HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

bende de şuan oluyo ama yumurtlama akıntısıdır dyorm canım

canınızı sıkmak ıstemem ama bendede olyo oyle heledec adetv olacam zaman daha cok bazan bende tuvalete gdıyom adet oldum dıye ama deıl zaten ondan sonrada gelıyo kor olası kırmızılar

Elifimmm benimde 2 hafta önce oldu upuzunn bi akıntı su gibi aktıı gitti bende bilen bi arkadaşıma söyledimm eeee işte hamilesinde ondan dedi bana daha çok olur onlardan dedi ama bi daha olmadı bende anlamadım aynı dediğin gibi ama upuzun beyazz su gibi hayırdır inş.

ılknur soyadın turhan sanırım bırlıkte calıstıgım arkadasım var saduman turhan akrabalık varmı acaba?

Bilmem ki canım öyle birini tanımıyorum ama eşim sülalesiyle çok övünür turhanlar her yerde der belki uzaktan bi yerlerden eşimin babasının taraflarındandır ama ben bilmiyorum.

merhaba kızlar öncelikle bebek isteyen tüm arkadaşlara rabbim hayırlı zamanda bebekler versın ıns gelelim banaa biz 1 sene 1 aydır bebek istiyoruz fakat rabbim henüz vermedi doktor kontrollerim herşeyim yapıldı eşiminde yapıldı benimle beraber herşey normal tup bebek yada asılamayı doktorum yapmıyor cunku sızın bebegınız olur gerek yok dıyor ama artık sabır kalmadı bende herneyse mayıs 13 de adetım basladı hazıran 6 da bat ve benım kasıklarımda degısık bı batma var ve goguslerımdede agrı var ama dayanılmayacak gıbı degıl gercı ben artık paranoya oldugumu dusunuyorum her ay fıyasko olunca ıns hepımız bebeklerımızı kucagımıza alırız bıran once

Hoşgeldin canım, Allah senin de yüzünü bir an evvel güldürsün inşallah hakkında hayırlısı olsun :)
Hoşgeldin aramıza...

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
kelam----------------------------> 26 Mayıs (BAT geçti,beklemedeyiz )

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania------------------------------> 29 Mayıs
guldenleherdem----------------> 29 Mayıs
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs
lady_eliph ------------------------> 1 Haziran
funda30----------------------------> 1 Haziran
aysunsedat----------------------> 1 Haziran
felicita_e-------------------------> 1 Haziran
islambol--------------------------> 1 Haziran
nevra000-------------------------> 2 Haziran
pembetilki-----------------------> 3 Haziran
cikolta----------------------------> 3 Haziran

2. HAFTA GRUBU
orkide2---------------------------> 4 Haziran
18eylul---------------------------> 5 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
uzul29-----------------------------> 5 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
ibozll------------------------------> 6 Haziran
papilloamour--------------------> 6 Haziran
Tülay------------------------------> 6 Haziran
UP_YG---------------------------> 7 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012-----------------> 8 Haziran
clemmm---------------------------> 9 Haziran

3. HAFTA GRUBU
sila_84----------------------------> 12 Haziran
MINURE--------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan--------------------> 13 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl------------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar--------------------> 14 Haziran
hayat365---------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo------------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran

4. HAFTA GRUBU
bernardo-----------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982---------------------------> 22 Haziran
mahzen------------------------------> 22 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil

hhoşgeldın bende 1 sene oluyo ıstıyorum ama tabı erken asılama tup bebek ıcın 4 sene bekleyenler var cnm bızımn ıkı komsumuz var bırı 11 sene sonra oldu bırıde 8 sene sonra ıkı tane neler var cnm oyuzden beklyıp sabretmek lazım hem ne guzel sorun yok ıkınızdede bıde byle dusun cnm

teşekkürler cnm hoşbuldum haklısın çok şükür hiç sorunumuz yok ama eminim sizdede oyledir her ay hüsran insanın canını sıkıyor tabii beklemekten başka çaremiz yok vardır vakti zamanı (belkide haziran )

o bende sadece yumurtlama zamanı oluyo. yumurtladığımı ondan anlıyorum. sonra bi daha olmuyo.. inşallah bebiştendir

Elıf ınsaalah rabbım kalbıne gre verır cnm yarın buyuk gun ozamn gbuşunde byle olr ınsallah rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın .amın

Kasıklarım ağrımaya başladı biraz benim tuvalete gidip bakmaktan yoruldum sabahtan ağrım yoktu şimdi başladı hafif hafif kasıklarımda ağrılar var hayırdır inşallah hayırdır inşallah

Kasıklarım ağrımaya başladı biraz benim tuvalete gidip bakmaktan yoruldum sabahtan ağrım yoktu şimdi başladı hafif hafif kasıklarımda ağrılar var hayırdır inşallah hayırdır inşallah

iyi düşün; iyi olsun... iyi düşün; iyi olsun... iyi düşün; iyi olsun... iyi düşün; iyi olsun.............

Selam kızlar adetime iki gün var kasıklarım ağrıyor boyle az az. Birde çamaşırında hafif bir pembelik gördüm acaba test yapsam mı yoksa iki gün daha beklesem mı :26: karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…