HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

cok tebrik ederim canim hayirli olsun belirtilerin oldumu ve kan degerin kac cikti adetine kac gun kala yaptin ?

ay çok mutlu oldum allah sağlıkla doğumunu göstersin elifçim ya.içim bi hoş oldu valla.demek psikolojik değilmiş belirtilerin.darısı başımıza hayırlsıyla

Ya sen çok tatlısın İlknurum haydi senden bekliyorummm üçüncüyü bombayı Canım arkadaşım sağol herşey için...

Tatlım benim çok sağol Allah sizlerede yaşatsın inşallah bu güzelliği.Çok mutlu oldum kendin kadar sevinmişsin.Allah yüzünü gldürsün arkadaşım..

oooooo maşahlah maşallah müjdeli haberi aldık çok şükür darısı bizlerin başına inşallah.
Darısı başınıza canım benim...

AAAAAAAA SÜPER bi haber.......Hayırlı olsun Elifcimmmmm..
Açılışı yaptın inşallah ayağını sürü arkadan da bizler gelelim .....
Tekrar tebrikler....
Şeytanın bacağını kırıcaz dedik 2 yerinden kırdık,arkası gelecek eminim,haydi kızlar.....

Gozun Aydin elifim insallah kucaginada alirsin Cok sevindim
Büşram teşekkür ederim,darısı başına canımın içi....

aaaa çok sevindim allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.bizide onun gibi mutlu haber vermemize fırsat versin rabbim.
hadi kızlar varmı artıran:)
Evet yok mu arttıran şeytan yenik düşecek bu ay...

çok sevindiim taze taze bebek haberii ne güzeell..darısı hepimizee

Darısı başına canımmm...

İçine doğmuş arkadaşımın, halbuki hiç belirtim yoktu....Darısı başına,sende al en tez zamanda güzel müjdeni...

işte bu yaaa çok mutlu oldum .. iki hamilemiz var yani..hadi bakalım darısı başımıza.ilknur hadi sende yap bir test senide çok merak ediyorum
Efsun,öpüyorum senide Sağol arkadaşım...

anammmm taze anne gelmıs hos gelmıss elıf cok mutlu olduk duydugumuzda gercı tahmın edıyorduk ama kesınlestı cok sukur
Canımsın.......

bunun serefıne lısteyı duzenlersın artık 2 hamıle var suan

Hemen düzenliyorum,Şeytanı çaptan düşüreceğiz bu ay....

Ayrıca canım arkadaşım Serpil (eylulgulu) haberi alır almaz aradığın,sevincime ortak olduğun güzel dualarında beni eksik etmediğin için sonsuz teşekkürler.Seni seviyorum

eliffiiimmmm canım benim gözün aydın tatlım ne kadar sevindim inanamazsın sanki hamiş kalan benim o kadar yani allahım nazarlardan sakınsın tatlım içini farah tut annesi ki o da sana sıkı sıkı tutunsun bak gör hayırlısı ile haftaya artık emin olup havalara uçucaksın şimdi tabi bi şok hali ile algılayamıyorsun ama bebemmm sen hamilessiiinnnnn bide benden duy belki o zaman algılarsın bak hemde onu bu kadar çok seven teyzesi varken korkma ona hiiçç bişiicik olmaz tatlımm eşine söledin mi canım benim?

cok tebrik ederim canim hayirli olsun belirtilerin oldumu ve kan degerin kac cikti adetine kac gun kala yaptin ?

Canım, tek belirtim beni durdurmayacak kadar şiddetli bel ağrım ve sol yumurtalığımda gece yattığımda eşelenme hissiydi.Çok sancı yapıyordu.Birde tam 1 hafta kadar önce 4-5 gece sürekli en az 7-8 defa tuvalete kalkıyordum uykudan.Sonra geçti son 1 haftadır olmuyordu.Birde son 4 gündür çok başım ağrıdı.Ama en belirgini bel ağrımdı başka da belirtim olmadı.
BAT'ıma 2 gün kala yaptırmış oldum tahlili.

ay çok mutlu oldum allah sağlıkla doğumunu göstersin elifçim ya.içim bi hoş oldu valla.demek psikolojik değilmiş belirtilerin.darısı başımıza hayırlsıyla

Efsunumm;sağol darısı sana olsun arkadaşım,Allah hepimizin sesini duyuyor inanın,sadece zamanı var.Ben her zaman hep burda olacağım inanın.

Gerçi beklediğim sevgi seli yaşanmadı, herkes mala bağladı.. Birde hemen heveslenmeyelim dedi annem.Haftaya kadar bekleyelim

canim yazini okudum kaybetdiyim bebise hamile kaldigim gunleri hatirladir,insan kendini melek gbi saniyor...kac aydir bu bebisi bekliyordun???

Balım,Allah sizede nasip etsin bende defalarca bidaha bidaha sevineyiimmm teyzesiiii
Eşimi dayım aradı illa ben müjdelicem diye, ama eşim ona inanmadıı Beni aldı telefona ilk sefer bana da inanmadı ya da aptallaştı.Aradan yarım saat geçti beni aradı ben şimdi baba mı olucam dedi.Galiba dedim.Yinede ümitlenme dur bakalım şu hafta çıksın dedim.Sanırım o da algılayaadı henüz.Akşam daha net anlar

canim yazini okudum kaybetdiyim bebise hamile kaldigim gunleri hatirladir,insan kendini melek gbi saniyor...kac aydir bu bebisi bekliyordun???

Munirecim çok değil 4-5 ay oldu korunmayı bırakalı, ilk ayını sayma ne olduğunu anlamıyorsun ortalama 3 aydır beklemedeydim.

bu fikrin icin seni tebrik ederim,gercekten onemi yok bu kadar zamandir bekledikten sonra suan gelmisya cinsiyetimi onemli,,,insallah 9 ay boyunca saglikli problemsiz ve huzurlu 1 hamilelik gecirirsin,,,amin...

inşallaha doğrudur canım ay anne olacaksın nasıl bir duygu acaba.....sevin arkadaşım senin şuan yaşadığın bu duyguları yaşayamayanlardan biri olarak inanki ağladım bende

kocaman tebrikler......

Balım, gözünden dökülen yaşlar senin içinde sevinç gözyaşlarına dönüşecek inan ki,hiç şüphe etme sadece sabret.İnanki.Çok mutlu olucaksın.Ben daha kavrayamadım.Belki kesin deyince Dr. o zaman daha net ama bilmem değişik bir duygu.İster istemez çok dikkat ediyosun merdivenleri bile tutunarak iniyosun sırf o sarsılmasın diye...

Eliffffffffffffffffffffffffffffffimmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allahımaaa şükürlerr olsun.İş için dışarı çıktım aklım nasıl sende anlatamam sen mesajları atarken sürekli dua ediyorumm.Attığın mesajı tam 10 kez okumuşumdur yaaa.Maşallahhh sana.Ama kontorümmm yokk seni arayamadım o anda sevincini paylaşamadımm yaaa bu akşam alıp arıcammm seniii.Dün verdiğin için değer az çıkmış olmalı bügün biraz daha büyüdü annesiii.Vallaha çok sevindimmmm yaaa rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin sizee.Benim de hala gelmedi ben de cum gideceğim kan testine geliyorummm arkandannn beklee :))))

bak hala cuma dıyor ılknur bence hamılesın nıye sende elıf gıbı gıdıp kesınlestırmıyorsunn arkadas yaa ustelık gecmıs batın benım yarım gun gececek olsa kendımı frenleyemem ama sende kı de ne sabır

çooooookkkk sevindim yaa allahh sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah... ben hala beklemedeyim bu gün kan vecektim veremedim ama pek ümitli değilim sanki gecikmeli olarak kırmızı gelecek

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
kelam-----------------------------> 26 Mayıs Beklemedeyiz :)
karabiber89-----------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli--------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs Beklemedeyiz :)
mania----------------------------> 29 Mayıs Beklemedeyiz :)
guldenleherdem-------------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs -------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> 1 Haziran -------> HAMİŞ
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
felicita_e-------------------------> 1 Haziran
islambol--------------------------> 1 Haziran
nevra000-------------------------> 2 Haziran
pembetilki-------------------------> 3 Haziran
cikolta----------------------------> 3 Haziran

2. HAFTA GRUBU
orkide2---------------------------> 4 Haziran
18eylul---------------------------> 5 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
uzul29----------------------------> 5 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem---------------------------> 5 Haziran
ibozll-----------------------------> 6 Haziran
papilloamour----------------------> 6 Haziran
Tülay-----------------------------> 6 Haziran
UP_YG----------------------------> 7 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
clemmm--------------------------> 9 Haziran
eva07----------------------------> 11 Haziran

3. HAFTA GRUBU
sila_84----------------------------> 12 Haziran
MINURE---------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan----------------------> 13 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun------------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar----------------------> 14 Haziran
hayat365--------------------------> 15 Haziran
mavihayal--------------------------> 15 Haziran
esrapo-----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran

4. HAFTA GRUBU
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982-------------------------> 22 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran
smllttle----------------------------> 26 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil

Kızlar haydi Şeytanın Bacağını 2 yerinden kırdık, devamı gelecek; yüzümüz gülecek... Müjdelerinizi bekliyorummmmmm

çooooookkkk sevindim yaa allahh sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah... ben hala beklemedeyim bu gün kan vecektim veremedim ama pek ümitli değilim sanki gecikmeli olarak kırmızı gelecek

inan benim kadar ümitsiz olamazsın, insanın içine gram bir şey doğmaz mı? daha dün gece eşime dedim hiiiç ümitlenme ben hiç bişey hissetmiyorum bu ay çöpe gitti dedim.Hatta kızlara da hep dedimki benim belirtilerimde psikolojik.
Hiç ummadığın anda yakalıyor bu weledler adamı

Kızlarrrr harbiden ben nasıl bu kadar sabırlı davranıyorum valla ben bile şaşırıyorum kendime :))) Olsun sabreden derviş muradına erermiş bu akşam eve giderken test alayım yarın sabah yapayım çıkmaz ama olsun moral bozmadan cuma kan testine giderim :) az daha geciksin adet meleğim geldiyse az daha büyüsün...Elifimmmm çok çok çok tebrik ederim tekrardan:Allahım gönlüne göre verdi annenin geldiği gün öğrendiğin bebeğini.Şimdi sakin mutlu ol bebeğin sağlıkla büyüsünn.Bu topikteeeeeeeeeeeee patlamaaaa varrr patlamaaaaaaaaa.Rabbim her isteyene nasip etsin.

inşallah benide bu ümitsizlikte yakalar ışık olur bana bebeğim

Allahım hamişlerimizi nazarlardan korusun sağlıkla kucklarınıza alın bebişlerinizi inşallah bundan sonra stres üzüntü sıkıntı kendinizi yormak yok, çok güzel bi 9 ay geçirin inşallah melek hamişlerim benim elifim benim batı 24 haziran olarak değiştirelim ben kıramadım o şeytanın bacağını bu ay

elifcim çooook sewindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş sağlıkla mutlulukla :) isteyen herkesin kucağına inş :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…