- 30 Kasım 2010
- 765
- 1
- 116
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.221
Selam kızlar adetime iki gün var kasıklarım ağrıyor boyle az az. Birde çamaşırında hafif bir pembelik gördüm acaba test yapsam mı yoksa iki gün daha beklesem mı :26: karar veremedim
Selam kızlar adetime iki gün var kasıklarım ağrıyor boyle az az. Birde çamaşırında hafif bir pembelik gördüm acaba test yapsam mı yoksa iki gün daha beklesem mı :26: karar veremedim
Bekleyeyim en iyisi bir hüsranla daha karsilasmaktansa bekleyip görmek daha iyi
selam kızlar adetime iki gün var kasıklarım ağrıyor boyle az az. Birde çamaşırında hafif bir pembelik gördüm acaba test yapsam mı yoksa iki gün daha beklesem mı :26: Karar veremedim
Canım bu yerleşme kanaması da olabilir, adet habercisi de. Sen daha iyi bilirsin. Adetinden önce pembe lekelenmen olur mu? Bazısı adetine 1-2 gün kala pembe pembe adet habercisi alır çünkü.Benim annemin öyle olur.Bendede tam tersine hiç belirti olmadan yaldır yaldır gelirDolayısıyla sen daha iyi tanırsın metabolizmanı.
Adetin üzerinden en az 4-5 gün geçmeden evde yapacağın testte çıkar mı bilmem,bana bugün eczacı söyledi, genel de adetin gecikmesine ek 5-7 gün arasında net sonuç çıkar dedi.
genede istersen yap içinde kalmasın...
Doğum günü eskiden günü gününe yazılmıyormuş ki, en azından benimki ve kardeşlerimki tam günü ayı değil.canim bebegin i tam dogum tarihini sormuyorumki,onu zaten hickimse bilemez...senin kendi dogum gunun ve yilin gerekli,birde sat...
Kasıklarım ağrımaya başladı biraz benim tuvalete gidip bakmaktan yoruldum sabahtan ağrım yoktu şimdi başladı hafif hafif kasıklarımda ağrılar var hayırdır inşallah hayırdır inşallah
kizlar hamile oldugunuzu anlamanin 1 yolu daha adete 2-3gun kalmiske,diskinin iyine bakin,kotu kokulu olur,zaten hamilelik boyuncada kotu kokar...
o bende sadece yumurtlama zamanı oluyo. yumurtladığımı ondan anlıyorum. sonra bi daha olmuyo.. inşallah bebiştendir
hamile olabilrsin,sabret canım 3 günün kaldı :))
hoşgeldin canım. adet gecikmesiyle ilgili bi doktora görün istersen. ama öncee bence bi kan testi yaptır idrar testleri geç sonuç verebiliyomuş çünkü.. belki bebiş vardır:))))
aaa ! bunu ilk defa duydum çok ilginçdikkat edicem ben saol cnm
merhaba kızlar bugün batı olanların kırmızılar gelmemiş sanırım inşallah bi 9 ay daha gelemez olurlar. benim de 3 günüm geçti bu sabah idrar testi yaptım evde malesef negatif çıktı umudum kırıldı adet de gelmedi moralim çok bozuk arkadaşıma oturmaya gittim yeni geldim nete de yeni giriyorum baya sohbet olmuş hepsine bakamadım.
inşallah öyledir 9 aydır bu müjdeli haberi bekliyorum. evlendiğimde adet düzenim bozulmuştu her gecikmede hamilemiyim acaba demekten negatifi görüp ağlamaktan yoruldum. son üç ay tam düzeldi hep aynı günde oldum şimdi yine geciktim inşallah gebeyimdir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?