- 10 Mayıs 2019
- 71
- 42
- 3
- 37
- Konu Sahibi Geldimoraya
Kizlar Haziran ayinda transfer olacak olan varmi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim benim gecen ay toplandi donduruldu gecen pazartesi histeraskopi ameliyati oldum simdi hazirandada transferim varİnş bir sıkıntı çıkmaz.. şu an iğne oluyorum yumurtalar sağlıklı gelişirse toplamadan sonra teste gönderilecek bir sorun çıkmazsa haziranda transfer
HayırlısıEvet 31 yasindayim 9 tane toplanti 7 tanesi olgunda bunlardanda 5 tanesi döllendi 6.güne sadece 2 tanesi cikti o 2 taneside donduruldu iste bi tanesi 1 kalite digeri idare eder hepsibin katagorileri ayri oluyor![]()
Amin insallah hepimiz icinHayı
Hayırlısı
Evet tup bebek ilk denemem 1 sene once asilama yapmistik senin durumun ne dirHayırlısı olsun inş sağ salim tutunur gelecek ay. :) ilk denemen mi
Benimde ilk denemem daha önce aşılama falan yaptırmadım hiçEvet tup bebek ilk denemem 1 sene once asilama yapmistik senin durumun ne dir
Sen hangi asamadasin cnmBenimde ilk denemem daha önce aşılama falan yaptırmadım hiç
Hadu ins cok yumurta cikar hepside kaliteli olurİğne vuruyorum daha bugün 3. İğnemi oldum salı salı günü kontrol var bakalım ne olacak olmuş mu yumurtalar
İnşHadu ins cok yumurta cikar hepside kaliteli olur
Hayırlı olsun sana da :)Benim de haziranın 15i gibi transferim olacak inşallah☺
Tarih bellimi cnmBeeeeen![]()
Ben yumurta gelisimi icin yaklasik 4500₺ tuttu igneler belki dahada faxla olabilirArkadaşlar bugün kontrolümü oldum sol yumurtalığım çok geride olduğundan orda görüntüleme işlemi yapılamadı ama sağ tarafta gördü baya 12, 9 mm arasıydı yumurtalar perşembe tekrar çağırdı kısmetse cuma cumartesi ve ya pazar toplanır dedi bu arada gonal f 300 mg devam ediyorum yanına da cetrotide diye bir iğne yazdı bugün ve yarın kullanıp gidicem perşembe günü 300 mg gonal f ve 2 kutu cetrotide 650 lira tuttu fiyat merak eden arkadaşlar da olur diye yazıyorum geçen ki iki adet 900 mg gonal f 1500 lira tutmuştu