Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki uzama var mı cnm hc aldım kendi sitelerindeki yoruma bakıp ama o siteye ben yorum yazamıyorum demekki kullananlar yazmamış
kızlar aktarlar da saç bakım yağları satılıyor, eczaneden evigen,bemix ve bepanten ampül alıyorum yağın içine koyuyorum haftada bir kez uyguluyorum, hem bakımlı,parlak hemde e vitamininden dolayı saclarım cok daha hızlı uzuyor. 3 ay da yaklaşık 10-15 cm uzamıştır yaklaşık 1-1,5 ay yağı kullanmadığım halde.
biraz ağırdır ama bunların içine birde özellıkle o yağın içine yılan yağı karıştırmanızı tavsiye ederım uzamada oldukca etkili benimde uzunluk sorunum yok ama saçlarım 55 cm uzundan ınce tellı vecok gur deıl
:18:
bende yeni başladım. 2. uygulayışım bugun. saçlarım yumuşacık oldu. kuaförüm kırıklarını almaktan öteye gidince kısacık olmuştu saçlarım. henüz 2. uygulayışım olmasına rağmen dökülen saçlarım artık dökülmüyor, dümdüz ve ince telli olan saçlarım dolgun görünüyor. bakalım 1 ay sonra uzaması ne durumda olacak. şimdilik gayet olumlu. umarım bir an önce uzar.