- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.401
manıa arkadasımız kırmızı kart yemıs
Elifcim çoook tebrik ediyorum taze anne :) :) Öğle arasında aklıma sürekli işe dönüp, foruma girmek vardı çok merak ediyordum senin sonucu, yazdığını görünce elim ayağım titredi açılmadı da bi türlü o arada da dua ettim bolcaAllahım minik bebeğine ve sana sağlık versin, güzelce büyüsün, ailesine, çevresine, vatanına hayırlı bir evlat olsun Allah hep mutluluğunu, güzel günlerini göstersin bebişinin.. Problemsiz mükemmel bi gebelik gidiyorum sana.. Ve darısı diğer bütün kızların başına, ben dahil :) isteyen herkes bu mucizevi duyguyu yaşar inşallahhh...
bu ayın 2 hamile bayanı belirti olarak ruh haliniz nasıldı?
yada nasıl?
aşıırı derecede sinir varmı? gibi şeyler.
malesef yedik valla ama benim belliydi kuşum bu ay ovu testi yapmıştım tam 2 çigiyi gördüğüm zaman kaçırdık yüksek tansiyonum çıktı o hafta hastanelerde gezdim sonuç hiper tansiyon bu yaştaama napalım önümüzde çokkk aylarımızı var yorulmak durulmak yok tam gaz yola ve çalışmalara devam pes yok kızlarrr hepimiz bu topikte hamiş kalıp koca göbekli olucaz, bakın 2 hamişimiz oldu bile
AMİNNNNN Güzel yürekli dostum.Çok teşekkür ederim. ama bişy diyimi o mucizevi duyguyu ben de hala yaşayamadım daha algılama sorunum var
Ya hem ne sinir ne stresss, adam ne dese paylıyodum evde sürekli sinir küpüydüm.Bide çok ağlamaklıydım,reklamlarda ağladığım oldu hala da oluyo.
Bide ateşim düşmedi.Son 4-5 gündür en düşük ateşim 36.7 idi.
Bel ağrısı öldürü zaten onu söylemiştim.Bir de sol kasık ağrısı.Hepsi buydu.
Allah bebişinizi sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin.
offf ayın 3 gelsin ve hemencik geçsin hasta olmayalım.hamile kalalalım artık çok istiyorum
offf ayın 3 gelsin ve hemencik geçsin hasta olmayalım.hamile kalalalım artık çok istiyorum
bende istiodum taki dün röntgen çekilene kadar. inş. gelmez bu ay. risklerini düşünmeye başladım. her nekadr bebek öğrenilmeden sorun olmas diyerler olsa bile.
inşallah canım gelir geldiği gibi de ak ak geçer gider inşallah hamilesindir hamiş haberlerini çifte çifte alalım inş.
inşallah canım inşallah inan artık sıkıldım 2 yıldır neden olmuyoki ya
Canım varsada birşey olacağını zannetmiyorum çünkü daha çok erken rahme yeni düşmüştür bebek.allahtan hayırlısını iste.nasip kısmetse sağlıcakla sahip ol bebeğine
hayırlısı olsun canım demekki zamanı vardı inşallah o zaman hazirandır.. benimde 9 aydır olmadı umudum bu ayda hala beklemedeyim 4 gün geciktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?