HCG CİLERRR:)

Dun gittim tam iki kati olmus 733 :) benim kasik ve belimde agrilarim var ve en buyuk belirti bir gunu gectim bir saat gecikmezdi o oldu :)

merhaba kızlar,
benim regl tarihimden 7 gün geçti test yaptım.
ilk testim 2457 çıktı. daha önce iki kere kimyasal gebelik yaşamıştım ama hiç beta hcg seviyem bu kadar yüksek çıkmamıştı. iki gün sonra yani dün tekrar yaptırdım 5400 çıktı.
bugün doktora gittim. karından göremedi ama vajinal ultrasonla keseyi gördü. 5+5 haftalık dedi. hemogram ve idrar tahlili istedi. onlarıda gösterdim çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik ama daha önce kayıplarım olduğundan hep içimde bir tedirginlik var. inşaallah hepimizin gebeliği sağlıkla devam eder ve bebişlerimizi kucağımıza alırız

Allah izniyle bu sefer bize tutunacaklar benimde ilk gebeligim kimyasalla sonuclandi bende cok tedirgim.. sen keseyi gormussun bende gorebilirim insallah pazartesi gidicem dra

Allah izniyle bu sefer bize tutunacaklar benimde ilk gebeligim kimyasalla sonuclandi bende cok tedirgim.. sen keseyi gormussun bende gorebilirim insallah pazartesi gidicem dra

canım keseyi görürsün inşallah bende bir hafta sonra tekrar kontrole gidicem. doktor bol su içmemi, ağırlık kaldırmamamı söyledi. zaten folik asit alıyorum. mide bulantısı v.s. yaşamıyorum sadece uyku hali var birde tuvalete sık çıkıyorum. Allah büyük , o ne derse o olur. doktor hanım sen içini rahat tut, olumlu düşün, senin stres altında olmaman gerekiyor dedi... sana da tavsiyem içini ferah tut

Kızlar bakar mısınız testime adetim daha gecmedi adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyor bir saat önce falan test yaptim ilk.yaptigim da hayalet var sanki bir sure sonra cizgi cok az belirgin oldu sizde goruyor musunuz her ikisinde de cizgi

Eklentiler

• IMG_20160610_164517.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG_20160610_174340.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 128

Cok dua et cnm ins kavusursun bukez saglikla

Benim de bat a iki gün kala 134.4 çıktı kızlar. Biraz ağrım ve yoğun sarı akıntım var. Pazar günü kan tahlili verecem yine inş iki katına çıkar

Canim cok yeniyse boyle silik cikabilir en en guzeli kan tahlili insallah Allah gonlune gore verir

Sende pko falanmi war cnm?kac senelik evlisin.adetlerin duzenlimi
Yok canım pko falan her ay duzenli adet olurum iki yillik evliyim esimde sayi dusuklugu var bende gecen ay klomen kullandm cat ignesi oldum tutmadı hatta bur hafta adetim gecikmisti kan testi negatif cikti 0.73 tü bir daha gidemedim doktora bu ay adet olursam gidicm iste insallah hamileyimdir

Kizlar bu sari akinti dediginiz nasil bisiy ya?gebe kaldiktan sonrami geliyor yoksa nezaman geliyor?bende asilama oldum bugun 8.gunum.bende akinti falan yok ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…