hcg değerim düşük mü?

Aaaaaaaay yaaaa çok şaşirdim çok sevindim
Allahım cok saglikli olsunlar insallah sende öyle canim acayip mutlu oldum.
Biz daha kontrole gitmedik 15 gün var iyidir insallah.cinsiyet bellimi ?

Aaaaaaaay yaaaa çok şaşirdim çok sevindim
Allahım cok saglikli olsunlar insallah sende öyle canim acayip mutlu oldum.
Biz daha kontrole gitmedik 15 gün var iyidir insallah.cinsiyet bellimi ?
Sorma ya ben de şok olmuştum resmen ama çok mutlu oldum. İnşallah sağlıcakla kucağımıza almak da nasip olur yavrularımızı. Cinsiyet belli değil henüz ya ne yalan söyleyim, ben de çok merak ediyorum. Ama sağlıklı olsunlar da önemli olan o.

Sizde de her şey yolundadır inşallah, içini ferah tut. Sen de ikili tarama testi için gideceksin sanırım. Sonuçlar iyi olur inşallah :)

:) İnşallah canım sağlıklı olsunlarda.
bende 27sinde gidicem inşallah.zaman geçmek bilmiyor sanki

Kese ve kalp. Atışı betahcg kaçta belli oluyor biliyormusnz 1500 dıye duydm ama kalp atışı ne zaman
Canım hayırlı olsun öncelikle :)
Keseyi alttan görmek için hcg 1500'ü, karından görmek için 6000'i falan geçmeliymiş. Doktor öyle söylemişti. Kalp atışı benim 7 haftalıkken duyulmuştu ama bu kişiden kişiye değişebiliyor sanırım.

:) İnşallah canım sağlıklı olsunlarda.
bende 27sinde gidicem inşallah.zaman geçmek bilmiyor sanki
Hakikaten zaman geçmek bilmiyor. Strese girmemek, güzel düşünmek lazım. Ben hep doğduktan sonraki hallerini hayal edip duruyorum :) Gerçi cinsiyet bilmeyince bi kız olduklarını, bi erkek olduklarını düşünüp hayal kuruyorum.

Ayy ne güzel bir seferde 2 bebiş . 1 kız 1 erkek olsa ne güzel olur.
Bende cinsiyetini çok merak ediyorum ama hep rüyamda erkek görüyorum sanki erkek gibi hissediyorum
ama tabiki hiç önemli değil sağlıklı olsunda
çok sabırsızım ama hamilelik bana sabırlı olmayı öğretiyor sanırım.deli gibi alışveriş yapasım var ama tutuyorum kendimi

Canım naptın cinsiyetini öğrendin mi kuzuların çok merak ediyorum.
Bizimki %90 erkekmiş :)

Ayyyy ne güzel hemen öğrenmişsin sen. Sağlıcakla doğar ve sağlıcakla büyütürsün inşallah oğlunu :)

Ben öğrenemedim daha ya, devlet hastanesinde görseler de söylemiyorlarmış. Haftaya kontrolüm var, 16+4 olacak o zaman. İnşallah öğrenebilirim.

Çatlıyorum meraktan :) Öğrenebilirsem yazarım sana da :)

Sagol canim amin insallah.Valla seninkileri çok merak ediyorum inşaallah ögrenirsin :)lütfen haber ver .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…