Saç Bakım Ürünleri HC Saç bakım Yağı?

ben gecen yaz kullamıştım.yazın okulda olmadığından haftanın üç hatta dört günü dışarı çıkmadığım zamnlar hep sürüyordum.hatta bazen mesela bugün sürdüysem ertesi gün saçlarımı yıkıyordum.hiç bir zararı dadokunmadı açıkçası.

peki uzama var mı cnm hc aldım kendi sitelerindeki yoruma bakıp ama o siteye ben yorum yazamıyorum demekki kullananlar yazmamış

bir ay bu şekilde kullandım.kullandığım zaman hiç sanki uzamıyormul gbi geliyordu.öyle on günde falan uzamadı.bir ayın sonunda ciddi derecede uzamıştı saçlarım.ki bnm saçlarım bir yılda anca 5-6 cm uzuyordu.en yakın arkadaşlarımla yaz dolayısıyle o bir ay görüşememiştim.beni gördüklerinde hepsinin söylediği şey saçların uzamış ve nasıl böyle parlıyor olmuştu:))güneşte falan aynı elidor reklamlarındaki kızlar gbi saçların demişlerdi.okul açılınca üşendim kullanmaya.bu hafta gene sipariş vericem.

yine hc bakım yağını aldım kızlar.ve sitesinde gördüm hc saç bakım kremi de çıkmış onu da sipariş etmştim.bugün ilk defa kullandım.yumusacık oldu saçlarım banyoda.banyo yaptıktan sonra saçlarımı kuruttum annemin yanına gittim .annem saçların parlamış dedi:D yuppi!:D

bende yeni başladım. 2. uygulayışım bugun. saçlarım yumuşacık oldu. kuaförüm kırıklarını almaktan öteye gidince kısacık olmuştu saçlarım. henüz 2. uygulayışım olmasına rağmen dökülen saçlarım artık dökülmüyor, dümdüz ve ince telli olan saçlarım dolgun görünüyor. bakalım 1 ay sonra uzaması ne durumda olacak. şimdilik gayet olumlu. umarım bir an önce uzar.

kızlar aktarlar da saç bakım yağları satılıyor, eczaneden evigen,bemix ve bepanten ampül alıyorum yağın içine koyuyorum haftada bir kez uyguluyorum, hem bakımlı,parlak hemde e vitamininden dolayı saclarım cok daha hızlı uzuyor. 3 ay da yaklaşık 10-15 cm uzamıştır yaklaşık 1-1,5 ay yağı kullanmadığım halde.

kızlar aktarlar da saç bakım yağları satılıyor, eczaneden evigen,bemix ve bepanten ampül alıyorum yağın içine koyuyorum haftada bir kez uyguluyorum, hem bakımlı,parlak hemde e vitamininden dolayı saclarım cok daha hızlı uzuyor. 3 ay da yaklaşık 10-15 cm uzamıştır yaklaşık 1-1,5 ay yağı kullanmadığım halde.

biraz ağırdır ama bunların içine birde özellıkle o yağın içine yılan yağı karıştırmanızı tavsiye ederım uzamada oldukca etkili benimde uzunluk sorunum yok ama saçlarım 55 cm uzundan ınce tellı ve :( cok gur deıl:17::18:

ben de tekrar sipariş vercm büyük şişesinden.. bi büyük şişe bitirmiştm saçlarn gürleşmiş uzamş diyen çok oldu ama bana hızlı uzamş gibi gelmedi.. yinede bakım yapmak için devam edicm:)

bende yeni başladım. 2. uygulayışım bugun. saçlarım yumuşacık oldu. kuaförüm kırıklarını almaktan öteye gidince kısacık olmuştu saçlarım. henüz 2. uygulayışım olmasına rağmen dökülen saçlarım artık dökülmüyor, dümdüz ve ince telli olan saçlarım dolgun görünüyor. bakalım 1 ay sonra uzaması ne durumda olacak. şimdilik gayet olumlu. umarım bir an önce uzar.

tiamo, hala kullanıyor musun? neredeyse bir ay olacak sen kullanmaya başlayalı. saçındaki etkisini merak ediyorum.

merhaba arkadaslar ben hc bakım yagı ve sampuanını kullanorum 1 ay oldu ve cok memnunum..esım bıle farkketıı saclarımın uzamasını hatta oda banada su dopıngden alırmısın dedı:D gunde 2 kez en z 1 saat bekletıorum market sampuanları kullanmıyorum..bence gayet ıyı, ıyıkı almısım ..musterılerıne karsıda cok ılgılıler..tavsıye ederım..ben daha once bır cok yag ve b vıtamını karıstırıp bakım uyguluordum ama hc yı tek :72::72::72::72::72::72:gecerım...

ben de dün sipariş ettim,çarşamba günü gelicek bakalım,yararı olur insallah ya saçlarım yandı dökülüo artık,hiç şekle girmio çok üzülüorum :(

bende saç uzatmıcak bir formül arıyorum 15 gün olmadan çıkan beyaz saçlardan muzdaribim saçıma dip boyası yapıyorum 7. gün demeden beyazlar selam deyip el sallıyor:(15 günde bir dip gına geliyor keşke diyorum geç uzasada sık boyamadan kurtulsam buna çözüm yok sanırım!!!!

beyazlar ıcın sac rımelı gıbı bı se var oonu kullanırsan belkı sorunu cozebılırsın uzun saclarının keyfını cıkarırsın bolelıkle:)

sac uzaması beslenmeyle alakalı bence besınlerden aldıgımız vıtamınler en son olarak saclarımıza ulasır harıcı kullanılan bı urunun mucızevı bı sekılde sac uzattgnı sanmıorum ama deneyerek sadece para kaybederım saclarım ıcın buna deger

Saç uzaması beslenme, kalıtsal faktörler, yaşam tarzı ve stresle doğru orantılıdır. O yüzden yapılan her kürden yada kullanılan her malzemeden mucize beklememek lazım fakat bu ürünle ilgili şunu söyleyebilirim; uzun zamandır beslenmesi düzgün olmayan bir insanım ve yine uzun zamandır bu ürünü kullanıyorum. Saçlarımda gözle görülür bir biçimde uzama yaptı diyebilirim. Ürüne o kadar çok alıştım ki, kullanmadığım zamanlarda kendimi eksik hissediyorum. Ayrıca yaz sıcaklarını iyi değerlendirin derim, hem saçlar, hem kemikler, hemde cildimiz için güneş çok faydalı. Tabi 09:00-16:00 güneşinden bahsetmiyorum. Denize girebilme imkanınız varsa girin, görüceksiniz suyun içindeki mineraller saçlarınızın uzamasında nasıl etkili olacak.

Back
X