Haziranda transfer olacaklar gelin

parrlam

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2025
194
73
13
28
Kızlar benim muhtemelen haziran ortası gibi ikinci transferim olacak şimdi lucrin depot kullanıyorum 2. Dozu vuruldum dün. Varsa transfer bekleyen gelin beraber bekleyelim, neler yapıyorsunuz valla benim öyle extra dikkat ettiğim bit şey yok meyve tüketiyorum paketli gıda yemiyorum maalesef ekmek az da olsa yiyorum

Selam canım inşallah transferin muhteşem geçer ve pozitif olur <3 Benimde 28nisandaki transferim negatif sonuçlandı. Bu ay femara ve çatlatma iğnesi denemek istedi doktorum. Bu da olmazsa diğer ay 2. transferim olacak benimde. Yaşın kaç, kaç yıldır bekliyorsunuz biraz sohbet edelim bari :)

Benimde sonlarına doğru tahmimnen net tarih yok ama 2. Transferimi olacağım

Benim normalde bugün transferim vardı kuzum ama rahim yeterince kalınlaşmadığı için iptal edildi. Şimdi progesterona devam ediyorum pazara kadar kullanıcam sonra regl olup tekrar gidicem.

Tahmini bayram dönüşü transfer olur gibi dediler. 11 haziran civarı.

Nisanda opu olmuştum 1 tane 3. gün 8 hücreli embriyom var.
Benim için süreç manevi açıdan çok yorucu olmaya başladı.

Bende 27 martte olmuştum ilk transferimi canım 28 yaşına yeni girdim 2 yıla yakın zamandır evliyiz aslında hemen tüp bebeğe atılmayacaktık ama maalesef önceleri baktırmadığım sonraları baktırdığım amh değerimin düşük olduğunu öğrenince başladık. İnşallah şeninde güzel olur her şey bu ay çatlatma ile yakalarsın direkt

Sadece 1 embriyonuz mu var. Bence her şeyde vardır bir hayır. Bekleyin psikoloji çok önemli. En doğru zaman diye kendinizi motive edin. Benimde ilk opuda 1 embriyo oluştu sadece sonra ben havuz istedim 2. Kez opu yaptık sonra taze transfer oldum sanırım kimyasal oldu çünkü betam 7 çıkmıştı 12. Gün. Şimdi de lucrin iğne vuruldum bakalım bekliyoruz bayram sonrası transferim olur muhtemelen

Ben de bu ay 20-25 araliginda adet gordukten sonra ultrasona gidecegim, eger hersey yolundaysa haziran basi InsAllah transfer olurum

Benim de bayram sonrası olucak sanırım. Aslında 9 embriyo oluştu birini 3. gün dondurduk diğerlerini 5'e götürdük ama düzgün gelişemediler. Sizin kaç embriyonuz var?

Benim de ortalarında olur muhtemelen. Canım şu an rahim dinlendirmede ilaç kullandın mı bana doktorum lucrin depot verdi
Yok kuzum şu an bişey kullanmıyorum yeni adet oldum çünkü birdahaki adet görmeden sonra ilaç kullanmaya başlarım yüksek ihtimal benim ilki 10 martta transferimde tuttu kalbi durdu şimdi bakalım 2. Transferde neler olacak

bir de progesterone fitili sizde de odem yapiyor mu?

Bana 2 ay lucrin verildi bende bilmiyorum niye verildi çok da sorgulamadım doktoruma güvenmek istiyorum

Ben kesinlikle ekmek tüketmiyorum çünkü geçici kısırlık yapıyor daha doğrusu gluten yapıyormuş o yüzden bı haftadan sonra glutensiz beslenmeye geçeceğim içecek içmiyorum paketli gıdaları kullanmıyorum canım

Ben kullanıyorum ya ekmek ekmeksiz beslenmeyi bir türlü beceremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…