HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Ahahahhaha tabi tabi 1,60 boyla da ne manken olur benden çocuk manken olurum ancak

bendee 160 ama sen benden uzun duruyosun..ama ben biraz tombilii dabiiiii sen dal gibii ablamı gördünmüüü bak dügün resmii varr o iskenderunda oturann

Son düzenleme:
Merhaba kızlar

Aranıza katılabilirmiyim:26:
Bende umudunu hazirana bırakmış her ay oyun dışı kalan bahtsız bedeviyim

bendee 160 ama sen benden uzun duruyosun..ama ben biraz tombilii dabiiiii sen dal gibii ablamı gördünmüüü bak dügün resmii varr o iskenderunda oturann

Gördüm bebekim gördüm benziyosunuz zatenn..
Ama hiç rastlamamışımdır heralde yada belki hiç dikkat etmedim, ben genelde dolmuşu Paşaköyün önünde bekliyorum çünkü :)
Görürsemde kadıncağızın yakasına yapışıyomuşum, ben Tülayın arkadasıyım diye

yapışş yapışşş oda ögretmennn kulagını çekerr seninnnn........ben resimde hamileydimm işteee

Merhaba kızlar

Aranıza katılabilirmiyim:26:
Bende umudunu hazirana bırakmış her ay oyun dışı kalan bahtsız bedeviyim

Hoşgeldin Tatlım...
Ama burası umutsuz anne adayları değil, UMUT dolu, her şeye direnen sonuna kadar gülümseyen anne adaylarının sayfası.Asla umutsuzum falan demiyosun. Biz seni enerjimizle 2-3 günde kıvama getiririz merak etme hem bu sayfa uğurlu bak biz Tülayla birazdan akraba çıkabiliriz mesela

Hoşgeldin canım, sen ne durumdasın? Kendini anlatsana biraz...Bir de BAT tarihini yaz senide toteme ekleyelimmm

ayy vallahiii çatluycamm gülmekkten zatiii.hiç sormaa yaa nerden nereeeeeeeeee.ugurluu gelcekk bu topikk arkadaslarrr hissediyorum benn...gell gelllllllllhaziran topigine gelllll

yapışş yapışşş oda ögretmennn kulagını çekerr seninnnn........ben resimde hamileydimm işteee

Tamam yahu hatırlayıp durma şu meseleyi, olmuş bitmiş,yiyecek ekmeği yokmuş ne yapalım Allah hayırlısını bilir elbet vardır bir hikmeti. Sen önündeki maçlara bak.
İnşallah hayırlısıyla güzel haberler gelicek Haziran başı merak etme!!!

Teşekkür ederim
Aslen g.antepliyim istanbulda yaşıyorum.1,5 senedir bebiş bekliyorum ama hala gelemedi sıpacık...Umudum haziran rabbim isteyen herkese nasip etsin..

haydaaaaaa bu da benim memleketlimm çıktııı.bende antepliyimmmmm.ama antakyada oturuyorumm.ay bu topikte bişi varrr

Size güveniyorum kızlar

Benim Batasıca BAT.IM 1 Haziran...

agzınn recell yisinn bacımmmm..inşaşalhh hep birliktee kalcazzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…