HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

amann herkesin ki çeşit çeşit işte. keşke hiç belirti olma sa da hamile olsak. ama hamilelik belirtileri de aynı :) bu yüzdendir ki işte her ay kendimizi hamile sanmamız eheheheh

mood-----------------------------> 16 Mayıs
karabiber89---------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı belli değil
bernardo--------------------------> BAT'ı belli değil

Son düzenleme:
hepinize bol bebişli günler inşşşşşşşş hepiniz anne olursunuz inşşşşşşşşş benide listeye ekleyin ben kimsal geblik gcirdim bu ay korunmicam bu ay da denemek istiyorum benim bat 15 haziran tahmin sadece kimyasaldan sonra değişe biliyor litede bende olmak isterim hepiniz için hayırlısı neyse o olsun

hg canimm.buay inşaalhh saglıklı gebelik gecirirsinn.ayrıca kimyasaldan son raa hemen kalınabiliyoo bilginee

Eklendin tatlım.Allah sana da tez zamanda yavrunu versin inş güzel duaların için teşekkür ederiz. Sevgiler, takip et bizi, biz kocaman bir aileyiz burda

canım inşşşşşş ALLAH BENDEN ÖNCE HİÇ OLMAYANA VERSİN BENİM BİR KIZIM VAR ilk gabaliğim mol sonra düşük sonra bir kız 3 yıldır yani kızım doğdu doğalı korunmuyor sayılırım son 2 2.5 yıldır tedavi görüyorum düşük kanamam dün bitti inşşşş bu ay hamile kalırım toplam 4 gebelik yaşadım bir yaşayanım var şükür

Ayyy aşkım beniim öpp onu çok çok annesi bizim için.. Allah ona uzun sağlıklı mutlu ömür nasip etsin,çok şükürki analığı tatmışsın,darısı başımıza inşallah.Kurban olurum ya Allah benden önce size versin dedi,çok iyi niyetlisin canımmm...Çok sağol,Allah hayırlısını versin cümnemize...

ben çok acı cektim kızıma bakarımda o anları benmi yaşadım diyorumm neler cektim neler şimdi kızım kardeş çok istiyor ben ondanda çok istiyorum

ben çok acı cektim kızıma bakarımda o anları benmi yaşadım diyorumm neler cektim neler şimdi kızım kardeş çok istiyor ben ondanda çok istiyorum

Allah gönlüne göre versin arkadaşım.
Kardeş olmak çok güzel bir şey.Bana da kısmet olurda anne olursam bende çocuğumu kardeşli büyütmek isterim.Ben de küçükken kardeşim olsun çok istemiştim ama annemin bebeği olmuyordu hiç korunmamasına rağmen.Tüm evliliği boyunca hiç korunmamış ama sadece 2 gebeliği var.Ben 5-6 yaşındayken çok istemiştim ama olmamaış ileri derecede anemi var annemde.
Sonra umudunu kaybetti nasıl olsa da olmuyo diye bıraktı.Ben liseyi bitirirken tam 15 yaşım doluyordu kazayla hamile kaldı :)
Ve büyük kafa karışıklıklarıyla kız kardeşimi doğurdu.Şimdi 11 yaşında prensesimiz ve evdeki herkese kök söktürüyo
Ben onu bir tek doğurmadım,annem de çalıştığı için hep benimleydi,herşeyi benle yaşadı.Beni hala "Beni doğurmayan annemm" diye sever :) Okuldan kağıt veriyolar İstanbuldan İskenderunu arıyo toplantı var gel diye :) Annemi ablası beni annesi zannediyor,evlendiğimde çok ağladı,çok zor ayrıldık.

Demem o ki,Allah nasip ettiyse 15 sene sonrada geliyor gelecek olan işte

Allah evladına kardeş sevgisini tattırsın inşallah canım benim.

arkidişler aranızda klomen kullanan var mı? ben kullandım ama nasıl olduğunu unuttum. adetin 3. günü başlandığını biliorum da kaç gün içiliyordu. 10 gündü galiba

İşte buuda benim doğurmadığım kızımm, canım,bitanecik kardeşim, prensesim, kazandibimmm

dua okumak iyi güzelde dua okuyarak hamile kalınmıyor maalesef.. öyle olsaydı zaten kimse bu kadar çabalamazdı değil mi

Kizlar nasilsiniz?

Ben iyi degilim aslinda Pazar aksami bi akrabamizi kaybettik Cok gencti 26 yasindaydi 1 yasinda oglu vardi olumu Cok ani oldu inanamiyorum ve intihar mi etti eceliyle mi oldu bilinmiyor karisi da 27 yasinda en zoruda ailesi turkiyede kendisi burda yasiyordu herkesi yakip gitti
Benim yazma amacim eger ki cocugumuz olmuyorsa allahin bi bildigi vardir bu olay bana tam ibret oldu ben Cok uzuluyorumdum cocugumuz olmayacak diye ama simdi o bebek Hic babasini tanimayacak karisi hem Anne hem baba olacak Cok zor bi Durum

dua okumak iyi güzelde dua okuyarak hamile kalınmıyor maalesef.. öyle olsaydı zaten kimse bu kadar çabalamazdı değil mi

tatlım heralde yani.. ozaman dua okumayanların çocuğu olmazdı. maksat allaha sığınmak maneviyatı güçlendirmek. ben önceden daha yakındım rabbime. sonra hayat gayesi şeytana daha çok uyduruyor. valla kızıyorum kendime. duadan zarar gelmez

başınız sağolsun. allah yardımcısı olsun karısının...

Elbette bu işin temeli kimyası dua değil ama maneviyat,inanç çok önemli bir şey. Neticede eğer belli bir sağlık sorunun yoksa bu işin ucu psikolojiye dayanıyor.İnsanın inancı,maneviyatı ne kadar kuvvetli olursa psikolojisi de olumlu etkileniyor.
Ayrıca hiç bir problemin yokken,tıbbi bir sonuca ulaşılamazken yine de bebek sahibi olamamakta biraz takdir-i ilahiyle ilgili diye düşünüyorum.Tabi bu herkesin kendi içinde yaşayabileceği,ölçülendirebileceği bir şey.Kimseyi de dua ediyor ya da böyle bir method izliyor diye yargılamak ya da bunun doğruluğunu yanlışlığını tartışmak biz kişilere düşmez, bizzat kişinin inancı ve hayat görüşüyle ilgilidir ve kişinin kendinden başkasını bağlamaz.
Sevgilerimle
.

Çok üzüldüm başınız sağolsun, Allah yerini mekanını cennet eylsin.
Tam da demek istediğim buydu.Bazen çok istediğim,çok arzu ettiğimiz şeylere ulaşamayız ve bu bizi çok üzer.Sonra yıllar sonra bir bakarız ki, o arzu edipte erişemediğimiz şey hayatımızda var olsaydı çok daha büyük sorunlar yaşayacaktık.
Kimsenin inancını tartışamam bu benim haddim değil, bu yüzden sadece inancı bana yakın olanlar için söylüyorum; bizim de kabul ettiğimiz bir düzen ve Allahın belirlediği bir sistem var.Bizimle ilgili herşeyi bilen o.Bize sadece seçimler sunuluyor ve biz de seçim yapıyor karşılığındada sonuçlarını yaşıyoruz.Dolayısıyla bazı kritik noktalarda bizim isteğimiz,yönlenmemizin ışığında hala olmayan,oluşamayan şeyler varsa bunda illaki bir hayır vardır ben böyle dşünüyorum.
Her zman Allah hayırlısını versin diye dua ediyoruz bir çoğumuz.Bu yüzdend e her zaman söylerim, çocuk konusunda da veren de Allah vermeyende. Olmazsa çok üzülürüm,anneliği yaşamayı çok isterim.Bunun için kendim,BİZZAT kendim,araya aracı koymadan,türbeye gitmeden sadece kendi varlığımla Allaha dua eder dileğimi söylerim,ama anne olamazsam da bunu inançsızlığıma,sağlıksızlığıma ya da başka nedenlere bağlayıp asla sistemi sorgulamam.
Bu benim inancım benim bakış açım.
Yine kendi penceremden baktığımda, Allah herkes için hayırlı olanı versin demekten kendimi alamıyorum
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…