Ayyy hadi inşalllahh canımm ahh o yaramaz gelsinde hayırlısıylaMaşallah maşallah
iki günde yaklaşık olarak iki katına çıkmış. Bence artık rahat ol, tekrar kan testi de yaptırma. O kan çok lazım olacak :)
Sanırım 1500 ü geçtiğinde vajinal ultrasonda kese görünüyor, sonraki hafta kendini gösterir belki yaramaz
adetin henüz 1 gün geçmiş canım bence değerin iyi o zaten git gide yükselir sıkma canınıMerhaba hanımlar.
Adetim bir gün gecikti yani dün olmam gerekiyordu.Olmayınca bu sabah test yaptım pozitif. Hemen hastaneye gittim, hcg 70 çıktı. Bana biraz düşük geldi
Doktor bu değer bize bir fikir vermez, katlanarak artıyor mu diye bakılmalı, çarşamba tekrar bakalım dedi. Çok endişeliyim, bir düşük yaptım. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
benim ilk hcg 226.9 çıkmıştı ikincisi 1102 çıktı üçüncüsü 17000 çıktı benim kese 3 haftalıkken görünmüştüMaşallah maşallah
iki günde yaklaşık olarak iki katına çıkmış. Bence artık rahat ol, tekrar kan testi de yaptırma. O kan çok lazım olacak :)
Sanırım 1500 ü geçtiğinde vajinal ultrasonda kese görünüyor, sonraki hafta kendini gösterir belki yaramaz
benim ilk hcg 226.9 çıkmıştı ikincisi 1102 çıktı üçüncüsü 17000 çıktı benim kese 3 haftalıkken görünmüştü
hayır canım alakası yok 3 hafta gittim 15 gün arayla alttan baktı doktor hemen gördü karından göremez zaten 1 aydan önceCanım bişey sorucam çok zayıfmısın? erken görünmüş. kilo engelmi ultrasonda görmeye merak ediyorum ?
şuan 19+4 haftalığım 3 haftalıkken keseyi 6 haftalıkken kalp atışını duydumNasıl yani 3 haftalık?
yukarda yazmışsınız şimdi gördüm alttan bakarak görmüş doktorun. Çok erken gitmişsin de şaşırdım o yüzdenşuan 19+4 haftalığım 3 haftalıkken keseyi 6 haftalıkken kalp atışını duydum
Ben bir kaç yerde okumuştum. Deri kalınlığı ve yağ dokusunun fazla olması bebek küçükken görünmesini etkileyebiliyormuş. Ben haftaya gidicem, 6 hafta dolmuş oluyor, inşallah görebiliriz.Canım bişey sorucam çok zayıfmısın? erken görünmüş. kilo engelmi ultrasonda görmeye merak ediyorum ?
hayır canım alakası yok 3 hafta gittim 15 gün arayla alttan baktı doktor hemen gördü karından göremez zaten 1 aydan önce
Ben bir kaç yerde okumuştum. Deri kalınlığı ve yağ dokusunun fazla olması bebek küçükken görünmesini etkileyebiliyormuş. Ben haftaya gidicem, 6 hafta dolmuş oluyor, inşallah görebiliriz.
Kaç haftalıksın canım? Gelişmelerden haberdar etBende cuma gidicem ama daha çok küçük karından göremeyiz demişti.Alttan muayene olmak istemiyorumm a
evet bende oyle duymustum ben 76 kiloyum ve gobegim zaten var o yuzden korkuyorum gorunmez diye yarin gidicem insallah gorunur.
Kaç haftalıksın canım? Gelişmelerden haberdar et
Ha daha çok yeniymiş :) Karından görünmez zaten belki alttan görünebilir. Hcg 1500 ü geçerse görünürmüş alttan da. Doktor böyle söylemişti. Ben de alttan baktirmak istemediğim için bekliyorum. İnşallah görebilirsiniz bebişi :)4 haftalik falan sabah yine kan testi verdim dr. istedi bugunde kontrole gidicem umarim gorunur :) haber veririm
Ha daha çok yeniymiş :) Karından görünmez zaten belki alttan görünebilir. Hcg 1500 ü geçerse görünürmüş alttan da. Doktor böyle söylemişti. Ben de alttan baktirmak istemediğim için bekliyorum. İnşallah görebilirsiniz bebişi :)
benim de küçük daha. 5 hafta 5 günlük.insallah senin ne kadarlik? adet gunumde 231.03 cikmisti bugun kac oldu merak ediyorum
benim de küçük daha. 5 hafta 5 günlük.
hayırlı haberlerle gel inşallah
Kan değeri iki katına çıktıysa bir sorun yoktur, için rahat olsun. Haftaya inşallah görürsünüz bebişi :) Ben de haftaya gidicem inşallah.goremedikama kan olcumleri 2 katina cikmis haftaya gorucez ins.
Kan değeri iki katına çıktıysa bir sorun yoktur, için rahat olsun. Haftaya inşallah görürsünüz bebişi :) Ben de haftaya gidicem inşallah.
Kan değeri iki katına çıktıysa bir sorun yoktur, için rahat olsun. Haftaya inşallah görürsünüz bebişi :) Ben de haftaya gidicem inşallah.
Evet canım malesef özellikle sabah ve akşam çok oluyor. Bir haftada bir kg verdimbirde bisey sorucam mide bulantin varmi benim neredeyse hic yok normalmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?