HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Selam kızlar adetime iki gün var kasıklarım ağrıyor boyle az az. Birde çamaşırında hafif bir pembelik gördüm acaba test yapsam mı yoksa iki gün daha beklesem mı :26: karar veremedim

Canım bu yerleşme kanaması da olabilir, adet habercisi de. Sen daha iyi bilirsin. Adetinden önce pembe lekelenmen olur mu? Bazısı adetine 1-2 gün kala pembe pembe adet habercisi alır çünkü.Benim annemin öyle olur.Bendede tam tersine hiç belirti olmadan yaldır yaldır gelir Dolayısıyla sen daha iyi tanırsın metabolizmanı.
Adetin üzerinden en az 4-5 gün geçmeden evde yapacağın testte çıkar mı bilmem,bana bugün eczacı söyledi, genel de adetin gecikmesine ek 5-7 gün arasında net sonuç çıkar dedi.
genede istersen yap içinde kalmasın...

Bekleyeyim en iyisi bir hüsranla daha karsilasmaktansa bekleyip görmek daha iyi

Bekle canım sen bi kaç gün daha bende bekleyeceğim bakalım bu arada dikkat et tabi haraketlerine falan çok yorulma.Miniklerimiz geldiyse zaten bizdedir bi yere kaçacak halleri yok :) Ama varsa da negatif çıktığında insan üzülüyo o yüzden az daha beklemekte yarar var

arkadas haklisin,burda bicok kisi acele eder,ama test oyle erken gostermezki,benim ilk hamileliyimde hep neqatif cikti sonunda adetten 11 gun gecince yaptigim test pozitif cikti...

canim bebegin i tam dogum tarihini sormuyorumki,onu zaten hickimse bilemez...senin kendi dogum gunun ve yilin gerekli,birde sat...
Doğum günü eskiden günü gününe yazılmıyormuş ki, en azından benimki ve kardeşlerimki tam günü ayı değil.
Nüfus cüzdana göre 09.07.1978 sat 01.05.2012 buna da bakarsan sevinirim. Teş.

cnm bence beklemelisin o pembemsi kanama eger yerleşme kanamasıysa (inşalah öyledir) belkide gec döllenmedir ve daha çıkmayabilir adetini bekle derim ben

kizlar hamile oldugunuzu anlamanin 1 yolu daha adete 2-3gun kalmiske,diskinin iyine bakin,kotu kokulu olur,zaten hamilelik boyuncada kotu kokar...

Selam kızlar adetime iki gün var kasıklarım ağrıyor boyle az az. Birde çamaşırında hafif bir pembelik gördüm acaba test yapsam mı yoksa iki gün daha beklesem mı :26: karar veremedim

cnm bence beklemelisin o pembemsi kanama eger yerleşme kanamasıysa (inşalah öyledir) belkide gec döllenmedir ve daha çıkmayabilir adetini bekle derim ben

merhaba kızlar bugün batı olanların kırmızılar gelmemiş sanırım inşallah bi 9 ay daha gelemez olurlar. benim de 3 günüm geçti bu sabah idrar testi yaptım evde malesef negatif çıktı umudum kırıldı adet de gelmedi moralim çok bozuk arkadaşıma oturmaya gittim yeni geldim nete de yeni giriyorum baya sohbet olmuş hepsine bakamadım.

hoşgeldin canım. adet gecikmesiyle ilgili bi doktora görün istersen. ama öncee bence bi kan testi yaptır idrar testleri geç sonuç verebiliyomuş çünkü.. belki bebiş vardır :))))

hoşgeldin canım. adet gecikmesiyle ilgili bi doktora görün istersen. ama öncee bence bi kan testi yaptır idrar testleri geç sonuç verebiliyomuş çünkü.. belki bebiş vardır :))))

inşallah öyledir 9 aydır bu müjdeli haberi bekliyorum. evlendiğimde adet düzenim bozulmuştu her gecikmede hamilemiyim acaba demekten negatifi görüp ağlamaktan yoruldum. son üç ay tam düzeldi hep aynı günde oldum şimdi yine geciktim inşallah gebeyimdir inşallah..

Son düzenleme:

3gunun gecti ve testin neqatif cikmasina uzulme...ben ilk hamileliyimde 2gun gecerken yaptim negatif 5 gunde neagatif,1hafta gecti yaptim negatif sonunda 4. test 11 gun gecmisken pozitif cikti...

inşallah hamilesindir canım.. ağlama üzme kendini o kadar. stres yapmak da olumsuz yönde etkiliyo... eğer bu ay yoksa vakti zamanını bekliyodur. Rabbim dualarımızı kabul edicek inşallah. herşeyin en doğru zamanını o bilir. ağlamak isyan etmektir Allah korusun. çok dua et, umutsuzluğa da kapılma... veeeee bol bol çalış......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…