HCG CİLERRR:)

Bende dun ogrendim kizlar 366,7 ama doktora yarin gidecegiz burdan iki gun sonrasinin onemli oldugunu ogrendim o yuzden yarin goruncem Allah im hayirlisiyla kucagimiza versin

Bende dun ogrendim kizlar 366,7 ama doktora yarin gidecegiz burdan iki gun sonrasinin onemli oldugunu ogrendim o yuzden yarin goruncem Allah im hayirlisiyla kucagimiza versin
bende öyle yaptım.tam 2 gün sonrası aynı saatlere randevu aldım.doktor da aynısını söyledi henüz çok küçük ultrasondan göremeyiz hcg artışıyla anlarız sağlıklı olup olmadığını dedi.2 gün sonra 2 kat artması gerekmiş. 2. hcg 432 idi benim.

Ayy simdi sadece kendi susamimi degil herkesinkini cok seviyorum yaradan rabbim korusun onlari ne guzel, insallah benimde artar kendimi iyi hissediyorum ama bakalim:)

Zaten kese 3200lerden sonra gorunmeye basliyor ve hcg bakmaz oluyorlar..2 gunde bir 2ye katlayarak gitme hesabi yaparak keseyi ne zman gorebileceginizi hesaplayabilirsiniz..ben ogrendigimde 476 idi 2 gun sonra 1600 oldu ogrendikten 10 gun sonra gorebildim keseyi bebek ve kalp atisi icin . pazartesi yi iple çekiyorum hakkimda hayirlisi...

Peki sizce degrim iyi mi yarin umarim artmis olur cok sagolun, insan ne kadar arastirsada basindan gcen birinden daha iyi anliyor

Yarinki kan sonucuna bakarak gidisatin iyi olup olmadigi soylenebilir ama malesef sen de cok erken ogrenmissin olumlu gelismeler icin sabirla beklemelisin..adet gecikmesi olduktan sonra mi baktirdin.kanda?

Canim benim 9 mayisti.. neden ayni gunu verdi ki ? :) ama benim döngüm 26 gunde bir..
Dr gittin mi ? Keseyi nezaman gorucez acaba :) :) :)
Benimde 27 de bir canim valla nerdeyse herseyimiz ayni cok sevindim bugun bes te gidecegim canim bakalim neler diyecek seninle paylasirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…