HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

3gunun gecti ve testin neqatif cikmasina uzulme...ben ilk hamileliyimde 2gun gecerken yaptim negatif 5 gunde neagatif,1hafta gecti yaptim negatif sonunda 4. test 11 gun gecmisken pozitif cikti...

ayy ne güzel sonunda müjdeli haberi almak benimde öyle olur inşallah çok istiyorum çok

allah razı olsun canım ama insan hayal kırıklığına uğrayınca ister istemez üzülüp ağlayabiliyor. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

kizlar bu arkadaslar adet gordumu???

karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania------------------------------> 29 Mayıs
guldenleherdem----------------> 29 Mayıs

kızlar mrb benimde bat 17 haziran beni de listeye eklerseniz sevinirim birde bi sorum olacak 2 aydır yumurtlama takibi yaptırıyordum ama kendimize 4 ay zaman verdik artık kendi kendimize deneyeceğiz size şunu sormak istiyorum doktor bize hep 15.gün ilişki diyordu 16. gün kontrole gittiğimde ise yumurta çatlamış oluyodu bu arada 28 günde bir adet görüyorum sizce yanlış zamanlama mı verdi bize dr ? bu ay diyorum ki 14.gün mü ilişki uygun olur ?20 mayıs pazar gecesi adet olmuştum ilgilenirseniz sevinirim hoşçakalın ( bu arada daha öncede hamilelik yaşadım ama 3 aylıkken kalbi durduğu için aldılar çok kötü bi durum kimseye yaşatmasın allahımmmm o zaman kendi kendime hamile kalmıştım ) biraz uzun oldu ama kusura bakmayın

canim 28 gunde 1 adet goruyorsan 15.gun yumurtlama olmaz...14.gun olur,ama en iyisi 13.gunden baslayarak 17.gune kadar gunasiri veya farketmez hergun iliskide ola bilirsin...yumurtlama heray tam gununde olmaz...
basina gelen sey icin gecmis olsun,,,zaten her zaman kendi kendine olur,kafana takip hesaplarsan olmuyor...

mrhba cnm sımdı baktım senın yumurtlama tarıhıne 31,1,2ve pazar 3 yanı tam yumurtlama gunun ve 4 bu gunlerı dene canım

insallah canim.simdi 3 gun gectiyse subhelene bilirsin???bagirsaklarinda pozgunluk,quruldamalr falan varmi???yemeklerten mide bulantisi falan?ve ya yuksek ates???

ya sanki hiç bişey yok gibi normalde adetten önce olan göğüslerimde ki ağrı acı bile yok önceden acırdı dokunamazdım bile şimdi sert sert bastırsam bile yumuşak ve ağrı yok bi de hala az az akıntım oluyor normalde buda sanki adetten önce olmazdı kuru olurdum. başka bi değişiklik yok son üç aydır adetim tam düzenli oldu bu ay böyle .

KIZLAR.........benim 1 hastam vardi13.gununde geld,baktimi cok guzel 1 yumurtasi vardi,yarina yumurta patlar ve mutlaka hamile kalicaksin dedim,kiz gitdi 2 gun sonra agrilarla geldi...ben ultrasonda bidaha baktim,yumurta patlamamis geriye sorulmus ve olculer kuculmustu,,,2 gunde ne yasadigini sordum???evde kavga kaynana probemi,stres,ve en onemlisi yarin mutlaka yumurtluyucam deyip heyecandan gece uyuyamamis ve cok beynine koymus,,tum bunlar hormonlari etkilediyi icin her ay patlayan guzelim yumurta bu ay geri sorulmus...

evet ...bazen boyle belirtisiz olur...3 aydan onceki aylarda duzensiz olduysa,simdi ona da subhe etmek gerek,2-3gun daha bekle,eyer adet gormezsen,,,demekki,bebis var...psikolojin nasil,duygusallik,karamsarlik,gozyasi,sinir,kotu olan her 1 hisss....

evet ...bazen boyle belirtisiz olur...3 aydan onceki aylarda duzensiz olduysa,simdi ona da subhe etmek gerek,2-3gun daha bekle,eyer adet gormezsen,,,demekki,bebis var...psikolojin nasil,duygusallik,karamsarlik,gozyasi,sinir,kotu olan her 1 hisss....

duygusallık sinir ve tabiki stres var. çok istediğim bişey ve sanki her saniye bu aklımda hep bebek düşünüyorum ya düşünme falan diyorlar ama olmuyor

Ben senin tekniğine takıldım. Buradaki doktorların hepsi ve internetteki tüm programlar adet tarihine göre hesaplıyor doğum haftasını. Bunda sıkıntı yok zaten son adet tarihini söylediğimizde, o gün hamile kalamayacağımızı biliyoruz.
Cinsiyet tayini için doğum tarihinin ayı ve günü de önemli mi? Muhtemel hamilelik varsa
doğum tarihim 09-07-1978
sat 01-05-2012
Bakabilir msisn MUNIRE?

Adet tarihini bence her kadın ne zaman yumurtladığını, yada yumurtlayacağını hesaplamayacağı için soruyorlar. Ben de de koskoca araştırma hastanesi mol gebelik diye yanlış teşhis koyup, kürtaj yapacaktı. Keseyi gördükleri halde, beta hcg değerlerine bakarak. O yüzden herşeyden şüphe eder olduk. cinsiyet tayininde yumurtlamaya yakın ilişkinin belirleyici olup olmadığını sorsak ne dersin?

canim sen galiba benim topigimi herseyi okumussun...ben hamilelerin kendi dogum gununu,ayini ve yilini sorarim,birde sati sorarim ve hesaplarim...bebegin dogum tarihi onemli diyil,zaten hickimse bebegin dogacagi gunu soyleyemez,38.gectimi istediyi zaman gele bilir,..senin bildiklerin varya bunu bilemeyenlerde var,hatta adetliyken hamile kalmisim..diyenlerde var...senin bebisine gelince benim hesabima gore KIZ...cikti...

bak senin bunlari bilmen ve bilgili olman cok guzel bisey,adet tarihi ona gore sorulur ve hamilelik ogunden hesaplanir,aslina kalirsa iki hafta sonradan hesa[planmali ben cinsiyeti satdan 2 hafta sonrasindan hesapliyorum,mesala birinin sati 23 martta olmussa demekki,nisanda hamile kalmis...doktorlar oylesine 1 tarih soyler,ama ben ultrasonda yani gelen hastalirimin hamilelik tarihini sattan diyil,yaklasik 10 gun sonrasindan hesaplarim...bence her kadin kendi haftasini hesaplaya bilir...dusunsene benim 3 haftadir duyunum olmus,doktorum bana 5 haftalik hamilelik dedi...sat sadece 1 rakamdir...

mrhba cnm sımdı baktım senın yumurtlama tarıhıne 31,1,2ve pazar 3 yanı tam yumurtlama gunun ve 4 bu gunlerı dene canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…