Hcg değerim ile ilgili yardım arkadaşlar

Sizin bir sonuçlar 4 haneli mi arada virgül var mı

Şimdi bir başka konuda var arkadaşın sonucu 22,03

Sizinki de 15,71 ve 20,41 mi

Böyle ise yukarıdaki yorumumu kayle almayın o zaman normal olabilir zira daha adet zamanı dahi gelmemiş

Lütfen olumlu düşünün ve bol bol dua edin.Olur yada olmaz takdir Allahın siz hayırlısıyla olmasını isteyin inşallah gönlünüzce olur herşey
Aminn inşallah daha önce 2 kez atlattım sağ tüpüm alındı 2.dış gebeliğim ikizlere hamileydim baya da psikolojisi kötü sadece ondan korkuyorum

4 haneli de neden güldünüz?

Aminn inşallah daha önce 2 kez atlattım sağ tüpüm alındı 2.dış gebeliğim ikizlere hamileydim baya da psikolojisi kötü sadece ondan korkuyorum
Allah yardımcınız olsun tabiki kolay değildir yaşadıklarınız. Ama geçmişi bırakın strese girmeyin, morelinizi bozmayın. Ve İlahi olana bırakın kendinizi o sizin için en güzelini, en hayırlısını vericektir. Hakkınızda hayırlısı olucaksa olsun inşallah

Çok teşekkür ederim amin inşallahh

Merhaba canim bende geçen sene dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı 12 gündür adet gecikmem var dün kan tahlili verdim beta hcg 8.45 cıktı doktor bisey diyemem 2 gün sonra tekrar gel dedi yarın tekrar test yaptıracam insallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırız dış gebelik gerçekten çok zor

Ayyy Allah düşmanıma vermesin çok zor 2 kez geçirdim inan çocuk olmamasından değil dış gebelikte çektiğim acıları tekrar yaşamaktan korkuyorum. Şükür benim iyi ilerliyor sıkıntım yok rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın sonucu haber ver mutlaka

Amin insallah dün tekrar verdim kan internetten bak tim sonuca 27.30 çıkmış artmış sanırım bugün 15 temmuz tatil diye gosteremedim yarına kaldı artık hayırlı haberler gelir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…