HCG CİLERRR:)

Kizlar bu sari akinti dediginiz nasil bisiy ya?gebe kaldiktan sonrami geliyor yoksa nezaman geliyor?bende asilama oldum bugun 8.gunum.bende akinti falan yok ((
Bende akinti adet olacagim gun gelmisti canim su an yok pek, bence dusunmemekte cok etkili ben ilk ay olmadi nasilsa bu ay a olmaz dedim okula yogunlastim falan sana da tavsiye ederim olumlu dusun Allah a birak..

Bende akinti adet olacagim gun gelmisti canim su an yok pek, bence dusunmemekte cok etkili ben ilk ay olmadi nasilsa bu ay a olmaz dedim okula yogunlastim falan sana da tavsiye ederim olumlu dusun Allah a birak..

Ole yapiyorum cnim.Rabbim bilir.ne bilim ister istemez takiyo insan iste;(

Dogru soyluyorsun kaygilari bir yana birakip tadini cikaralim hersey cok guzel olacak :)

Arkadaşlar bat a iki gün kala hcg 134.4 bugün de bat günü 294 çıktı sizce yükseliş normal mi? :)

Selam kizlar size bi sorum olucak.dun asilamamin 9.gunuydu.hadi dedim test yapiyim.aldim gebelik testini yaptim.baktim bisicik yok.sabah kaktim test boleydi.sizce nedir bu???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…