İnşaAllah sağlıklı bir gebelik yaşarsın canım.Merhaba arkadaşlar. Adetime 4 gün kala tamamen tesadüf hamile olduğumu öğrendim. Sat 16 haziran pcos olduğum için 24 günde oluyorum adet. 2 kez dış gebelik geçirdim sağ tüp alındı. 07.07.2021 de verdiğim kanda hcg:1571 çıktı. 09.07.2021 de verdiğim hcg 2041 çıktı anlamlı bir artış olmamış doktorla görüşemedim. İlk ultrason ile baktığında dış gebelik değil dedi. Sorum şu:böyle olup sağlıklı gebelik yaşayan oldu mu acaba? Cevaplarınız benim için çok değerli
Aminn sanmıyorum ama inşallahİnşallah bu defa sizde sağlıklı bi gebelik geçirirsiniz
İnşaAllah sağlıklı bir gebelik yaşarsın canım.
Öyle düşünme canım pozitif düşün ve bol dua et.Sanmam ama inşallahh
Hiç böyle olup sağlıklı gebelik yaşayan olmu çevrenizdeÖyle düşünme canım pozitif düşün ve bol dua et.
Yok canım ya ben hiç duymadım. Üzme kendini lütfen olumlu düşün. Dilerim sağlıklı bi gebeliktir. Ve bol duaHiç böyle olup sağlıklı gebelik yaşayan olmu çevrenizde
Yok canım ya ben hiç duymadım. Üzme kendini lütfen olumlu düşün. Dilerim sağlıklı bi gebeliktir. Ve bol dua
Doktor ikiz gebelik olabilir dedi duydunuz mu hiç ikiz gebelik yaşayan birini? 5000 olan vardı hastanede ikiz bebektiBana yüksek geldi değerler ilaç vs kullanıyor musunuz
Daha adet tarihi dahi gelmeden 2000 leri görmüş
Aynı labaratuvar ama 2 saat var evet 2.kan daha geç verildi ama hastaneden sonuç 4 saatte çıktı ilginç şekilde2 gün sonra yaptırdığınız test ile önceki arasında saat farkı var mı? Bir de aynı laboratuvarda mı oldu?
Ek olarak aslında hep 2 kat diyoruz ama minimum %60 artması gerekiyor. Saat farkı falan varsa belki normaldir her şey
Doktor ikiz gebelik olabilir dedi duydunuz mu hiç ikiz gebelik yaşayan birini? 5000 olan vardı hastanede ikiz bebekti
İnşallah olumlu yönde devam eder. 2 gün sonra tekrarlayıp takip edin o zaman daha net olur sanki. Bir de ikiz olsa daha çok artmaz mıydı? Bana o ihtimal pek yok gibi geldi. Eğer tek ise belki vajinal ultrason ile bir kaç gün içinde kese görülebilirAynı labaratuvar ama 2 saat var evet 2.kan daha geç verildi ama hastaneden sonuç 4 saatte çıktı ilginç şekilde
Adete 4 gün kala 1571 olunca doktor onun üstünde durdu 2.az çıkınca anormallik olduğunu düşündüm o yüzden sormak istemiştimİnşallah olumlu yönde devam eder. 2 gün sonra tekrarlayıp takip edin o zaman daha net olur sanki. Bir de ikiz olsa daha çok artmaz mıydı? Bana o ihtimal pek yok gibi geldi. Eğer tek ise belki vajinal ultrason ile bir kaç gün içinde kese görülebilir
Ultrasonla dış gebelik olmadığını anladı 2 kez daha dış gebelik geçirdim onu ultrasonda görmüştü o yüzden bu kez değil dedi. Pazartesi tekrar edicez tahlili bakalım ne çıkcakBen de öyle düşünmüştüm de doktor olmadığım için yanlış yönlendirmemek için yazmamıştım
Kimyasal vs de olabilir tabii ama ultrasonla bakmış dış gebelik değil demiş keseyi görmüş mü
Yani dış gebelik olmadığını nasıl anlamış
Siz Pazartesi tekrar kan verin bence
Benim çocuğum tüp bebek, transferden 10 gün sonra 200lerdeydi
Sizin adetinizle test arasında geçen süre çok az o nedenle sonuç çok yüksek geldi
Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız ama Pazartesi ihmal etmeyin tekrar baktırın
İnşallah öyle değildir. Önemli olan değer değil artış bu arada. Tam yumurtlama tarihini biliyor musunuz mesela? Belki erken yumurtladınız?Adete 4 gün kala 1571 olunca doktor onun üstünde durdu 2.az çıkınca anormallik olduğunu düşündüm o yüzden sormak istemiştim
Lütfen olumlu düşünün ve bol bol dua edin.Olur yada olmaz takdir Allahın siz hayırlısıyla olmasını isteyin inşallah gönlünüzce olur herşeyAminn sanmıyorum ama inşallahsiz de mi geçirdiniz
Evet 26 sı yumurtlama 27 çatlama. Takip ederek ilişki yapıyoruzİnşallah öyle değildir. Önemli olan değer değil artış bu arada. Tam yumurtlama tarihini biliyor musunuz mesela? Belki erken yumurtladınız?
Her durumda kesinlikle 2 gün sonra tekrarlamalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?