hazmedemiyorum

rumus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
1.282
584
333
Kimine göre baydım belki ama
Ben artık güçlüyü oynayamıyorum
Kendi kendime telkinler versem de hatta bu acıyı yaşayanları (ihanet) umutlu olmaya teşvik etsem de kendi yarama merhem olamadığımı anladım
ne yaparsam yapayım olmuyo hazmedemiyorum
tam atlattım tamam iyiyim diyorum durduk yere yine bir ağlama krizi
iki üç gündür durup durup ağlama krizleri geçiriyorum
dün gece tam uykuya dalcam yine geldi aklıma verdiği sözler söylediği yalanlar hıçkırıklara boğuldum uyuyabilene aşk olsun
az önce duşta yine sesim eko yapmasın diye kendimi sıkmaktan kıpkırmızı kesildim
bu acı ne zaman geçecek allah ım ben burda günden güne eriyorum
ama o orda gününü gün ediyo
ahım tecelli edecekse etsin artık dayanacak gücüm kalmadı sinirlerim alt üst
bugünlerde düğünü falan olacak ki onu hissettiğim için ağlıyorm belki de
abimin nişanı olacak sevinemiyorum bile.Kaynanası ona yüz yaptığımı düşünüyo bi yandan onun ceremesini çekiyorum bıktım artık
ne zormuş..

Diyecek bir seyim yok. Ihanet affedilmeyecek bir olay gercekten. Zaman ilaç olacaktir sana...

Benim de bişey söylemeye dilim yok lal oldum artık ölsem canım yanmaz o derece

sadece yaşayan bilir.. o yüreğinin sızısını öyle iyi biliyorum ki.. o kadar tanıdık ki bana.. zaman diyoruz ama yok, zaman bile alıp götürmüyor. ihanet paslı hançer. yarası asla tam anlamıyla kapanmaz. senin yüreğinin acısı ancak hayatına yeni bir insan girdiğinde, o insanı sevdiğinde ve sevildiğinde hafifler.. ama o zamana kadar da kendini bir şekilde uzak tutman lazım düşüncelerden.

Son düzenleme:

geçiyo, şimdi inanması zor biliyorum, ama bil ki geçecek, bunu bilsen de bugün çekiceksin o acıyı, maalesef o acı yaşanmadan da geçmiyo. keşke sihirli bi değnek olsa da geçse senin için zaman. bu işin tesellis zaman.

O durumu ben de yaşadım . Sadece zamana birakacaksin elinden baska bi sey gelmez . Zaman . Güçlü olmaya calisacaksin . Banyoda az aglamadim ben de . Zamanla geçiyor ...

Oyle deme öyle biri gelecek ki taptaze çiçek gibi acacaksin. Ben, esim hayatimda tektir derim her zaman. Ama ondan önce sacma salak ergenlik dönemi diyeyim bir sözde aşk yaşadım, sözde sevmisim bilmem ne. Ama adam resmen bana binlerce hakaret ediyordu, onu bile gormuyordum, ayrilmaya korkuyordum ve ne oldu biliyor musun? Beni aldattigini öğrendim ve icim nefret ve buz gibi oldu. Tovbe ettim ve bi kac ay sonra ne haber diye mesaj atinca ben senin gibi birini tanimiyorum bir daha sakin mesaj atma dedim. Sonra benimle konusmaya çalışmalar mektuplar bilmem ne ama affetmedim, intikam soguk yenilen bir yemektir derler iste intikamimi onu takmayarak gormeyerek mutlu mesut yasayarak aldim, hayattan soğudu, önümde köpek oldu, neler neler yapti ama bir adim bile atmadim, çünkü tövbe etmistim, hak ettim ben bunlari dedi. Oysa senle evlilik ne guzel olurdu falan filan boş sözler, ben de dedim ki 'ya sen kendini cok onemsiyorsunuz galiba kurtul su kibirden ve git basimdan, ne seni seviyorum ne senden nefret ediyorum, hayatimda hicbir yere oturmadin ve ben seni hic yasamadim' dedim. Sok oldu, benden beklemiyordu bunlari, sonra binlerce laflar falan filan. Derken Rabbim tovbelerimin karsiligi canimin içini ömrümü yoluna feda edecegim kocami cikardi karsima. Cok şükür ve evlendim, cok mutluyim. O kişi bunu da duydu deliye döndü hayat ona kazığı böyle atti işte. Benim gibi bir kızı aldatmanin cezasini verdi Rabbim.
Inan ki her seyde bir hayir vardir. Bunu asla unutma...

Ben bu olayimi hayatimda kimseye anlatmadim ablam ve burdan biri dışında. Çünkü hemen unutmustum onu. Gereksiz bir insandi ve benim gunahimdi.. ama sana da bir fikir olur diye anlattim...

O durumu ben de yaşadım . Sadece zamana birakacaksin elinden baska bi sey gelmez . Zaman . Güçlü olmaya calisacaksin . Banyoda az aglamadim ben de . Zamanla geçiyor ...

O zaman ne olur bir an önce akıp geçsin artık kafamda öyle deli şeyler kuruyorum ki bazen sırf ondan intikam almak için kendimi cezalandırmak canıma kıymak gibi aklımı kaybedicem böyle giderse

İnşallah başlarda bende bana bi anda tekmeyi basıp iki ay sonra biriyle evlendiğini öğrenince nefret etmiş bi anda soğumuştum ya da kendimi kandırıyodum öyle teselli ediyodum şimdi şimdi çıkıyo acısı çok canım yanıyo
gerçek olmadığına inandırmaya çalışıyorum kendimi sanki bi kabusun içindeyim az sonra sıçrayarak kalkacakmışım gibi
allah taşıyamacağı dert vermez insana ama çok ağır çünkü çok taze daha geçen ay oldu nikahı düğünü olacaktır yakında belki de oldu..
ah edecek dermanım bile kalmadı

Sacmalama bi aptal yüzünden kendine neden kiyasin . Aileni neden uzeceksin onun yüzünden . Hayatina bak sen gez toz arkadaslar cok yardmci oluo o dönemde takil onlarla ama oyle sacma sacma seyler dusunme .gececk emin oll zaman sadece

Merak etme elbet acisini çeker ama bosver. Geçiyor gececek. Başkası geldiginde eskisi aklina bile gelmeyecek emin ol ;-)

Ben bi daha birine güvenebilir miyim bilmiyorum hiç zannetmiyorm
hala kendime telkinler veriyorum belki de aldatmadı diye hala inanamıyorum inanmak istemiyorum öyle çok güvenmişim ki canımın yanması bundan
uzak tutmak istiyorum ama olmuyo sinirlerim çok bozuk tutamıyorum kendimi yatıyorum ihanetin acısı kalkıyorum ihanetin acısı

Merak etme elbet acisini çeker ama bosver. Geçiyor gececek. Başkası geldiginde eskisi aklina bile gelmeyecek emin ol ;-)

inşallah ama umut etmekten yoruldum ona bile amin diyemiyorum
allah bunu unutturacak bi acı yaşatmasın ama
bu kez gerçekten kaldıramam

Sacmalama bi aptal yüzünden kendine neden kiyasin . Aileni neden uzeceksin onun yüzünden . Hayatina bak sen gez toz arkadaslar cok yardmci oluo o dönemde takil onlarla ama oyle sacma sacma seyler dusunme .gececk emin oll zaman sadece

şeytan bi an öyle vesveseler veriyo Allah korusun ama içim soğusun bi an önce istiyorum.Eyvallah deyip geçemiyorum önüme bakamıyorum belki çok yeni olduğu için belki çok derinlerde olduğu için bilmiyorum ama yaşattığını misliyle yaşadığını görmek istiyorum

O zaman ne olur bir an önce akıp geçsin artık kafamda öyle deli şeyler kuruyorum ki bazen sırf ondan intikam almak için kendimi cezalandırmak canıma kıymak gibi aklımı kaybedicem böyle giderse

Heyyy arkadasim kendine gell. Agla uzul ama sakın intihar gbi sacma biseyi aklinin ucundan dahi gecirme. Kaldi ki senin ölümün onda ne gbi bi etki yaratacak? Ne bekliyosun odami canına kiycak. Yada omur boyu evlenmeyip ardindan yasmi tutcak. Dunya uzerinde aci cekenin bi kendin oldugunumu dusunuyosun.ben neler yaşıyorum tahmin edemez kimse. Ama bir kez bile ölümü aklima getirmedim. Cunku ne buna hakkımız var nede otesi
Yok oyle evlenen evlensin ne b.k yiyosa yesin elbet sana yasattiklarini odeyecek. Fazla uzun surmez emin ol ve sen o gunu gormek istiyorsan cookkk guclu olmalisin. Bedbaht olmasi gereken o sen deilsin. Dunyada ve etrafinda cok daha buyuk acilar sancilar yasayanlar insanlari aklindan cikarma. Ve unutma bu acılarınin ve gozyaslarinin karşılığini rabbim en kisa zamanda sana verecektir. Yikilmak yok oyle arkadasim

Dua edin nolur bunu atlatabilirsem benden güçlüsü olmaz zaten bu benm için çok büyük bi kayıp her kadın için de böyledir eminim
insan ölse gitse allah ın takdiri böyleymiş diye düşünürdm diye içinden geçiriyo ama bu insan bile isteye gözümün yaşına bakmadan ortada bırakan,ayrılık konuşmasında da gözümün içine baka baka senin üzülmeni istemem istersen ayrılmayalım biraz daha düşünelim diyen bi şeytan

zaman sadece birazcık zaman
geçici bu öfke bu hırs bu intikam
acılarımız tarih kadar eski
nefes alıp vermek misali olağan

demiş Sezen..

Geçmiş olsun. Bende aynı duyguları yaşıyorum bir iki hafta normal gidiyor herşey tamam bitti unuttum diyorum. Sonra en ufak birşeyde aklıma geliyor. Hayattan soğuyorum, berbat hissediyorum. Ama geçicek biliyorum. Keşke bizim üzüldüğümüz kadar biraz onlarda üzülse acı çekse..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Keşke keşkee

Kesinlikle dua edicem ve bi tavsiyem olacak bana da tesadufen karşılaştıgim bi abla söylemişti. Uc cuma sela vakti abdest alıp iki rekat namaz kilip acin neyse basini seccade den kaldirmadan dua edip aglayip icini dokecek yardim isteyecekmissin. Sende onun sana yaşantılarını tez vakitte yaşaması icin ve kendinin de bu acidan kurtulman Icin dua et
Bir buyu etkisi gibiymis ben uygula derim kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…