Haznedar vital hospital

pastadelisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.362
1.299
133
38
Arkadaşlar merhaba, Güngören haznedar da vital hospital didem güneş Aktaş hakkında bilgi almak istiyorum. O hastaneye giden veya doğum yapan arkadaşlar yardımcı olur musunuz. Doğum ücretlerihakkında da telde bilgi vermiyorlar. Nasıl bi hastane gerçekten çok ihtiyacım var bilgiye. Şimdiden teşekkür ederim

Benim daha yeni 6 normalde geçen hafta kese göründü bakalım yarın umarım bebek görünür ☹️☹️Kalbini duysam rahatlıycam yarın haber ederim doktoru da siz normalde nereye gidiyordunuz

gittiniz mi kontrole acaba
Gittim canım, bi türlü fırsat bulup yazamadım çünkü karar veremedim. Önce Didem hanıma gittim çok memnun kaldım ama bayramda acile gittim oraya tekrar gittim, dalga bey varmış. Ondan da çok memnun kaldım ve nette onun ismini daha çok duyuyorum. Şimdi ikisi arasında hangisini tercih edecem hiç bilmiyorum, iki doktorda çok iyi ve ilgili. Ultrasonda da çok güzel bilgiler veriyorlar, ama vital e gidecem orası kesin:-)

bende dalga beyle ilgili iyi yorumlar gördüm canım sen bilirsin ama memnn kaldığına sevindim ben doğum ücretini falan sormadım sen sordun mu

bende dalga beyle ilgili iyi yorumlar gördüm canım sen bilirsin ama memnn kaldığına sevindim ben doğum ücretini falan sormadım sen sordun mu
Evet canım, muhasebeyle görüştüm. Sezwryan ve odada 2gün kalma. 1500 TL dediler. Benim sezeryan olacağı için onu sordum sadece normal doğum sormadım canım. İlk doğumun sezeryan olduğu için

Evet canım, muhasebeyle görüştüm. Sezwryan ve odada 2gün kalma. 1500 TL dediler. Benim sezeryan olacağı için onu sordum sadece normal doğum sormadım canım. İlk doğumun sezeryan olduğu için

Ben de orda devam ediyodum ama içime sinmeyen bişeyler oldu nedense ,hastane küçük yenidoğan ünitesi yok vs ama fiyat olarak diğer yerlere göre cok uygun doğum fiyatları ayrıca Didem hanım whatsapp üzerinden vs yazdığınızda gec de olsa dönüş sağlıyor o konuda iyi, Medipol Mega'ya transfer ettim ben kendimi 30.haftamdayım, şartlar daha iyi burda da doktora ulaşmak sıkıntı cok yogunlar ve hastanenin yeri cok tuhaf bi yerde sapa ve uzak, hala kararsızım napmam gerektiği konusunda :KK43:

Back
X