Evet canım malesef özellikle sabah ve akşam çok oluyor. Bir haftada bir kg verdim
Bulantı kişiden kişiye değişir merak etme. Bulantın yoksa şanslısın bence endişelenme, rahat beslenirsin. Bu sitede okumuştum, bir arkadaş hiç bulantim yok, bir sorun mu var diye doktoruna sormuş. Doktor sorunsuz gebelik sorunlu değildir demiş
Evet canım malesef özellikle sabah ve akşam çok oluyor. Bir haftada bir kg verdim
Bulantı kişiden kişiye değişir merak etme. Bulantın yoksa şanslısın bence endişelenme, rahat beslenirsin. Bu sitede okumuştum, bir arkadaş hiç bulantim yok, bir sorun mu var diye doktoruna sormuş. Doktor sorunsuz gebelik sorunlu değildir demiş
bulanti=hamilelik hep boyle duyduk gorduk ya rahat batiyor işte :)
Dengeli ve düzenli beslenmek, orta yolu bulmak lazım işte :)Ama böyle yemeye devam edersem
Dengeli ve düzenli beslenmek, orta yolu bulmak lazım işte :)
Hem bulantı bazılarında 6.haftadan sonra olurmuş. Bir arkadaşımın gebeliği boyunca hiç bulantısı olmadı, biraz fazla kilo aldı ama çatır çatır normal doğum yaptı. Atom karınca gibi bir oğlu var
Çooook teşekkür ederim :) Aşırı bulantım var, günde 5-6 kez çıkarıyorum, şimdiden 2 kg verdim. Onun dışında iyiyim şükür. Çarşamba hastaneye gittim. Usg de bebişi gördük şükür 2 buçuk mm teyzesi :) Kalp atışları da net göremedik haftaya tekrar gidicem onun için. Sen nasılsın, nasıl gidiyor?Nasılsın merak ettim hiç sesin çıkmıyor bebiş nasıl :)
Çooook teşekkür ederim :) Aşırı bulantım var, günde 5-6 kez çıkarıyorum, şimdiden 2 kg verdim. Onun dışında iyiyim şükür. Çarşamba hastaneye gittim. Usg de bebişi gördük şükür 2 buçuk mm teyzesi :) Kalp atışları da net göremedik haftaya tekrar gidicem onun için. Sen nasılsın, nasıl gidiyor?
Amiiiin inşallah hepimize kolaylık versin Rabbim.Daha minicikmis ya.Maşallah bebisine :) Bulantilarin cok fazlaymis allah kolaylik versin.Bizde bugun keseyi gorduk ama dusundugum gibi alttan gozuktu.Benim hic bulantim yok keseyi gormesek inanmicam hamile olduguma :)
amin insallah 3 hafta sonra randevumuz var.bu arada nerde yasiyorsunAmiiiin inşallah hepimize kolaylık versin Rabbim.
Çok sevindim, keseyi görünce rahatlamışsındır biraz. Muhtemelen bir hafta sonra da bebişi görürsünüz.
Maşallah diyelim, bulantın hiç olmaz inşallah. İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız.
Ankaradayım canım, sen?amin insallah 3 hafta sonra randevumuz var.bu arada nerde yasiyorsun
Anyalyada yasiyorum. ama.esim ankaraliAnkaradayım canım, sen?
Canım ne yaptın, bebiş nasıl? İnşallah her şey yolundadır.Anyalyada yasiyorum. ama.esim ankarali
Canım ne yaptın, bebiş nasıl? İnşallah her şey yolundadır.
Gözünaydın canım :) Kalp atışlarını gördünüz mü? Onu görünce çok rahatlıyor insan.Bende seni merak ediyordum 7 haftaligiz suan bi sorun yok sanirim persembe kontrol var.idrar ve kan tahlillerim temiz cikti cok sukur. Ama bogazlarim sis halsizim napicam bilmiyorum. Senin bebis nasil ne kadarlik oldu
Gözünaydın canım :) Kalp atışlarını gördünüz mü? Onu görünce çok rahatlıyor
insan.
Çok geçmiş olsun, ilaç falan da alamazsın şimdi Allah kolaylık versin. Bol su iç, meyve ye, dinlen. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin.
Ben de iyiyim çok şükür. 9 haftalık oldu benimki de. Geçen hafta kahverengi akıntım oldu, yüreğimiz ağzımızda acile gittik. Progestan verdi doktor. Akıntı olması düşük tehlikesi demek dedi. Bir haftadır hep yatıyorum. Sonrasında iki kere daha kontrole gittik. Şu an sorun yok çok şükür. İlaç bitince tekrar gidicem kontrole. Allaha emanetiz işte. Rabbim hepimizinkini korusun.
Olumlu düşünüyorum canım. Rabbim ömür verdiyse yaşayacak, O'nun takdiri. zaten akıntım da çok değildi, 1-2 günde de tamamen kesildi. Hep yatıyorum bu aralar, eşim sağolsun sabah kahvaltımı hazırlıyor akşam işten gelince de yemek yapıyor. İlk değil malesef. Bir düşük yapmıştım aralıkta, kürtajdan sonra bir kez adet olup tekrar hamile kaldım. Rabbim kimseye yaşatmasın.Allah korusun çok dikkat et olumlu düşün allaha emanet et hiç bişey olmaz .Banada kaşık ağrılarım çok diye vermişti ama ben kullanmadım.Dikkat et kendine de.
Daha duymadık cuma günü inşallah.Sanki hamile değilmisim gibi hala uyku dışında belirti yok :) İlk hamileliğin değil mi ?
Olumlu düşünüyorum canım. Rabbim ömür verdiyse yaşayacak, O'nun takdiri. zaten akıntım da çok değildi, 1-2 günde de tamamen kesildi. Hep yatıyorum bu aralar, eşim sağolsun sabah kahvaltımı hazırlıyor akşam işten gelince de yemek yapıyor. İlk değil malesef. Bir düşük yapmıştım aralıkta, kürtajdan sonra bir kez adet olup tekrar hamile kaldım. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Ay çok heyecanlı o minik pıt pıtları görmek :) Sağlıcakla geçirip şu günleri hayırlısıyla doğuraydık
Ayy çok sevindim, gözünaydın :)Teyzesi duyduk kalp atislarini cok sukur :)
hersey yolunda masallah.
sen naptin nasil bebis
Ayy çok sevindim, gözünaydın :)
Biz de iyiyiz çok şükür. İlaç bitince kontrole gidecektim ama bugüne randevu alamadım. Salı günü gidicem inşallah bir sıkıntı yoktur.
Benim de aklımdaydın, yazacaktım sana. Benimki sürpriz yaptı ya, ikizi varmış :) İki hafta önce anlaşıldı, dün de kesinleşti. Tek yumurta ikiziymiş. Tıpa tıp aynı iki bebek olacak Rabbim nasip ederse :)Nasıl oldun bebiş nasıl umarım bir sıkıntı yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?