- 30 Kasım 2010
- 765
- 1
- 116
- Konu Sahibi lady_eliph
-
Serpilcim silikte olsa çizgi çıktıysa yumurtlama var diye biliyorum.Daha koyu renk göreceğinin garantisi yok bence işaret varken değerlendir.
İnşallah bu ay seninde yüzün güler gülümmm...
Canım zaten bugünü değerlendirecm kaçmaz ama testte 2. Çizgi ilk cizgiyle aynı veya daha koyü olması gerekiyor yazıyordu ama yaklaştım dün bellibelirsiz 2.çizgiyi gördüm bugün daha net inşallah yarın daha koyü olmasada yarında değerlendirmeyi düşünüyorum gün icinde de akıntım geldi gecen ay hatırlıyorum yumurtlama haftamda hiç akıntım olmamıştı ayyy inşallah ay sonunda da çift çizgi görürüm ne guzel bisey çift çizgi görmek
benimde yumurtlamam var sanırım,kıvamlı beyaza yakın akıntım var hemde çok yoğun,birde yumurtalıklarım çok sızlıyo yine.
Sanırım bende yumurtluyorum bugün ve yarın zaten yumurtlamamın en yüksek olduğu tarih takvime göre.
İnşallah bu ay beraber müjde veririz arkadaşşıımmmmm
Canım beraber yumurtluyoruz inşallah tutar birlikte veririz müjdeyi bende gecen burda arkadaşların bahsettig takvimi indirdim herseyimi oraya kaydediyorum takvime göre benimde yarın hadi hayırlısı
P tracker lite programın adı geçenlerde burda arkadaslar bahsediyordu ben iPad'e indirdim tavsiye eden arkdas telefona indirmiş cok rahat takip edebiliyorsun ücretsiz olanı indirdim arama sonuclarında ücretlide vardı sembolü papatya
beni de eklemişsiniz tşk ederm.ayy inş hüsrana uğramayız.
canımmm benim boş geçme silik çizgi olsun fark etmez yumurtlayacaksınCanım zaten bugünü değerlendirecm kaçmaz ama testte 2. Çizgi ilk cizgiyle aynı veya daha koyü olması gerekiyor yazıyordu ama yaklaştım dün bellibelirsiz 2.çizgiyi gördüm bugün daha net inşallah yarın daha koyü olmasada yarında değerlendirmeyi düşünüyorum gün icinde de akıntım geldi gecen ay hatırlıyorum yumurtlama haftamda hiç akıntım olmamıştı ayyy inşallah ay sonunda da çift çizgi görürüm ne guzel bisey çift çizgi görmek
merhaba kızlaarrrrrrrrüüüffffff yaa artk çok sık giremiyorum bensiz bensiz kaynatıyorsunuz işlerim o kadar yoğun ki hiç ofiste kalamıyorum akşamlarıda geç geliyorum yemek yap, mutfak toparla, çamaşır yıka, bide üstüne çalışmalara devam yaniii anlıyacağınız bitik vaziyetteyim bu aralar bu arada listemiz bakıyorum bi hayli çoğalmış Allah hepimize güzel haberler almayı göbişimizi bebişle doldurmayı nasip etsin inşallah... bu arada benimde 2 gündür ovulasyon testimde 2. çizgi çok şükür belirmeye başladı sanırsam bende bir kaç güne yumoşlamış olurum çok çalışmam lazım çoooookkkkk
canımmm benim boş geçme silik çizgi olsun fark etmez yumurtlayacaksınteste,aşka,koklaşmaya devammmm
Bebeğiimm çalışmayana ekmekk yookkk
Çok yoğunsun kıyamma sana hamiş olursan nasıl olucak bu yoğunlukta yaa işi bırakabilicen mii?
Haydi sende yumuşla hepberaberr olalımmm hamiş olalımm,patlamış mısır taneleri gibi pötür pötür ardarda patlayalımmmm
Bende az sonra mesaiye başlıyorum kızlarrrr şans dileyyiiinnnnAhlak sıfır oldu bu BİT'ler yüzünden
Yapılan yeni bir araştırma, eskiden inanılanın aksine, doğurganlığın 35 yaşından itibaren değil, 27 yaşından itibaren azalmaya başladığını gösteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?