hazmedemiyorum

insan asla vazgeçilmeyi hazmedemiyor hele de evlilik durumları giriyorsa işin içine, sahiden yaşayan bilir..
ne kadar oldu bilmiyorum sizinki ama çabuk geçmez bu sancı, kişiliğe bağlı tabii de..
sevdiğim insan 22 ay önce beni bıraktı(terkedilmek değildi de saçma bir mevzu) ve 8 ay sonrasında eşiyle fotoğraflarını gördüm facebooktan. aynı gün onu çok seviyorum falan yazdı beni facebooktan sildi
peki şimdi noldu? o hala çok mutlu bense hayatıma o günden sonra kımseyı sokamadım konuştuğum bir iki insan oldu evet ama hep onu aradım, bocaladım
tabii sürekli ağlama krizleri yok artık ama unutmak çok mümkün olmadı sanırım
belki vakti var unutmam için ya da belki sondu diyorum bilemiyorum
ama beter olacak diyorlar ya buna çok takılmayın derim olmayadabilir bkz. benım durumum
sonrasında bir de kendınızı eşiyle kıyaslamaya başlayacaksınız muhtemelen umarım basınıza gelmez, paranoyak olan var bu yolla..

peki şimdi ne yapmalısınız? toparlanmak için çaba gösterin
güçlü olduğunuzu kendinize hatırlatın en başta
evet gitti ama ruhsal bir boşluktan öte değil onunki
kişisel gelişim kitaplarına başlayın mesela, saçma sapan pop sarkıları var onlardan dinleyin ama gidip evlenmeyle alakalı olanları da dinlemeyin, ikinci aşamaya saklayın onları :)
onun dısında arkadaslarınızla zaman geçirin bol bol. çıkın dolaşın mesajlaşın
çok bunalınca yazmaya çalısın kağıda biseyler
kalkın aynaya bakın mesela, yüzünüzü yıkayın ve hafif makyaj, saçlarınızla uğraşın sağlam basın ayaklarınızı yere
sizi seven insanların varlığını hatırlayın
ve unutmayın asla siz de hatasız değilsinizdir, o bunu yaptı, o sunu yaptı diye lanet okumaya kalkmayın
çok uzun oldu ama unutmayın kı siz ağlarken de gülerken güneş doğup batmaya devam ediyor ve insanlar hunharca kahkahalar atıyor
yasınız muhtemelen daha çok genç bu günlerinizi tüketmeyın
belkı de kısmetınize kavuşamayacaktınız bu ihanetı yasamasaydınız ya da daha sonra yaşanacak daha kötü bir seyi engelleyecek tecrübe oldu
ölüm, iki heceden ibarettir öldü der ve geçer olan sizin güzel yıllarınıza ve ailenıze olur
silkelenin, en sevdiğiniz müziği açın şimdi ve uzun suredir konusamadığınız bir arkadaşınıza mesaj atın
sen çok güzelsin, sebepsiz de gülebilirsin :)

Son düzenleme:

Teşekkür ederim desteğiniz ve öneriniz için inş.unutmazsam yapıcam

Evet çok yeni ayrıldıktan iki ay sonra nişan haberi akabinde de doğum gününde nikah haberini aldım (17 tmmuz) 11 martta ayrılmştı
üstelik ihaneti hissedip defalarca sorgulamıştım da bana o kişinin evlilik düşündüğünü uzun soluklu bi ilişkisi var deyip durdu !
Ayrılırken de ihanetini sezdiğimi anladığından olacak; sen çok akıllı bi kızsın umarım hayırlı bi kısmet karşına bdıdı bi sürü aptal nasihatler dilekler..
beni aptal yerine koyması off bu dayanılır gibi değil
Ben varken de varmış o kişinin sözleri hala kulaklarımda çınlar güven duygusu aşılayan beni düşünüyomuş gibi sarfettiği o sözler
Gülerken ağlar oldum gözyaşım hiç durmuyo istesem de istemesem de. kör olacam diye korkuyorum
Dahası bi anda çökmekten
Bizde ırsidir saçlar yaşlanılsa bile koly kolay beyazlamaz
Geçen saçımda beyaz bi tele rastladım sonra korktum onun yüzünden birden çökcem diye toparlandım tam her şeyi unuttum ben değerliyim bilmem ne derken üç gündür geldiğim durum bu
ya düğünü var ya da içime akıtmışım zehrimi duygularımı bastırmışım şimdi o zehri akıtıyorum bilemiyorum

Aldatmanın en beterini yasamış biriyim. Hem manen hem madden herseyimi paylaştığım ve evlenecegimize inandigim, o sekilde planlar yaptıgım insan kılıklı; iki yıllık iliskimizin icinde beni 3 kez aldatmış.

Her aldattigi kişiyle de arkadastim. O arkadasım diye tanistirmisti. Sanma ki bunu yapan kişi aptal beyinsiz biri. Iyi bir özel unı de okuyan sağlam bir ailesi olan ve Allah inancına acayip sahip oldugunu belli eden biriydi.

Herseyimdi. O da benim icin oyle sanıyordum hep. Ki oyle davranirdi. Uç gece kapımda beklerdi kustuğumde. Düşünsene bu adamdan nasil şüphe duyabilirsin??

En son aldatması 6 ay surmuş. Ve aldattigi kızın ailesi de muhafazakar oldugu icin sozlenmis. Benimle onunla sozluykende çıkmaya devam etmişti.

Öğrenis seklimi anlatmak hatırlamak bile istemiyorum. Senin su an ki halini o kadar iyi anlıyorum ki. Ben bitmiştim. Üstelik tam o sırada ailemde sorunlar vardı ve maddi anlamda hepten düşmüştük.

Bir sene yas tuttum. Kabul edemedim. Düğününü basmak istedim. Tükürmek istedim. Tektim üstelik. Kimseye anlatamadim hic bir zaman.

Bir sene sonunda kızı aldattigini ve kızın da ona sağlam bir tazminatla birlikte yuksek miktar nafaka ile ayrıldığını ve ailesinin bu yuzden aynı o zamanlar bizim düşmemiz gibi düştügünü öğrendim.

Su anda da cocugun yuksek alkol kullanımından dolayı karaciğer iflası yaşadığını haber aldım.

Ben mı? Adam gibi biri karşıma hemen çıkmadı. Ama ben kendime sunu söyledim hep. Hayat devam ediyor. Edecek. Inanclisin. Dua et. Sabret. Kendine bir artı getir bu tecrübeden. Acini sonuna kadar cek. Bi gün geçecek.

Su an beni gercekten ben oldugum icin seven ve benden degıl maddi manevi olarakta hic birsey somurmeyen bir adamla birlikteyim.

Ama hala biliyorum ki hayat bu. Ve inan olum disinda hic bir seyin önemi yok. Hayat her an yine kötü seyler yaşayatabikir. Sen bilinç olarak buna hazır olacak ve güclu duracaksın. O zaman kendinle mutlu olmayı basarmış oluyorsun. Ve icin rahat olsun cidden zaman bir gün sen hic birsey yapmadan intikamını alıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şuan sen deyince ilgimi çekti belki beni de defalarca aldattı da ruhum duymadı
Beni de okuldan bi öğretmen arkadaşım diye tanıştırdı . annesiyle tanıştırmış kız fotoğraf çekilmişler onu yayınladı bende sorgulamıştım ne mana annesiyle niye tanıştırsın ki falan diye üstünü örtmüş geçiştirmişti..
Zaten bu ihaneti de ondan değil tesadüfen kuzeninin bi paylaşımından gördüm de öğrendim kendisi saklıyodu hiç bi şekilde ne bi fotoğraf ne bişey sır gibi yaşadı ilişkisini
Öğrendiğimi anladığı an da dondurdu hesabını
Yemin ediyorum tıpkı onu tasvir etmişsin beni de can evimden vuran inançlı olması yönüyle ön plana çıkan(benm gönlümü de bu sayede kazanan)hatta belki sırf bu yüzden ona limitsiz güvendim sürekli sohbetlere gider beni namaza teşvik ederdi falan ama gel gör ki..
ve biliyo msun şuan bizde çok büyük sorunlar yaşıyoruz ailevi olarak manen de madden de bu kadar olur.
Bende ailemden kimseye anlatamadım hala babam dem vurur noldu siizn iş flan diye(haberleri vardı isteyeceği günü dört gözle bekliyolardı ) bize uygun denk diye düşündüklerinden ki öyleydi de sözüm ona ve ben her defasında yutkunuyorum aslında haykırmak istiyorum övme artık o rezil adamı evlendi gitti kendi yoluna baktı diye ama korkuyorum hem üzmekten hem intikam almak istemesinden
Sadakatsizlk kronik bi rahatsızlık gibi derler aldatan hep aldatırmış..ama ben karşı taraftan öyle bi acı yaşamasını yeğlerim
inşallah bende senin gbi neticeye varır mutlu oluurm onun da mutsuzluğuna şahit olurm.
Merak ettiğim helallik dilemedi mi ? senin ahını aldığını hiç mi getirmedi aklına

allah kalbıne ferahlık verir umarım.

Canım benim seni iyi anlıyorum .. ınan bana öyle bir geçecek ki buna sen bile inanamayacaksın ama sadece ZAMAN . için ona buz gibi olacak . Tüm bunlar olmadan üzgünüm ama bu korkunç acıyı çekeceksin .

Samimiyet mesafeye bağlı olsaydı eğer güneşe yakın olduğu halde buz tutmazdı zirveler..

Siz de mi böyle acı bi tecrübe yaşadınız ?

Allah belki seni öyle bir noktaya getirir ki onun sana bakarken içi pişmanlıkla yanar hala gelir, seninse içinde onunla ilgili hiçbirşey kalmaz. Kendini yeniliğe aç, bu karamsarlıkla belki hayatını düzene sokabilecek fırsatları bile görmeyeceksin. Onun cezası belki senin mutluluğun olacak, o yüzden mutlu olmaya bak. Hayatını ona endeksleyip düştüğünü görmeyi umma hep.

Şuan yanında biri olsa eminim aklın onunla bu kadar meşgul olmazdı. Umarım ilk başta kendin dimdik ayakta durmayı başarıp, içini huzurla dolduracak biriyle karşılaşırsın :)

ne kadar şanslısın bir bilsen Rabbim sana onun yüzünü evlenmeden göstermiş...ya evli olsaydın dönebilcekmiydin baba evine... dönseydin hayatını tekrardan kurabilecekmiydin çevrendekilerin bakışlarına aldırmadan yada sineye çekip senelerce içinde kanayan bir yara varken herşey yolundaymış gibi yaşayabilecekmiydin sarılıp öpebilcekmiydin kocanı ...

boşver kurtulmuşsun bunlar hayatında yaşadığın ama senin olgunlaşmanı sağlayan kötü tecrübeler birgün öyle biri çıksınki karşına hep mutlu tecrübeler yaşatsın sana....

insanlar ailesi kaybediyor..
ne acilar cekiyor...
bir anne evladini kaybediyor , evlat annesini..

Bu acilari bile zamanla rabbim sariyorsa ...
Seninkide gececek zamanla , arkana bakmicaksin unutacaksin..

Bak abinin nisani varmis , ona odaklan. Kaynanasi senin icindeki firtinayi bilemez tabiki kendi ustune alinmistir..
Senin mutsuzlugunun ustune kimse mutluluk kuramaz inan bana...

Lutfen disari cik gez muzik dinle kitap oku ama onlari dusunme vardir herseyin sebebi oyle dusun keske senin yaninda olabilseydim cok uzuldum ne dersem diyim seni teselli etmez bilirim sadece dua et .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasil kendinden emin, gerizekaliii, seni uzmek istemezmis, sen benden ne halt yesemde vazgecemezsin diyor.

Bak canim, evde bos bos oturursan surekli o aklina gelecek, acil kafani dagitacak biseyler yap. Arkadaslarinla tatile cik, yeni bir kursa yazil, bir hobi edin...yeni insanlarla tanis, kalabaliga karis, kafan dagilsin.

.

Bir insan asla başkası tarafından aldatılmaz. Aldatan sadece kendini aldatır ve de kaybeder
Sen kendi yoluna gidersin kendine yeni hayat kurarsın ama ezikliğiyle yaşamaya mahkum kalır
Bir de bunu sevgili iken yaşamak büyük şans bence
Ya evliyken karşılaşsaydın bu durumla?
Sonuçta adamda karakter belli bugün olmazsa yarın mutlaka yapacaktı

Son düzenleme:
Ben de yaşadım bundan iki sene önce. Burada Aşk dertlerimiz topicin de Buyrun Terapi Grubumuz konusu var orada o dönem ben gibi böyle ihanete uğramış kişilerle çok paylaşımlar yaptık. Anlık ruh hallerimizi gidip oraya yazdık. Arkadaşlar bi yerden sonra artık duymak istemiyor biz birbirimizin derdine ilaç olduk. Ne hissettiysek yazdık ve şu an o dönemki arkadaşlarla unuttuk. Acımızı içimize atmadık. Şİmdi ona olan duygularım düşüncelerim o kadar uzaklarda ki. Düğün nişan hepsini gördüm gördüğüm de ne hissettiysem yazdım. Şu an çok şükür kalmadı birşey. O yüzden kendini zorlama acını arttıracak şeylere yönelme. Hep hareketli şarkılar mutluluk şarkıları dinle dinlemek istemesen de. Kuaföre git kendini yenile istemesen de farketmez yap. Yeni kıyafetler al onu hatırlatacak seyleri civarından uzaklaştır ya da yeni anlam kat. En etkili yöntem onunla ilgili hayallerini bitir. Ben o artık dönmeyecek o olmayacak dediğim anda içimdeki acı bitti. Bunu kabul et kendine sürekli tekrar et başta insan kabullenemiyor ama ne zaman ki evet o artık yok onla ilgili bir geleceğim de yok dedim bitti. Bir de dua et Allahım acımı hafiflet onu unuttur diye.

merhaba canim..
evet uzgunsun ve bu kolaya atlatabilecegin bsy deil kabul. ama ilahi adalet tecelli edecekse etsin artik diyerek hata yapiyorsun. unutma ki firavunun bir kere bile basi agrimadi dogru zamani bilemezsin Rabbimin adaleti sasmaz herseyi en ince ayrintisina kdr bilir ve aslinda hersey tam zamaninda olur sadece biz sabirsiziz ve nankoruz bazilari daha uzun surebilir sen bosuna kendini yipratiyorsun su anda. bol bol Kurani Kerim meali okumani tavsiye ederim. birde aglamak guzeldir insandir en guzel dile dokustur yuregin feryadini aglamaktan korkma hangi dert kaldiki bu kalici olsun buda gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…