Kesinlikle dua edicem ve bi tavsiyem olacak bana da tesadufen karşılaştıgim bi abla söylemişti. Uc cuma sela vakti abdest alıp iki rekat namaz kilip acin neyse basini seccade den kaldirmadan dua edip aglayip icini dokecek yardim isteyecekmissin. Sende onun sana yaşantılarını tez vakitte yaşaması icin ve kendinin de bu acidan kurtulman Icin dua et
Bir buyu etkisi gibiymis ben uygula derim kardeşim
insan asla vazgeçilmeyi hazmedemiyor hele de evlilik durumları giriyorsa işin içine, sahiden yaşayan bilir..
ne kadar oldu bilmiyorum sizinki ama çabuk geçmez bu sancı, kişiliğe bağlı tabii de..
sevdiğim insan 22 ay önce beni bıraktı(terkedilmek değildi de saçma bir mevzu) ve 8 ay sonrasında eşiyle fotoğraflarını gördüm facebooktan. aynı gün onu çok seviyorum falan yazdım beni facebooktan sildi
peki şimdi noldu? o hala çok mutlu bense hayatıma o günden sonra kımseyı sokamadım konuştuğum bi iki insan oldu evet ama hep onu aradım
tabii sürekli ağlama krizleri yok ama unutmak çok mümkün olmadı sanırım
belki vakti var unutmam için ya da beli sondu diyorum bilemiyorum
ama beter olacak diyorlar ya buna çok takılmayın derim olmayadabilir bkz. benım durumum
sonrasında bir de kendınızı eşiyle kıyaslamaya başlayacaksınız muhtemelen umarım basınıza gelmez, paranoyak olan var bu yolla..
peki şimdi ne yapmalısınız? toparlanmak için çaba gösterin
güçlü olduğunuzu kendinize hatırlatın en başta
evet gitti ama ruhsal bir boşluktan öte değil onunki
kişisel gelişim kitaplarına başlayın mesela, saçma sapan pop sarkıları var onlardan dinleyin ama gittim evlenmeyle alakalı olanları da dinlemeyin, ikinci aşamaya saklayın onları :)
onun dısında arkadaslarınızla zaman geçirin bol bol. çıkın dolaşın mesajlaşın
çok bunalınca yazmaya çalısın kağıda biseyler
kalkın aynaya bakın mesela, yüzünüzü yıkayın ve hafif makyaj, saçlarınızla uğraşın sağlam basın ayaklarınızı yere
sizi seven insanların varlığını hatırlayın
ve unutmayın asla siz de hatasız değilsinizdir, o bunu yaptı, o sunu yaptı diye lanet okumaya kalkmayın
çok uzun oldu ama unutmayın kı siz ağlarken de gülerken güneş doğup batmaya devam ediyor ve insanlar hunharca kahkahalar atıyor
yasınız muhtemelen daha çok genç bu günlerinizi tüketmeyın
belkı de kısmetınize kavuşamayacaktınız bu ihanetı yasamasaydınız ya da daha sonra yaşanacak daha kötü bir seyi engelleyecek tecrübe oldu
ölüm, iki heceden ibarettir öldü der ve geçer olan sizin güzel yıllarınıza ve ailenıze olur
silkelenin, en sevdiğiniz müziği açın şimdi ve uzun suredir konusamadığınız bir arkadaşınıza mesaj atın
sen çok güzelsin, sebepsiz de gülebilirsin :)
Aldatmanın en beterini yasamış biriyim. Hem manen hem madden herseyimi paylaştığım ve evlenecegimize inandigim, o sekilde planlar yaptıgım insan kılıklı; iki yıllık iliskimizin icinde beni 3 kez aldatmış.
Her aldattigi kişiyle de arkadastim. O arkadasım diye tanistirmisti. Sanma ki bunu yapan kişi aptal beyinsiz biri. Iyi bir özel unı de okuyan sağlam bir ailesi olan ve Allah inancına acayip sahip oldugunu belli eden biriydi.
Herseyimdi. O da benim icin oyle sanıyordum hep. Ki oyle davranirdi. Uç gece kapımda beklerdi kustuğumde. Düşünsene bu adamdan nasil şüphe duyabilirsin??
En son aldatması 6 ay surmuş. Ve aldattigi kızın ailesi de muhafazakar oldugu icin sozlenmis. Benimle onunla sozluykende çıkmaya devam etmişti.
Öğrenis seklimi anlatmak hatırlamak bile istemiyorum. Senin su an ki halini o kadar iyi anlıyorum ki. Ben bitmiştim. Üstelik tam o sırada ailemde sorunlar vardı ve maddi anlamda hepten düşmüştük.
Bir sene yas tuttum. Kabul edemedim. Düğününü basmak istedim. Tükürmek istedim. Tektim üstelik. Kimseye anlatamadim hic bir zaman.
Bir sene sonunda kızı aldattigini ve kızın da ona sağlam bir tazminatla birlikte yuksek miktar nafaka ile ayrıldığını ve ailesinin bu yuzden aynı o zamanlar bizim düşmemiz gibi düştügünü öğrendim.
Su anda da cocugun yuksek alkol kullanımından dolayı karaciğer iflası yaşadığını haber aldım.
Ben mı? Adam gibi biri karşıma hemen çıkmadı. Ama ben kendime sunu söyledim hep. Hayat devam ediyor. Edecek. Inanclisin. Dua et. Sabret. Kendine bir artı getir bu tecrübeden. Acini sonuna kadar cek. Bi gün geçecek.
Su an beni gercekten ben oldugum icin seven ve benden degıl maddi manevi olarakta hic birsey somurmeyen bir adamla birlikteyim.
Ama hala biliyorum ki hayat bu. Ve inan olum disinda hic bir seyin önemi yok. Hayat her an yine kötü seyler yaşayatabikir. Sen bilinç olarak buna hazır olacak ve güclu duracaksın. O zaman kendinle mutlu olmayı basarmış oluyorsun. Ve icin rahat olsun cidden zaman bir gün sen hic birsey yapmadan intikamını alıyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
allah kalbıne ferahlık verir umarım.Kimine göre baydım belki ama
Ben artık güçlüyü oynayamıyorum
Kendi kendime telkinler versem de hatta bu acıyı yaşayanları (ihanet) umutlu olmaya teşvik etsem de kendi yarama merhem olamadığımı anladım
ne yaparsam yapayım olmuyo hazmedemiyorum
tam atlattım tamam iyiyim diyorum durduk yere yine bir ağlama krizi
iki üç gündür durup durup ağlama krizleri geçiriyorum
dün gece tam uykuya dalcam yine geldi aklıma verdiği sözler söylediği yalanlar hıçkırıklara boğuldum uyuyabilene aşk olsun
az önce duşta yine sesim eko yapmasın diye kendimi sıkmaktan kıpkırmızı kesildim
bu acı ne zaman geçecek allah ım ben burda günden güne eriyorum
ama o orda gününü gün ediyo
ahım tecelli edecekse etsin artık dayanacak gücüm kalmadısinirlerim alt üst
bugünlerde düğünü falan olacak ki onu hissettiğim için ağlıyorm belki de
abimin nişanı olacak sevinemiyorum bile.Kaynanası ona yüz yaptığımı düşünüyo bi yandan onun ceremesini çekiyorumbıktım artık
ne zormuş..
Canım benim seni iyi anlıyorum .. ınan bana öyle bir geçecek ki buna sen bile inanamayacaksın ama sadece ZAMAN . için ona buz gibi olacak . Tüm bunlar olmadan üzgünüm ama bu korkunç acıyı çekeceksin .
Samimiyet mesafeye bağlı olsaydı eğer güneşe yakın olduğu halde buz tutmazdı zirveler..
allah kalbıne ferahlık verir umarım.
Dua edin nolur bunu atlatabilirsem benden güçlüsü olmaz zaten bu benm için çok büyük bi kayıp her kadın için de böyledir eminim
insan ölse gitse allah ın takdiri böyleymiş diye düşünürdm diye içinden geçiriyo ama bu insan bile isteye gözümün yaşına bakmadan ortada bırakan,ayrılık konuşmasında da gözümün içine baka baka senin üzülmeni istemem istersen ayrılmayalım biraz daha düşünelim diyen bi şeytan
Siz de mi böyle acı bi tecrübe yaşadınız ?
Teşekkür ederim umarım site değişmiş dün giremedim kusura bakmayınallah kalbıne ferahlık verir umarım.
evet ama yeniden aşık oldum bi başkasına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?