HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

ayyyyyyyy neolduuu niye konusmuyosunuzz.....ben eskii topikte biriyle kavga ediyodum geldimm

elifimmmmmmmmmmm ne yemekkk yapcann bugunnn

Kuşum Rus salatası yaptım taze bezelyeden.
Mücver yapıcam, yanına da domatesli,taze naneli,biberli bulgur pilavı.Dünden az bişeyde çorbam var.
Yanına da marul salatası yaparım.Ohh adam olana çokk bilee
Ayy şaka can-kan olsun kocama.Bugün önemli bir iş toplantısı var çok gergindi sabah
:26:

afiyettt olsun eniştemee.benim yemek yok daha sanirim ıspanakk kavuracamm üzerinede sarımsaklıı yogurt.................. ohh yarin işe gitmiycemm yaa gergin degilim hiççç....

benide alın aranızaa
hazirana kaldım malesef hemde moralim çok bozuk.
idrar testi yaptım 10 dk sonra silik çizgi çıktı.sonra kahverengi akıntı geldi.sabah bidaha test yaptım gene silik çizgi.
kan verdim koca bir negatif
akıntım devam ediyor adet oldum sanırım ilk defa böle bişi oluyor..
30 günde bir adet olurdum bu ay 28 gün oldu yani batı nasıl ve neye göre hesaplayacağımı bilmiyorum.hesaplamakta istemiyorum önümüzdeki birkaç gün depresyona girmeyi pilanlıyorum...

Ay canım Esra'cım, yapma ya olsun üzülme bu ay birlikte savaşırız, vardır bir hayır bunda da! Sakın depresyona falan girme bak valla ya bizimle ol burda bizi takip et,gülelim eğlenelim.Kendi başına kalmak istyosan da üzmemeye çalış kendini.
Allahın yaptığında kusur olmazmış, dert etme kendine, eminim önümüzdeki aylarda daha güzel haberler alıcaksın.
Senin BAT'ını bilmediğimizden Haziran 15 diye kaydediyorum şimdilik.Bugüne göre bakarsak.Sen daha sonra değişiklik olursa bilgi ver değiştiririz.Seviyorum seni, üzülme nolur
:2:

Herseyin hayirlisi uzulme canim oluruna birak

mood-----------------------------> 16 Mayıs
karabiber89---------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı belli değil
bernardo--------------------------> BAT'ı belli değil

Hepimiz için hayırlısı olsun adostlarım,Allahın uygun gördüğü bizler için en hayırlı zamanda -ANNE- olacağız hepimiz.Umudunuzu yitirmeyin.Sizi seviyorum!!!

mood-----------------------------> 16 Mayıs
karabiber89---------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı belli değil
bernardo--------------------------> BAT'ı belli değil

Hepimiz için hayırlısı olsun adostlarım,Allahın uygun gördüğü bizler için en hayırlı zamanda -ANNE- olacağız hepimiz.Umudunuzu yitirmeyin.Sizi seviyorum!!!

Herseyin hayirlisi uzulme canim oluruna birak

çok sağol canım bende seviyorum seni..
bat ya 13 ya 15 haziran arasıda olabilir bilemiyorum ben seni bilgilendiririm :)

ayy nasıll canim sıkıldı ya anlatamam.eski bi topige üyeydim....2.defa hamile kaldımm daha sonrada babam öldüü.ben üzüntüyle düsük yaptım.yalan söylemişim hamile degilmişim....niye böyle bi yalan söyleyeyimkii.yada niye bukadar ilgilendirmiş benim düsügüm analamdım ben.....ben unutmaya calışırken hatırlatılar bana çok moralim bozulduu

Ya kuşum bırak Allah aşkına ya milletin derdi tasası yok işte girip burda dertli insanların canını yakmaktan zevk alıyo.İstersen 5 düşüğün 5 gebeliğin olsun kime ne, bizi igilendiren şuan bizler gibi anne olmak arzun hepsi bu.Gerisi de bizi hiç ama hiç ilgilendirmez.
İstersen 75 tane doğurmuş ol.Burda herkesin derdi aynı,daha önce gebelik yaşamış olsa da olmasa da şuan bebek istiyor olması.
Hiç canını sıkma,kimse kimsenin derdine düşecek durumda değil burada.O kadar çok enerjisi varsa gidip başka şeylerle uğraşsın,burda vakit kaybetmesin!

Son yazdığım mesajı geri alıyorum.
Diğer topicteki arkadaşlar için söylediklerimi.Kendileriyle görüştüm, Tülay biraz bu dönemin sıkıntısından olsa gerekki, onlara biraz ayıp etmiş,kendine yakışmayan cümleler kurmuş.Keşke olmasaymış ama olmuş.
Ben Tülayın adına diğer topicteki arkadaşlardan özür diledim,buradan da diliyorum.Umarım kabul ederler!

Burda kimsenin kimseyi kandırması söz konusu değil,çünkü burası zahiri bir ortam.Kişi ne yaparsa kendine yapar.Lütfen böyle gerilimler yaşamayalım,derdimiz ortak,sıkıntımız ortak.Kimse farklı bir duruma düşmesin bizleri de üzmesin.

Sevgiler herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…