- Emoji Skoru
- 4.801
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Ogrtmngelin
-
Bnmde son adetim 12 haziran ama bnm degerim 4000 lerde filandir su anKızlar ben en son 12 haziranda adet olmuştum yaklasik 7 gün geçti dün kan testi yaptırdım şimdi aldm sonuçları 7654 çıktı sizce yüksek değil mi acaba ikizmi diyorum çünkü hesaplarima gorw 5+2 haftalik
Hayırlısı olsun pes etmek yok önümüzdeki aya insallah0.1Anne değilim
AminHayırlısı olsun pes etmek yok önümüzdeki aya insallah
. 3. Haftamda öğrendim 142 ydi 5. Haftamda 1500 olmuştu kişiye göre de değişiklik gösteriyor herhaldeAynen gecikti bugun 4. Gun erken ogrendim sabredemedim :)
Canim rahay ol birak hamilelik icin birlikte olmayin kafandan cikar. Taktikca olmuyor.. tatile gidin.Amininş
Benim 5+3 de hcg değerim 23.216 çıkmıştı canım ve tüp bebek olduğu için tek yumurta ikizi falan oldu herhalde dedik ama değilmiş tek bebişim var. Düşük değerle başlayıp ikiz olanı, yüksek olup tek Bebek olanı çok okudum burda. Hcg tek başına bi anlam ifade etmiyor bazen, keseyi görünce belli olur artık. Allah hayırlısını nasip etsin inş.Kızlar ben en son 12 haziranda adet olmuştum yaklasik 7 gün geçti dün kan testi yaptırdım şimdi aldm sonuçları 7654 çıktı sizce yüksek değil mi acaba ikizmi diyorum çünkü hesaplarima gorw 5+2 haftalik