- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
- 113
- Konu Sahibi lady_eliph
-
ayyyyyyyy neolduuu niye konusmuyosunuzz.....ben eskii topikte biriyle kavga ediyodum geldimm
elifimmmmmmmmmmm ne yemekkk yapcann bugunnn
Kuşum Rus salatası yaptım taze bezelyeden.
Mücver yapıcam, yanına da domatesli,taze naneli,biberli bulgur pilavı.Dünden az bişeyde çorbam var.
Yanına da marul salatası yaparım.Ohh adam olana çokk bilee
Ayy şaka can-kan olsun kocama.Bugün önemli bir iş toplantısı var çok gergindi sabah :26:
benide alın aranızaa
hazirana kaldım malesef hemde moralim çok bozuk.
idrar testi yaptım 10 dk sonra silik çizgi çıktı.sonra kahverengi akıntı geldi.sabah bidaha test yaptım gene silik çizgi.
kan verdim koca bir negatif
akıntım devam ediyor adet oldum sanırım ilk defa böle bişi oluyor..
30 günde bir adet olurdum bu ay 28 gün oldu yani batı nasıl ve neye göre hesaplayacağımı bilmiyorum.hesaplamakta istemiyorum önümüzdeki birkaç gün depresyona girmeyi pilanlıyorum...
benide alın aranızaa
idrar testi yaptım 10 dk sonra silik çizgi çıktı.sonra kahverengi akıntı geldi.sabah bidaha test yaptım gene silik çizgi.
30 günde bir adet olurdum bu ay 28 gün oldu yani batı nasıl ve neye göre hesaplayacağımı bilmiyorum.hesaplamakta istemiyorum önümüzdeki birkaç gün depresyona girmeyi pilanlıyorum...
benide alın aranızaa
Benimde aynı oldu bu Mayıs ayında.İlk adet görmeye başladığım günden bu yana 28 günde bir olan adetim ilk defa bu ay 5 gün erkenden geldi hatta kahverengi leke geldi önce diğer sayfalarda da yazmıştım sonra 5 gün süren adetim 2.5 gün sürdü üstüne mi gördüm diye bekliyorum ama belirtim falan yok bende artık batımı neye göre hesaplayacağımı şaşırdım 22. günde hastalandım şimdi ileri 22 mi sayacağım yoksa 28 mi bilmiyorum bıraktım valla bende gün saymayı falan yumurtalama günümde adetim erken geldiği için değişti geçen ay demek ki o yüzden hesap kitap işleri bana göre boş.Ne kendimi üzeceğim bugün tam günüydü yapamadık diye kocama kızcam ne de illa bugün yapmak lazım diye bi endişe içine girmeyeceğim.Her doğan günde bi umut vardır diye bakıyorum artık sende çok üzülme umutlarına sarıl arkadaşım moral herşeyin başı çünkü
benide alın aranızaa
Benimde aynı oldu bu Mayıs ayında.İlk adet görmeye başladığım günden bu yana 28 günde bir olan adetim ilk defa bu ay 5 gün erkenden geldi hatta kahverengi leke geldi önce diğer sayfalarda da yazmıştım sonra 5 gün süren adetim 2.5 gün sürdü üstüne mi gördüm diye bekliyorum ama belirtim falan yok bende artık batımı neye göre hesaplayacağımı şaşırdım 22. günde hastalandım şimdi ileri 22 mi sayacağım yoksa 28 mi bilmiyorum bıraktım valla bende gün saymayı falan yumurtalama günümde adetim erken geldiği için değişti geçen ay demek ki o yüzden hesap kitap işleri bana göre boş.Ne kendimi üzeceğim bugün tam günüydü yapamadık diye kocama kızcam ne de illa bugün yapmak lazım diye bi endişe içine girmeyeceğim.Her doğan günde bi umut vardır diye bakıyorum artık sende çok üzülme umutlarına sarıl arkadaşım moral herşeyin başı çünkü
gerçekten aynı durumu yaşamışız hemen hemen çok sağol canım arkadaşım..
ben yumurtlama günü falan hesaplamıcam artık.ev ödevi gibi planlı programlı yapılan çocuktan hayırmı gelir hem )
aşk çocuğu yapcam ben :)
eskişehire gidicem önümüzdeki ay doktoruma bir görüncem bide hayırlısı bakalım..
Herseyin hayirlisi uzulme canim oluruna birak
benide alın aranızaa
gerçekten hemen hemn benzer bir durum yaşamışız..
çok sağol canım arkadaşım.
ben artık hesaplamıcam yumurtlama günü falan.
ev ödevi gibi planlı programlı yapılan çocuktan hayırmı gelir hem :)
aşk çocuğu yapıcam ben :)
allah nasip ederse tabi..
Ay canım Esra'cım, yapma ya olsun üzülme bu ay birlikte savaşırız, vardır bir hayır bunda da! Sakın depresyona falan girme bak valla ya bizimle ol burda bizi takip et,gülelim eğlenelim.Kendi başına kalmak istyosan da üzmemeye çalış kendini.
Allahın yaptığında kusur olmazmış, dert etme kendine, eminim önümüzdeki aylarda daha güzel haberler alıcaksın.
Senin BAT'ını bilmediğimizden Haziran 15 diye kaydediyorum şimdilik.Bugüne göre bakarsak.Sen daha sonra değişiklik olursa bilgi ver değiştiririz.Seviyorum seni, üzülme nolur :2:
ayy nasıll canim sıkıldı ya anlatamam.eski bi topige üyeydim....2.defa hamile kaldımm daha sonrada babam öldüü.ben üzüntüyle düsük yaptım.yalan söylemişim hamile degilmişim....niye böyle bi yalan söyleyeyimkii.yada niye bukadar ilgilendirmiş benim düsügüm analamdım ben.....ben unutmaya calışırken hatırlatılar bana çok moralim bozulduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?