- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi Ogrtmngelin
-
Kızlar cok heyecanlandım elim ayagım titriyor valla insallah hamileyimdir insallah rabbim bizleri cok bekletmesin insallah hayirlisini versin
Test aldim canım sabah ilk idrarla yapicam insallah hamileyimdirAmin cnm benim.teste gore hamilesin ins
Test aldim canım sabah ilk idrarla yapicam insallah hamileyimdir
İlk idrarla tekrar yapicam canim ya inanamiyorum ki :) tekrar cikarsa kan veririm yarinZaten yapmissin ya test cnm
Bugun gün icinde yaptm canim o testiZaten yapmissin ya test cnm
İlk idrarla tekrar yapicam canim ya inanamiyorum ki :) tekrar cikarsa kan veririm yarin
Adetime var daha canım acık sarı akinti adetmisim gibi geliyor hatta bugunde geldi dedim adet oldum kesin ama akintiymisCikar ins cnm.ne sorucam sana sari akinti dedigin nasil bisi?adetin kacinci gunu bugun?
Adetime var daha canım acık sarı akinti adetmisim gibi geliyor hatta bugunde geldi dedim adet oldum kesin ama akintiymis
Canım bende adette önce oluyordu zaten hem.herkeste ayni belirtiler olmuyormus kiBende asilama oldum cnm 8.gunu bugun.ama bende hic dedigin sari akinti olmadi((((
Birde stres yapiyodr oyle olunca olsun srn icini ferah tut canimNeguzel cnm nekadar duzenliymis reglin.benimde tam tersi gelmez hap icmeden
Bende akinti adet olacagim gun gelmisti canim su an yok pek, bence dusunmemekte cok etkili ben ilk ay olmadi nasilsa bu ay a olmaz dedim okula yogunlastim falan sana da tavsiye ederim olumlu dusun Allah a birak..Kizlar bu sari akinti dediginiz nasil bisiy ya?gebe kaldiktan sonrami geliyor yoksa nezaman geliyor?bende asilama oldum bugun 8.gunum.bende akinti falan yok((
Bende akinti adet olacagim gun gelmisti canim su an yok pek, bence dusunmemekte cok etkili ben ilk ay olmadi nasilsa bu ay a olmaz dedim okula yogunlastim falan sana da tavsiye ederim olumlu dusun Allah a birak..
Dogru soyluyorsun kaygilari bir yana birakip tadini cikaralim hersey cok guzel olacak :)canım keseyi görürsün inşallahbende bir hafta sonra tekrar kontrole gidicem. doktor bol su içmemi, ağırlık kaldırmamamı söyledi. zaten folik asit alıyorum. mide bulantısı v.s. yaşamıyorum sadece uyku hali var birde tuvalete sık çıkıyorum. Allah büyük , o ne derse o olur. doktor hanım sen içini rahat tut, olumlu düşün, senin stres altında olmaman gerekiyor dedi... sana da tavsiyem içini ferah tut
Bence guzel canim zaten iki katina cikinca baslarda sonra onlar icin kese ve kalp atisi onemli oluyor guzel merak etmeArkadaşlar bat a iki gün kala hcg 134.4 bugün de bat günü 294 çıktı sizce yükseliş normal mi? :)
Silikligi goruyorum bi kac gun sonra tekrarla canim hayirlisi :)
Silikligi goruyorum bi kac gun sonra tekrarla canim hayirlisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?