hazmedemiyorum

Doğru diyosun aslında bu bilince sahip biriyim ama yeni olduğu için kabullenememe hala bi şaşkınlık durumu var.Keşke çok olgun karşılamasaydım başta sonra içime atıp bomba gibi patlamazdım böyle.TEŞEKKÜRLER

uzaktan söylemesı kolaydır elbet.. yaşayan bilir. insallah en kısa zamanda unutursun

Umarım canım Allah bu derdimi unutturacak felaket vermesin insan dua ederken ne istediğini bilmeli ben demek ki yeterince "hayırlı" olmasını talep etmemiş görünüşe surete aldanmışım belki de.Al sana suretin cismin güzelliği dedi Allah belki de al hayrını gör görebilirsen

Ne zaman kendime olan güvenimi yeniden kazanırsam o zaman kalkabilirim ayağa.Bunun için de beni bana unutturacak bi yaren bi gönül arkadaşımın olması lazım.Ama onu şu ruh halimle nasıl başaracağım konusunda hiç bi fikrim yok.
Kendimi hiç olmadığım kadar çirkin değersiz hissediyorum.(ister istemez kıyaslamalara giriyorum ama hiç bi artı göremiyorum kızda görüntü olarak tabi, tabiatını bilemem)
Kendime geleyim diye defalarca alışverişe gittim ya hiç bi kıyafeti kendime yakıştıramadım, ya da sırf mutlu olayım diye içime sinmeyen kıyafetler alıp eve gelince kendime kızdım.
Aşık olmanın güzelliğinden mahrum olan bi kadın kendi güzelliğini de kaybeder derler ya.
Gerçekten öyle mutluysan güzelsin...
Süreç yeni olduğu için mi böyle bilmiyorum ama Allah ım sabır versin böyle bi hayat istemiyorum ben gerçekten çekilir gibi değil

Ah canım Allah yardımcın olsun tek çaren Dua Allah'tan başka sana yardım edecek hiç kimse yok. Allah'm sevgisini kalbimden sök at beni hayırlı insanlarla karşılaştır(Amin) diye bol bol dua et ..

Ben bunun için minnettarım Allah a ( gerçek yüzünü gösterdiği beni bi felaketten kurtardığı için)
Ben çoktan aştım oraları keşke benim olsaydı niye olmadı değil
"neden beni aptal yerine koydu" "neden gururumu kırdı"neden inancımın zedelenmesine sebep oldu"
ve bunları sözüm ona iki lafından biri Allah kelamı olan o adam nasıl yapabildi.
Ya bundan sonra karşıma çıkacak olan adama da böyle aldanırsam(ki beni cezbeden inançlı oluşuydu)
Ben kimseye güvenemicem diye korkuyorum daha çok
Ben neyi baz alıp da güvencem insanlara inançlıyım diye geçinen adam bile bu kadar ALLAH sız olduktan sonra..

Ah canım Allah yardımcın olsun tek çaren Dua Allah'tan başka sana yardım edecek hiç kimse yok. Allah'm sevgisini kalbimden sök at beni hayırlı insanlarla karşılaştır(Amin) diye bol bol dua et ..

Sağolun ama içimdeki acı onun sevgisinden mahrum olmaktan ziyade kandırılma duygusu, güvenememe korkusu, hayal kırıklığı falan işte..Kimseye limitsiz güvenmemek lazımmış hiç kimseye kendine bile

Sitenin formatı değiştiğinden kimine iki kere cevap ermişm valla kafam bulanık size de yazdıysam kusura bakmayın karışık geldi bana bu format nedense pek sevemedim :/
Evet dediğiniz gibi babası da böyle biriydi sadakatsiz defalarca evlenip boşanan bi tip.Muhtemelen onu rol model alıyo.Bana öyle geliyo ki evliliği de böyle bi sebepten dolayı son bulacak ömrü hayatınca uçkurunun derdini çekip duracak..Allah esirgesin kadını et parçası,gönül avuntusu gibi görenlerden.

Sorma en çok yaralayan da beni düşünüyomuş gibi sarfettiği sözler.Bana sen çok akıllı bi kızsın diye kandırıldığımı bile bile düşünebiliyo musun.Hatırladıkça midem bulanıyo yemin ediyorum döl ısrafı.
Onları ypacak dermanı bulsam hiç durmam
38 bedenden 36 bedene düşmüşüm hiç farkında değilim kaç kilo verdiğimi bilmek bile istemiyorum
Hiç bişey yapmak gelmiyo içimden hiç bi şeyden keyif alamıyorum en keyif aldığım şeyler bile çok sıradan geliyo şuan bana
İnsan sevilince insan.Bi sevdiğiniz varsa kıymetini bilin ben şu hayatta hiç sevilmemişim gerçek manada

Nekadar zaman gecti aldatmanin üzerinden?
Cok zor bir sürecten geciyorsun sadece zamana ihtiyacin var. Yasadigin hayal kirikliginu kirginliklarini ve acini anliyorum ama gecicek unutacaksin elbet. Her gecen gün icin biraz daha soguyacak alisacaksin. Sükretmelisinki böyle karaktersiz bir insandan kurtuldun. Allah sana onun gercek yüzünü göstermis. Evlenipde gercek yüzünü görmek cok daha aci olurdu. Oyüzden birseyi aklindan cikarma, sen hicbisey kaybetmedin kaybeden biri varsa oda seni aldatan eski sevgilin. Birak evleniyorsa evlensin hic düsünme bunlari. Arastirma sorma ögrenmeyede calisma. Allaha havale et. Zaten eden bulur. Kimsenin ahi kimsede kalmaz.
Olan olmus biten bitmis. Sende önüne bakmaya calis. Baska ugraslar bul. Evde durup kendini odalara kapatma. Cik disari arkadaslarinla vakit gecir. Kendin icin biseyler yap. Kendi degerini bil ve degmeyecek bi insan icin kendini fazlasiyla yipratma.

Üzülme der Mevlana; bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da olmaması gerektiği içindir .

Daha güzel günler yasaman icin. Seni hakedecek bir insanla mutlu olman icin o insanla yollariniz ayrildi. Aldatmasaydi belki ilerde evlenip mutsuz olcaktin bilemezsin. Böyle düsün.

Insallah bu günlerde gecicek bol bol dua et. Birgün gelicek "iyiki" diyeksin..

Merhaba,
Seni cok iyi anliyorum. Benzer seyleri ben de yasadim. Aldatildigimi ogrendim ve ayrildik. Cok kisa sure icinde evlendilee Allah mutlu mesut etsin omur boyu. 4-5 ay kadar cok yogun bir aci yasadim. Olaylari konusmalari dusunmedigim tek saniye bile yoktu. Geceleri uyuyamiyordum, surekli aglama krizleri geciriyordum. Tum bunlar olurken sadece arkadaslarim vardi yanimda. Ailemden uzaktaydim. Bogazina cok duskun olan ben yemek yiyemez hale gelmistim. Kisa surede cok fazla kilo kaybettim. Insan aciyi yasarken cok farkli oluyormus. Bir daha kimseyi sevemem, kimse de bana deger vermez saniyor. Ne kadar komik aslinda, kendi kiymetimizi bilmiyoruz. Ayriligimizin uzerinden 1 yila yakin bir zaman gectikten sonra hic beklenmedik bir sekilde asik oldum. Binlerce kez sukurler olsun ki ben bu acilari yasamisim. Inan bana bu ask icin her anina deger! Eger aldatilmasaydim, ben ayrilamazdim belki de ve esimle bu hayati yasayamazdim. Sen de er ya da gec benim gibi dusuneceksin. Buna inan. Eski duygularima saygisizlik etmek istemem ama onceden yasadigim seyin ask olduguna bile inanmiyorum kocama hissettiklerimden sonra. Kucuk yasta alinmis bir karara olan sadakat, aliskanlik, sevgi ama ask degilmis. Insan o an fark edemiyor.

Sana tavsiyem; asla beddua etme, kin tutmamaya calis. Kinin icten ice seni yipratiyor aslinda. Bir gun hazir oldugunda ruh esinle karsilasacagina inan. Sen istesen de istemesen de olacak bu. O kisinin aci cekmesi seni inan rahatlatmaz. Sen acilarina karsilik mukafatini iste, karsi tarafin cezalanmasini degil. Cok cok coook mutlu olacagin gunlerin var daha :) gececek bu gunler, hatirlamayacaksin bile.

Aldatıldığımı nişanı olacağı gün öğrendim sanırım 25 hazirandı ve 11 martta ayrılmıştık düşün..zaten 17 temmuzda da nikahları olmuş.İnsan bi nefes alır.
Ama hoş kendisinden değil kuzeninin paylaştığı durum güncellemesinden öğrendim.
Kendisi nispet yapmadı aksine korktuğundan işi bozulacağından olsa gerek beni sürekli engelledi hesabından
Geri açtığında da (öğrendiğimden haberi yok tabi aldatıldığımı nişanlandığını vs.) okkalı bi mesaj çektim
Onu okur okumaz dondurdu hesabını :) ki evlenmişti o sıra..
Hiç fotoğrafmış ilişki durumuymuş falan gibi bi güncelleme yapmadı.
İnşallah dediğiniz gibi olur.

Çok sağolun böyle tecrübe yaşayanları görmek istiyorum aslında
İnsan biraz da olsa umutlanıyo
Ben de şuan kabullenme aşamasındayım
Umarım yakın zamanda ismini bile unuturum değil varlığını..
teşekkürler desteğiniz için

Anliyorum hersey daha cok taze. Gecicek sadece zaman. Zaman insana neleri unutturmuyorki. Eden buluyor hic merak etme. Etrafimda aldatan ah alan insanlarin mutlu olamadigina cogu zaman sahit oldum. Allah kimsenin ahini kimsede birakmiyor..

Insallah güzel günler seni bekliyor :)

aslında herşeyi unutmak bir aşka bakar biliyo musun.. keşke karşına kalbinin ısınacağı biri çıksa.. tam zamanı aslında.

aslında herşeyi unutmak bir aşka bakar biliyo musun.. keşke karşına kalbinin ısınacağı biri çıksa.. tam zamanı aslında.

Dimi ama nasipten öteye yol yok işte naparsın..Allah ın hikmetinden sual olunmaz bakalım
teşekkürler iyi dilekleriniz için

Buna inanmak istiyorum inşallah canım inşallah yakındır vuslatım
Belki diyorum bazen bende birinin ahını almışsam ..
ya da ahirette bedelini ödeyemeceğim günahın kefaretini allah bu şekilde mi ödetti.
ikinci şıktır umarım
benim bi ah almam onu haklı çıkarmaz nihayetinde herkes kendinden sorumludur bağdaştırmak saçma ama
ya öyleyse
ya aldığım ahın acısı çıkar da ona hiç bişey olmaz mutlu mutlu yaşarsa diye düşünmüyo değilim..
Beddua falan etmiyorum yanlış anlaşılmasın ah bile edemiyorum artk cidden içimden gelmiyo
onun yüzünden kahroluyorum hıçkırıklara boğuluyorum ama artık ne içimden ne de dışımdan bunun bedelini ödesin diyemiyorum o kadar yorgunum..belki de kabulleniş bilemiyorum

nezaman aldatıldın falan bilmiyorum ama bu acı geçmiyor, sadece alışıyorsun. Ama alışsan bile bazen öyle bir an geliyoki kötü hissetmekten,ağlamaktan kendini alamıyorsun.. sen böyle acılar içinde kıvranırken onun biyerlerde mutlu olduğunu düşünmek geçiyor aklından defalarca ve bu canını daha da acıtıyor.. Hazmedemediğin için onu affedemiyosun, onu affedemediğin için kendinide affedemiyosun..

Biyerde okumuştum insanın önce kendini affetmesi kendini sevmesi gerekirmiş ben bu duruma yeni yeni geldim ama hala kendimi affedemedim ona inandığım, onun gözünde salak yerine konduğum için.. Sana yardım etmeyi konuna cevap olabilecek bir yorum yazmayı çok isterdim ama ben senden de beterim arkadaş :) hayatında kimseyi istemeyen, ama mutlu aşkları gördükçe iç geçiren biri haline geldim.. Dilerim bu günlerim, günlerimiz biranönce geçer de mutluluğa kavuşuruz.. sende .. bende.. tüm ihaneti yaşayan hanımlarda..

Senin ne kadar sure gecti ayriliginin uzerinden? Hic psikolojik destek aldin mi?

Senin ne kadar sure gecti ayriliginin uzerinden? Hic psikolojik destek aldin mi?

bir buçuk seneyi geçti, ama yaklaşık 8-9 ay önce mesajlar attı falan bende saydırdım.Onu tam unutuyorken. o sıra biriyle görüşüyodum onunla da tamamen bitirdim falan, mesaj atması öyle olması daha kötü oldu yani..

Psikolojik destek almayı çok düşündüm fakat onu unutamadığımda değil, daha iyi hissedebilmek için. Ama psikologların ücretlerini göz önünde bulundurduğumda vazgeçtim :) Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi zamanı geldiğinde yaşayacağın yeni bir ilişki herşeyi unutturacaktır sana..benim çoktan zamanım gelmiştir, belki de geçiyodur ama şuan için içimde istek yok.. acımıda çekerim hayatıma da bakarım modundayım umarım senin için bu 'acı evresi' daha kısa olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…