HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

he yaww bende gecen bizimkine dedimm...biz yapmayıkk bilmiyoruz dedimm.adammm kendini kötüü hissettiii

Sorma aynen...Eşim tvde hürremi gördükçe şundan bebek tüyoları alsana diyor....Yahu evdeki kanaryalarım bile yumurtladı yavruları kocaman oldu bende hala tık yok...Ahhhh nerelere gidem bennnn:2:

Sorma aynen...Eşim tvde hürremi gördükçe şundan bebek tüyoları alsana diyor....Yahu evdeki kanaryalarım bile yumurtladı yavruları kocaman oldu bende hala tık yok...Ahhhh nerelere gidem bennnn:2:

benimde evde 2 tane balığım var birinin ismiii tülay digerinkiii esimin ismiii.ödüm kopuyoo benden önce gebe kalcakk diyeeee

ay kızlar çok tatlısınız bebişlerinizde sizin kadar tatlı olsun inşallah görün bu topik hepimize çok çok uğurlu gelicek... bu arada benim annemde 2 aydır soruyo tabi noldu var mı torun diye bende bu ay da yok diyince, yok yok siz bu işi beceremiyorsunuz ben sizi kursa göndericem diye dalga geçiyo, tabi eşim yerin dibinde ay enneme bile alay konusu olduk valla

Ayyy sorma yaaa.....Hala şimdi bile bi kurulup oturuşu var yuvalıkta "bakkkk ben yaptım sen yapamadın der gibi"...Yolacam tüylerini o olacak

senin bu hayvanın cebiii falan varmiii bi arayayımm.kötüü emellrin haberiii olsun kuşcAGIZIN

Bu anneler hep aynı galiba...Benim annemde aynısı...Bişey varmı öylemi böylemi...Evdeki kuşda cabası oldu şunun kadar olamadınız diyor....Artık ne hallere düştük yaaaa......

Tatlımm hoşgeldinn....tesekkürederizz.....bnada öylee geliyooo..ugurluu gelcekk ayy çok heycanlandımmm hadi sende katıll aramizaa tanit kendinii batın nezaman.....o işi hep birlikte burda yapmayıı ögrenelimm ve gebe kalalaımmmm

Bu anneler hep aynı galiba...Benim annemde aynısı...Bişey varmı öylemi böylemi...Evdeki kuşda cabası oldu şunun kadar olamadınız diyor....Artık ne hallere düştük yaaaa......

kız benim anamda tam tersiiiii olurr olurr bukadar cabalamaa diyoo bi gariplik varr:26: sen o kuşu yok ett.aile saadetinizii bozuyoo

sıkma canını sen tatlım gör bak en yakın zamanda hepimiz havalara ucucaz kutlama yapıcak kk da ama ben artık kesinlikle buna inanıyorum ne kadar çok düşünürsek o kadar çok olmuyo psikolojiye bağlı herşey o yüzden hep pozitif düşünce

evett bizzzat kendimm yaşamıs olarakkk..düsündügüm aylarrda hiç olmadıı.ablamın dügün ayyıdı bende olmasınn dügünden sonra aşılama yaptırrım demiştimm ama hamile çıktımm

Doğru haklısın...Ama açıkçası böyle söylüyorum ama çok fazla taktığım söylenemez.Son 4-5 aydır iyice boşladım aslında...Olacağı varsa olur ne yapalım

Yarım saat ayrıldım hemen kaynatmışsınız
Benim annem de bir anormallik var demekki benimkide ne çocuğu daha gençsiniz gezip eğlenmenize bakın, işinizi gücünüzü oturtun sonra çocuk yapın diyo. Hatta ben korunmayı bıraktığımı bile anneme aylar sonra söyledim,resmen beynimi yıkıyo
Yok önce iş. Lan zaten 8 senedir çalışıyorum anam dinim iş olmuş, evlenmişim rahata ermişim bırak yakamı yok iş iş iş, sigorta sigorta.... Sanki iş buldukta çalışmıyoruzz!!

Bende böreğimi yaptım ağzınıza layık buyrun gelin çay demliyim sizeee
Şimdi geri gidiyorum kurabiye yapıcam. Siz devam edin arada gelir dürterim ben siziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…