Hcg değeri düşük çıkanlar!

Merhabalar
Sonuxunuz ne oldu acaba ?
Benim de 10.gün 27,3 bugün 11.gün 36,9 cıktı nasıl acaba hiç bilemedim çok düşük deldi ama burada bir umut arıyorum. Sizin sonucu merak ettim
Hemen ertesi günü yaptırmışsınız ama 2 günde 1 olup yüzde 66 yükselmesi lazım oyüzden normal olabilir değer bence stres tapmayın Rabbim hayırlısını versin

Merhabalar
Sonuxunuz ne oldu acaba ?
Benim de 10.gün 27,3 bugün 11.gün 36,9 cıktı nasıl acaba hiç bilemedim çok düşük deldi ama burada bir umut arıyorum. Sizin sonucu merak ettim
Merhaba CNm 3. Tüp bebek denememdi değerim ilk başta artmadı 30 idi sonra 35 oldu sanırım tam kaçtı unuttum ama böyle artmıştı zaten o an olumsuz olduğunu anlamıştım transferden 1 ay sonra düşük yaptım zaten ... ama senin değerin 1 gün sonrasına göre tam oranında artmış önemli olan 12. Günde 50 ve üzeri olması değerinin

Merhaba CNm 3. Tüp bebek denememdi değerim ilk başta artmadı 30 idi sonra 35 oldu sanırım tam kaçtı unuttum ama böyle artmıştı zaten o an olumsuz olduğunu anlamıştım transferden 1 ay sonra düşük yaptım zaten ... ama senin değerin 1 gün sonrasına göre tam oranında artmış önemli olan 12. Günde 50 ve üzeri olması değerinin

11.gun 36,9 du bugun 13. Gun yaptirdim 87,3 cikti deger dusuk ama yine de artmis nasil sizce

Yaa super ama benim tup bebek oldugu icin biraz daha yuksek olmasini bekliyordu doktor ben de ondan tedirgin oldum ama bakalim hayirlisiyla boyle devam eder insAllah cok sagolun :) Allah hepimizin yuzunu guldursun
Rabbim hayırlısını versin bende bugün gonal f e başlıcam bakalım

Rabbim hayırlısını versin bende bugün gonal f e başlıcam bakalım

Sizin de tedaviniz hayirli ugurlu olsun, gercekten zor bir surec insAllah cok guzel gecer ve kardesler icin yedekte yumurtalariniz da kalir dondurulur. Benim 3 denememde de hic kalmadi hep bastan basladik, insAllah hersey gonlunuzce olur surecten haberdar edersiniz

Sizin de tedaviniz hayirli ugurlu olsun, gercekten zor bir surec insAllah cok guzel gecer ve kardesler icin yedekte yumurtalariniz da kalir dondurulur. Benim 3 denememde de hic kalmadi hep bastan basladik, insAllah hersey gonlunuzce olur surecten haberdar edersiniz
Bizim tüp bebek yada aşılama olmayacak yumurta geliştirmek için başladık ben 2 gebelik yaşadım ama biri düşükle sonlandı diğeride dış gebelikti :(

bu konuyu açmıştım, benim durumumda olan degerı dusuk baslayıp devam eden varsa umut olsun bana dıye! şimdi ben yazıyorum bu gune gelecegıme ınanmamıstım ama dun aksam 6+6 lıktı ve kalp atışlarını dınledık! benım gıbı olan herkese umut olsun! degerın dusuk olması illede olumsuz sonuclanacak bır sebep degıl!
hepınıze allah kolaylık versın! hepınızın gonlunce olsun!

Benim de degerlerim size cok benzerdi ve 6+1 de gittik keseyi götdük kalp atışı duyamadık. Hemde vajinal bakmasına ragmen duyanadık haftaya yeniden cagırdı ama ben cok korkuyorum. Sizin kese ne zaman görünmüştü bir de vajinal mi bakmıstı drunuz

Yaa super ama benim tup bebek oldugu icin biraz daha yuksek olmasini bekliyordu doktor ben de ondan tedirgin oldum ama bakalim hayirlisiyla boyle devam eder insAllah cok sagolun :) Allah hepimizin yuzunu guldursun
Bence 2ye katlamis icinizi ferah tutun. Sakin stres yapmayın.
Benim dusukle sonuclandi ama degerm hic 2 kat katlamadi.20 30 en fazla 50 arttı. sizin cok iyi maşallah.

Bence 2ye katlamis icinizi ferah tutun. Sakin stres yapmayın.
Benim dusukle sonuclandi ama degerm hic 2 kat katlamadi.20 30 en fazla 50 arttı. sizin cok iyi maşallah.
Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda nasip etsin inşAllah..
Ben de salı günü yeniden gidicem bakalm inşAllah bu sefer kalp atışını duyarın çok heycanlıyım çok da korkuyorum

Back
X