evham yapma kendine... bende adetimden 1 gün sonra yaptım 0.66 çıktı ama 2 gün sonra 16 oldu ve kat kat yükseldi çok şükür... kendini mutlu etmeye bak... yoksa önce stresten kaybedersin...herkesin döllenme olayı farklı günlerde oluyo. bunuda unutmamak lazımMerhaba hanımlar.
Adetim bir gün gecikti yani dün olmam gerekiyordu.Olmayınca bu sabah test yaptım pozitif. Hemen hastaneye gittim, hcg 70 çıktı. Bana biraz düşük geldi
Doktor bu değer bize bir fikir vermez, katlanarak artıyor mu diye bakılmalı, çarşamba tekrar bakalım dedi. Çok endişeliyim, bir düşük yaptım. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Merhaba hanımlar.
Adetim bir gün gecikti yani dün olmam gerekiyordu.Olmayınca bu sabah test yaptım pozitif. Hemen hastaneye gittim, hcg 70 çıktı. Bana biraz düşük geldi
Doktor bu değer bize bir fikir vermez, katlanarak artıyor mu diye bakılmalı, çarşamba tekrar bakalım dedi. Çok endişeliyim, bir düşük yaptım. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
İnşallahhhhhh benim de sizinki gibi olur. Sağlıcakla doğar yavrumBende adet Olacağım gün öğrenmiştim 32 ydi belirli aralıklarla bthcg bakıldı her defasında iki kat Fazlasıyla umarım saglıklı bir şekilde ilerler seninde Bu arada bthcg 1000 olmadan doktorlar hamilesin demiyor
Amiiiin inşallah. SağolunRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin.
Değeriniz gayet normal.birkaçgün sonra tekrar kan testiniz yapıldığında değeriniz katlanacaktır zaten üzülmeyin.
İnşallahhhhhh inşallahhhhhh. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın, isteyen herkese nasip etsinInşallah gün geçtikçe katlanır :) inşallah Allah bana da nasip eder :)
doktorun dediği önemli olan değerinin iki günde iki katına çıkması. umarım çarşamba değerin katlanır. ilk hamileliğimde on gün gecikmeye değerim 75 idi. doktorum direk dış gebelik dedi çok şükür oğlum doğdu.Merhaba hanımlar.
Canım keşke testlerini gün aşırı yaptırsaydın. Böyle yorumlamak zor oluyor. Yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama artışlar normal gibi görünüyor. İnşallah bir sıkıntı olmaz da sağlıcakla doğar meleğin.Kızlarr benimde sorunum aynı malesef benim ama adetlerim düzensizdir 14 şubatta 13. 1 15 şubatta 33. 02 20 şubatta ise 131. 1 sizce bu artış normalmi
Canım doktorum 48 saat arayla test yaptır dedi buarada bu akşam tekrar yaptırdım 230. 59 çıktı sanırım artık içim rahatlıyoCanım keşke testlerini gün aşırı yaptırsaydın. Böyle yorumlamak zor oluyor. Yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama artışlar normal gibi görünüyor. İnşallah bir sıkıntı olmaz da sağlıcakla doğar meleğin.
Maşallah maşallahCanım doktorum 48 saat arayla test yaptır dedi buarada bu akşam tekrar yaptırdım 230. 59 çıktı sanırım artık içim rahatlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?