artış 1000 i bulduysa o zaman samsudaki doktoruma gitmek istiyorum samsun 50 dk buraya:))) sence c.tesi de yaptırayım mı kan tahlili? sen nerde oturuyorsun?

ben hiç usg ye girmedimbat geçeli 8.günüm bugün.kan sonucunu yarın alınca bakacağım artık ne zaman gideceğim diye.drumla telde görüştüm öyle tavsiye etti. betaya göre çağıracak.kendini iyi hissediyorsan kanama vs yoksa problem yoktur dedi.geçmişide bildiği için panikletmek istemedi sanırım.

yani 1.000lerde görünen de olmuş,görünmeyen de ya ben ondan biraz daha bekleme taraftarıyım.gerçi ne zamana kadar sabredebiliriz bilmiyorum ama :) çünkü hem keseyi görmek için 1 defa git yaklaşık 2 hafta sonra kalp atışı için git ...fazla maruz kalmak stemedim usgye birde vajinal bakılmakta istemediğim için hiç o polemiğede girmek istemiyorum drumla.

senin değerlerin bence iyi devam ediyor.c.tesi günü tekrar yaptırmayabilirsin nasılsa p.tesi yaptıracaksın tekrar.ama sen bilirsin tabi:)

insan dr a fazlaca gidip gelince daha da stres oluyor.iyisimi sakince tadını çıkarmak :)zaten bi sorun varsa erkende olsa diğer trimestırlarda da olsa kanam vs belirti oluyor.allah korusun inş ta:)

Hatırlamak istemem ama bhcg dğerinden dış gebelik olup olmadığı belli olur değil mi dü akşam edindiğim bilgilere göre dı gebeite düzensiz artıyormuş.:) ben de enin gibi yapacağım inşşş bu arada ben hesapladım büyük ihtimalle benim bebeğim 16 günlük enn fazla 18 bu değer normal olur herhalde daha 3 haftalık bile değil...:) kuzum çok sagol fikirlrin ve desteklerin için p.tesi yaptırayım e tabi dayanabilirsem..:) ama binin üzereine çıkmadan girmeyeceğim inş usg ye bu konuda fikirlerimi aynı...
Haberdar et tamam mı değerlerinden ne yapıp ne ettiğinden ne yiyip ne içtiğinden pc nin başında da çok kalıyoruz ..::)

ayyy evet çok heyecanlı bekleyiş :)

inş hakkımızda hayırlı olanı rabbim versin bize gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın.

canım ben bu sıra bişey yiyemiyorum.ilkdefa dün akşam milli oldum.bulantı kusma.hiç rahat bir gece geçirmedim maalesef.bugünde gün içinde aynı şekilde bulantılar çarptı çarptı gitti:)
ateş basması da cabası :)
bol bol meyve,meyve kurusu yiyorum.bulantı yapmıyor.arada kuruyemiş yiyorum.

yemeklerden çok azar azar yiyorum.taze sebze yemeye çalışıyorum.
ve tabiii belki günde 4 lt su :) bi ayağım lavaboda :)

böyle işte.
canım bana müsade olur mu.şimdi işten çıkacağım.
yine görüşürüz inş.lütfen sende yaz olur mu ne var ne yok:)

Tamam canım görüşmek üzere 4 litre suuu şoktayımm ve izindeyim:)

4 litre sumu ? ilk zamanlar su icebiliyordum simdi su mide bulantimi arttiriyor okadar zorla iciyorumki oda en fazla 2 litre

Kızlarrr hepinize günaydınnnn.Dün bebeğimi görmeye gittik yolda giderken dr bi de doğuma gitmiş olmasın dedim eşimee hayy demez olaydım gittik gerçekten de doğuma gitmiş normal doğum öğlen başlamış bi de.Bütün hastalar bekliyor gitmem valla dr u beklerim dedim bebeğimi görmeden gitmem.Neyse geldi ve bebeğimizi gördük çook şükürrr allahımaa.Ne kadar büyümüşş dedim doktora kafasını ellerini gösterdi tabiki minicik ama 6 haftalıkkenki kadar çizgi kadar değil yavrummm.Kalbini dinleyelim dedii allahımmm yaaa o nasıll bişey öylee rabbimm isteyen herkeseee yaşatsınn hayırlı zamanlarda inşllahh.Sesini de duyduk kendisini de gördük.Düşük tehlikem kalmamış artıkk o progestan hapını bırakabilirmişimm ayyy ne sevindimm yaaa o hap beni mahvetmişti.2 hafta sonra büyük kontrol var dedi dr.Çook muyluyumm rabbim burdaki tümm arkadaşlarıma nasip etsin inşallahh.

Bu arada hala bişey yiyemiyorum su bile içemiyorum midem bulanıyor ama sadece 2 kere çıkardım ama bulantılarım allahtan iş yerinde çok olmuyor evde genelde başlıyor ama rahatsız edici sürekli aklım midemde inş. o da düzelicek bişeyler yiyebileceğim.

Evet maalesef kanamam basladi doktora gittim dusuruyosun dedi yapacakta bisey yokmus eve gonderdiler 2 gun sonra cagirdilar ultrason icin ve gittigimde Coktan dusmustu zaten

cok uzuldum canım ya Allah sabır versın cok zordur bılırım bende yasadım ogrenıyorsun daha tam sevınemeden gıdıverıyor sıkma canını bebek demek kı saglıklı degılmıs sonradan uzulucegıne sımdı uzulmen daha ıyı vardır bı hayır bunda da temmuz da ınsallah saglıklı bır gebelıgın olur gecmıs olsun

ne guzelll dun rahatsızlandım belım felaket agrıyordu korktum dr. gıttım allahtan bısey yoktu usutmusum sanırım bebegımıde gordum o arada noktaydı vırgul olmus tabıkı kalp atıslarını duyamadık haftaya cuma ınsallah ama ıgne ve progestana son surat dvmm

kızlar günaydın, dün adet günümdü bir günde olsa ilk defa gecikti, çok umutlanmak istemiyorum ama kanda baktırsammı acaba, dünden beri haslanacakmışım gibi kasık ağrılarım var, karar veremedim bir türlü. saat 4 gibi kanı versem sonucu ne kadar sonra verirler acep, bugün alabilirmiyimki, napacağımı bilemedim kızlar yardım edin bana:18:

merhaba canım inşallah vardır hamilelik sabah ver testi özel hastaneyse 1 saatte verir sonucunu sağlık ocakları da bazen öğleden sonra bazende ertesi gün veriyor ama bugün de cuma taaa pazartesiye kalır sonucun en iisi özele ver hemencik öğren bizede mutlu hABERlerinle gel inşallahhh

teşekkür ederim canım inşallah bu mübarek günde güzel haberi alırım, bilmiyorum ilk defa gecikti çok umutlanmak istemiyoruma ama özel hastaneye gideyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…