Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar ben kullanıorum bu urunu..benım saclarım bı ara cok dokuldu ve okadar azaldıkı kellesmeye baslamıstım nerdeyse, bırcok sey denedım en sonunda netten arastırıp hc yı sıparıs verdım 2 aydır kullanıorum saclarım hem cok hızlı uzadı hemde bırsuru yenı sac cıktı mat gorunen saclarım parlak canlı gorunuor artık ben cok memnun kaldım bıtınce yenıden sıparıs verıcem zaten cok uzun sure gıdıor ben 2 aydır kullanıorum yenı yenı sısenın yarısına geldı..cunku yogun bı yag..yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana :dance:
cnm senin de saç dökülme problemin varmış hala devam ediyo musun kullanmaya ben de almayı düşünüyorum ama çekiniyorum açıkçası denemediğim şey kalmadıvalla ben bu saçla ilgili bir konuya yazdım geçen hafta ama hangisine hatırlamıyorum.
tekrar anlatayım ben bu dediğin siteyi 1,5 ay inceledim hatta bir sürü sanatçıda kullanmış yorum yapmış bütün yorumlarıda inceledikten sonra bende netten sipariş verdim hemen de geldi bir kaç gün içinde kullandım harika bişey parlaklık anlamında bende bişey olmadı ama bendeki etkilerini söliyim.şampuan ve yağını aldım 19 bitkinin karışımı tamamen bitkisel ...şampuan saç dökülmesine iyi geliyo ...yağ da saç uzamasına harbidende çok iyi geldi saç yağını haftada 2 kere kullandım çok iyi geldi.benim felaket derecede saçım dökülüyodu hatta kopuyodu ama şampuanı kullanınca zerre bir tel dahi dökülmedi senelerdir uzamayan saçımıda yağ sayesinde uzadı harika memnunum şimdi tekrar sipariş vericem mükemmel bişey ya kesin deneyin diyorum ....ama düzenli kullanın vala o kadar şampuan yağ aldım ama bu ürün gibi değil...
10 aydır kullanıyorum HC yı ben memnunum ama çılgıncana bır uzama görmedım..Normal seyrınde uzuyor sacım işte..
Dökulmem azaldı. Hatta cok az
Yıkadıktan sonra sacıma verdığı hacım we yumusaklk guzel.
Seviyorum ben kolay arınıyo ve saçı parlatıo