- 3 Mayıs 2016
- 1.697
- 2.207
- 53
- 41
- Konu Sahibi Ogrtmngelin
-
Hayırlı olsun :) aşağıda bi link gönderiyorum oraya son adet tarihini yaz kaç haftalık olduğunu ve bebeğinin doğacağı muhtemel tarihi hesaplasınKizlar adetim 1 hafta gecikti bugun kan testi yaptim 518.1 sizce kac haftalik hamileyim? Cok merak ediyorum yardimci olursaniz sevinirim
Benim merak etdiyim degerim haftamla utuyormu?Hayırlı olsun :) aşağıda bi link gönderiyorum oraya son adet tarihini yaz kaç haftalık olduğunu ve bebeğinin doğacağı muhtemel tarihi hesaplasın
http://www.jinekolojivegebelik.com/2000/12/gebelik-haftasi-hesaplama-dogum-tarihi.html?m=1
En son adet tarihim 14 haziranHayırlı olsun :) aşağıda bi link gönderiyorum oraya son adet tarihini yaz kaç haftalık olduğunu ve bebeğinin doğacağı muhtemel tarihi hesaplasın
http://www.jinekolojivegebelik.com/2000/12/gebelik-haftasi-hesaplama-dogum-tarihi.html?m=1
4 hafta 3 günlük hamilesin yani 5.haftanın içerisindesin. Hcg değerin de 5 hafta ile uyumlu gözüküyor. 2 gün sonra testi tekrarladığında da 2 kata yakın artış olursa her şey yolunda demektir inşEn son adet tarihim 14 haziran
Insallah, beta hcg tablosuna bakmaktan bi hal oldum sabahtan beri bisey anlamadim))) Allah razi olsun canim4 hafta 3 günlük hamilesin yani 5.haftanın içerisindesin. Hcg değerin de 5 hafta ile uyumlu gözüküyor. 2 gün sonra testi tekrarladığında da 2 kata yakın artış olursa her şey yolunda demektir inş
Rica ederim ne demek bebişler sayesinde öğrenmediğimiz şey kalmıyor zamanla :) Allah tamamına erdirsin canımInsallah, beta hcg tablosuna bakmaktan bi hal oldum sabahtan beri bisey anlamadim))) Allah razi olsun canim
Evet ya o kadar cok arastirma yapiyorumki profesor olucam sonunda))) bu arada sagol canim sende hamilesin gordugum kadariyla RABBiM kucagimiza almayi nasip etsin INSALLAHRica ederim ne demek bebişler sayesinde öğrenmediğimiz şey kalmıyor zamanla :) Allah tamamına erdirsin canım
4. Haftalık canımKizlar adetim 1 hafta gecikti bugun kan testi yaptim 518.1 sizce kac haftalik hamileyim? Cok merak ediyorum yardimci olursaniz sevinirim
Cevapladigin icin cok tesekkur ederim, peki nasil anlarim kac haftalik oldugunu? Beta hcg tablosu var ama bakinca birsey anlamiyorum4. Haftalık canım
Yani benim ilk 500 çıktı değerim. Dr gittim daha çok yeni 4 haftalık Dedi. 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Keseyi gördük. Kese boyutundan anlaşıyor.Cevapladigin icin cok tesekkur ederim, peki nasil anlarim kac haftalik oldugunu? Beta hcg tablosu var ama bakinca birsey anlamiyorum
Benim adetim 5 gun cecikmisti dun yaptim kan testi 518.1 cikti, bugun doktora gidicem ultrasonla bakicam dedi doktor, gecen ayin 14 u regl olmustum, hesaplayinca 4 hafta 5 gunluk oluyorYani benim ilk 500 çıktı değerim. Dr gittim daha çok yeni 4 haftalık Dedi. 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Keseyi gördük. Kese boyutundan anlaşıyor.
Bir de Can'ım ne Zaman regly olguysan o günden sayılıyor. Hayırlısı olsun Can'ım.
Bu arada kan testini adetin kac gun gecikince yaptin?Yani benim ilk 500 çıktı değerim. Dr gittim daha çok yeni 4 haftalık Dedi. 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Keseyi gördük. Kese boyutundan anlaşıyor.
Bir de Can'ım ne Zaman regly olguysan o günden sayılıyor. Hayırlısı olsun Can'ım.
Bu arada kan testini adetin kac gun gecikince yaptin?
Gunun gecti miEvde test yaptum hamilelik cikti doktora gittik ultrasonda gozukmedi bisey kan testi yapti hcg 72.47 cikti degerin dusuk dedi pazartesi yeniden gel dedi.bebek var mi yok mu varsa deger neden dusuk cikti kafam karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?