HCG CİLERRR:)

3 temmuz da regl olmam gerekiyordu ama olmadı 14 gün gecikti şuan. Bugün idrar testi yaptım 4 dkk faln bekledim sonuç tek çizgi. Hastanede çalışan arkadaşımın yanındaydım hemen kan testi yaptık hcg5 744.3 çıktı yani pozitifmiş. Fakat henüz kadın doğuma görünmedim. İki gün sonra tekrar kan testi yapacağız. Değişik bir ruh halindeyim hala inanamıyoruz

Sat 13 temmuzdu o gün hcg 118 16 temmuzda hcg 200 çıktı dr 400 üstünde olması gerekirdi dedi böyle olup gebeliği devam eden varmı arkadaşlar çok üzgünüm

Sat 13 temmuzdu o gün hcg 118 16 temmuzda hcg 200 çıktı dr 400 üstünde olması gerekirdi dedi böyle olup gebeliği devam eden varmı arkadaşlar çok üzgünüm
Gecmis olsun takibini sakın birakma... genelde bos yada dis gebelikte boyle olur... saglikli gebeliklerde 2 ye katlamasi gerekirdi...

Kizlar 5 inci hftanin sonunda hcg m bi hastanede 6 bin kusur diger hastanede 3000 bin kusur cikti basina gelen varmi dr degeri cok az buldu bu arada kesem var en sn dr yolk unda olusmaya basladigini soylemjsti

Normali 140 dedi yükselmesini bekleyecekmis.kan degerim dusuk dedim ayriyettende bi test yapti onlarda ankaraya gönderilecekmis incelenmesi icin

Normali 140 dedi yükselmesini bekleyecekmis.kan degerim dusuk dedim ayriyettende bi test yapti onlarda ankaraya gönderilecekmis incelenmesi icin
Hayirlisi olsn cnm bu surecler baya ugrastirici ve can skici hayirli hayirli atlatirsin insallah bu skntilari

Şöyle anlatayım hazrian 20 batımdı 22 ünde 1100 dü 24 sinde 2200 dü çok minik gözüktü sonra pazartesi günü kesem belirgin şekilde göründü 2 hafta sonrada kalp atışını gördüm

Kızlar ben en son 12 haziranda adet olmuştum yaklasik 7 gün geçti dün kan testi yaptırdım şimdi aldm sonuçları 7654 çıktı sizce yüksek değil mi acaba ikizmi diyorum çünkü hesaplarima gorw 5+2 haftalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…